astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στην καθημερινότητα και την εργασία σου, φέρνοντας ειδήσεις που δεν είναι αρνητικές, αλλά αν τις φιλτράρεις σωστά και τις χρησιμοποιήσεις κατάλληλα μπορούν να γίνουν θετικές και χρήσιμες για σένα και την επαγγελματική σου πρόοδο. Μια γενικότερη κινητικότητα παρατηρείται στην καθημερινότητά σου και έχεις πολλές ευθύνες που σε αναγκάζουν να βγεις από το σπίτι και να περάσεις αρκετό χρόνο σε διαδρομές. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η επαφή και η επικοινωνία με τον σταθερό σου σύντροφο γίνεται σημαντική και τώρα χρειάζεται να τον ακούσεις πιο προσεκτικά και να συζητήσεις μαζί του σημαντικά θέματα της σχέσης σας. Σημαντικές είναι και οι ειδήσεις που παίρνεις από συνεργάτες ή πελάτες και είναι μια περίοδος που ευνοεί τις εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες.  

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας εύνοια σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με εκκρεμότητες και οφειλές προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ παράλληλα τονίζει τον μαγνητισμό σου και σε κάνει ακαταμάχητο στα μάτια του συντρόφου σου. Εκμεταλλεύσου ανάλογα λοιπόν αυτό το διάστημα, γιατί από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει επιθυμίες πιο ανάλαφρες και διανοητικές και σε ενδιαφέρει το νόημα των πράξεων και όχι οι ίδιες οι πράξεις. Αυτό δεν στερεί βέβαια τίποτε από την ερωτική σου ζωή, αλλά πλέον η επαφή είναι αναγκαίο να γίνει κυρίως εγκεφαλικά.

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει ενέργεια και αποφασιστικότητα στις κινήσεις που κάνεις για να υλοποιήσεις φιλοδοξίες και δημιουργικά σχέδια, μπορεί να φέρει ίσως κάποιες εντάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά τίποτε σοβαρό που δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα και ανώδυνα. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 5 του μήνα φωτίζει τον δρόμο σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα τον ίδιο και κατ’ επέκταση τον σύντροφό σου. Είναι μια επιρροή έντονη αυτή που δέχεσαι και τώρα θα θελήσεις ή θα χρειαστεί να κινηθείς με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, κάνοντας μια προσωπική υπέρβαση. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε προσγειώνει στον οικονομικό τομέα και σε βάζει σε διαδικασία να ελέγξεις τα συν και τα μείον του πορτοφολιού σου, έτσι ώστε να κάνεις μια καινούργια αρχή στην διαχείριση εσόδων-εξόδων πάνω σε πιο σωστές βάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η περίοδος ευνοεί τον σχεδιασμό ενός μεγάλου επιχειρηματικού ανοίγματος, αν και θα χρειαστεί να έρθεις σε συνεννόηση με άτομα τα οποία ακόμη είναι διστακτικά να ακολουθήσουν τις ιδέες και τις προτάσεις σου. Το τελευταίο διάστημα όμως, πολλά έχουν ξεμπλοκάρει στον τομέα της εργασίας και της καριέρας και αυτόν τον μήνα μπορείς να προετοιμάσεις καταστάσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελός σου, και από την πλευρά της φήμης που μπορείς να αποκτήσεις, αλλά και από την πλευρά των υλικών απολαβών. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στην σχέση σου, τα πράγματα μεγεθύνονται, για καλό ή για κακό, και μαζί με την Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, του πάθους και της σεξουαλικής ένωση μέχρι και τις 20 του μήνα, οι υποθέσεις του έρωτα αποκτούν βάθος, πάθος και μυστήριο. Η περίοδος μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά ως προς τα ερωτικά σου θέματα, αρκεί να ελέγξεις την ζήλια σου που μπορεί να είναι απόρροια μιας ανασφάλειας που στην καλλιεργεί έντεχνα και πλάγια ο σύντροφος ή η σχέση σου, και αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να σου χαλάσει τις όμορφες εξελίξεις που υπόσχεται ο μήνας. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.