astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στον οικονομικό τομέα, φέρνοντας κινητικότητα και ρευστότητα που σε ξεμπλοκάρει, αλλά και έξυπνες ιδέες για το πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο είσαι πολύ πιο ομιλητικός, ανοιχτός και επικοινωνιακός με το άμεσο περιβάλλον σου και υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις και συζητήσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. 

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δημιουργώντας μια πιο ζεστή, αρμονική και γλυκιά ατμόσφαιρα στο σπίτι με τους δικούς σου ή με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και ταυτόχρονα σε βοηθά να βελτιώσεις και να κάνεις πιο άνετο και λειτουργικό το σπίτι σου ή να βρεις λύσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε ενεργοποιεί γύρω από το φλερτ, προσελκύεις θαυμαστές, αλλά και υποψήφιους συντρόφους, αν δεν είσαι σε σχέση. Τα προσωπικά σου σχέδια ευνοούνται και δεν φοβάσαι να εκδηλώσεις πάθος και συναίσθημα σε ό,τι και αν κάνεις.

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια να αγωνιστείς σε θέματα επαγγελματικά ή της σχέσης σου, αν και βέβαια η απέναντι πλευρά, είτε στην εργασία είτε στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται να μην το βάζει κάτω τόσο εύκολα..

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει τον δρόμο των σκέψεων και των αποφάσεων και σε βοηθά να καταλάβεις πιο ξεκάθαρα το πού βρίσκεσαι αυτή την περίοδο και πού θέλεις να φτάσεις. Ιδέες και συνειδητοποιήσεις έρχονται με αφορμή κάτι που διαβάζεις ή μέσα από μια συζήτηση που έχεις με κάποιον και παίρνεις τα σημάδια και τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεσαι. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με τον βαθύτερο σου εαυτό και τις ανάγκες σου, να φροντίσεις θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας και να θέσεις καλύτερες βάσεις στις σχέσεις σου με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε να έρθεις σε ευθεία αντιπαράθεση με συνεργάτες σου και πήγαινε με τα νερά των πελατών σου αυτόν τον μήνα για να καταφέρεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες της περιόδου και να είσαι σε θέση να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια χωρίς βαβούρα, αρνητική ενέργεια και άλλες αντιξοότητες. Ο μήνας φέρνει κέρδη στα οικονομικά σου από δύο πλευρές, η μία σίγουρα είναι το επάγγελμα… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με τον Άρη ακόμη απέναντί σου, η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σου είναι από ανταγωνιστική έως και πολεμική, αλλά ο μήνας δίνει πολλές ευκαιρίες για να υπάρξει βελτίωση, να πέσουν οι τόνοι και να επικρατήσει ο ρομαντισμός και η επιθυμία για ένωση και σύμπλευση. Από τα μέσα του μήνα και μετά μπορείς να παρατηρήσεις, είτε είσαι σε δέσμευση, είτε σε αναζήτηση, ότι το γενικό κλίμα αλλά και κάποιες περίεργες συμπτώσεις σε ωθούν στο να διεκδικήσεις αυτό που θες πραγματικά και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει την μαγεία του έρωτα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.