astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου μέσα από ευχάριστες και παραγωγικές συνομιλίες και συζητήσεις με πρόσωπα από το καθημερινό σου περιβάλλον που φέρνουν ιδέες, λύσεις και αποτελέσματα, ενώ παράλληλα το διάστημα τονίζει την επαφή με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η σκέψη σου εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένεια και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ομαλή ροή και την αμοιβαία συνεννόηση με τους δικούς σου. 
 
Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντάς σου μαγνητισμό και ερωτική έλξη που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να ενισχύσεις την σχέση με τον σύντροφο ή για να απλώσεις τα δίχτυα της σαγήνης σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αρχίζει να ευνοεί την καθημερινότητα στην εργασία σου, σου προσφέρει εύκολες λύσεις που έρχονται έγκαιρα και σου μειώνουν το άγχος και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις ευχάριστα και άνετα τον φόρτο της εργασίας σου

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει την δυνατότητα να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε θέματα υγείας, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει την καριέρα σου και φέρνει στο προσκήνιο ξαφνικά γεγονότα που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή και τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε θετική σχέση με το ζώδιό σου σε γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση και μπορείς τώρα να εκδηλώσεις τον εαυτό σου και να εκφράσεις τις ιδέες και τις επιθυμίες σου με έναν συγκεκριμένο και χειροπιαστό τρόπο που φέρνει αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας χρειάζεται μια κάποια προσοχή, τουλάχιστον στις αρχές, καθώς μπορεί να επικρατήσει ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο ή να φανείς υπόλογος για αβλεψίες, αστοχίες και παραλείψεις. Αν είσαι προσεκτικός, όλα θα πάνε καλά και τίποτε δεν θα σε αγγίξει. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και καλύτερο ρεγουλάρισμα, απρόοπτα έξοδα διαφαίνονται στον ορίζοντα και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν και αυτόν τον μήνα πρέπει να συντονιστείς περισσότερο με αυτό που συμβαίνει γύρω σου και με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να μην δώσεις μεγάλη σημασία στην βαθύτερη ψυχολογία σου, στις σκέψεις από το παρελθόν και στις αμφιβολίες σου ή τις αρνητικές και αναβλητικές σκέψεις. Η περίοδος αυτή ευνοεί το φλερτ, την αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή την γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και θα σε μαγέψει, αρκεί να εκμεταλλευτείς το διάστημα μέχρι τις 20 του μήνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύς φέρνει τους καλύτερους οιωνούς για αισθηματική ολοκλήρωση και ψυχική επαφή και η νέα Σελήνη μπορεί να κάνει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα και μια φαντασίωση να πάρει σάρκα και οστά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.