astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει απέναντί σου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας κινητικότητα και δράση στον τομέα των συνεργασιών σου και της σταθερής σου σχέσης. Αυτή είναι μια επιρροή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ισχυρογνωμοσύνη και από τις δυο πλευρές, ειδικότερα όμως από την πλευρά του συντρόφου και εσύ καλείσαι να διαχειριστείς αυτό το διάστημα με ψυχραιμία και κατανόηση. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείς να βρεις λύσεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς και σε προσωπικό επίπεδο, μπορείς τώρα να καταλάβεις καλύτερα τον σύντροφο ή να διαβάσεις κατά κάποιο τρόπο τις σκέψεις του και να κινηθείς ανάλογα.

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαμορφώνοντας όμορφες και ιδανικές συνθήκες που σε βοηθάνε να σκεφτείς χωρίς άγχος, να φιλοσοφήσεις την ζωή δυο διαφορετικά και να δώσεις έμφαση στο θετικό και στο αισιόδοξο. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, οι σπουδές και το να παρακολουθήσεις σεμινάρια που σχετίζονται με την βελτίωση ικανοτήτων που ήδη έχεις. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει εύνοια και επιτυχίες στα επαγγελματικά σου και τώρα μπορείς να προσελκύσεις πιο εύκολα την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις επαγγελματικούς σου στόχους. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και παρότι διατηρεί το άγχος σου σε υψηλά επίπεδα, σου δίνει την ευκαιρία να στοχεύσεις και να δράσεις ακριβώς στην πηγή του και να καυτηριάσεις την ρίζα των φόβων και των αδυναμιών σου. Καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κρυφούς εχθρούς που δρουν στο παρασκήνιο και να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώσεις το άγχος σου. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα οικονομικά και προσωπικής ασφάλειας και αυτοπεποίθησης, καθώς τώρα συμβαίνει κάτι που δεν το περιμένεις και αυτό σε κάνει να ξανασκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου σε σχέση με την ασφάλεια της ύλης.  Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε θετική σχέση με το ζώδιό σου, σε γεμίζει με αισιοδοξία, προσεγγίζεις τα πράγματα μέσα από μια πιο φιλοσοφημένη οπτική και ταυτόχρονα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με ένα γνωστικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία στο μεσουράνημα του ηλιακού σου χάρτη, το επάγγελμα ευνοείται και σταδιακά η καριέρα σου μπορεί να ανοίξει φτερά για πιο μεγάλα πράγματα, εφόσον κινείσαι στο τώρα με σταθερότητα και σωστό επαγγελματισμό. Στις αρχές του μήνα υπάρχουν αρκετές επαφές και συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται άμεσα με την εργασία σου, πράγμα που θα οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορούν να διαγράψουν μια νέα πορεία, αλλά και να ενισχύσουν αρκετά το πορτοφόλι σου, ενώ από τα τέλη του μήνα το κλίμα στην εργασία γίνεται πιο γλυκό και οι σχέσεις με πελάτες ή συνεργάτες πιο ομαλές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σε απασχολεί με τα πρακτικά θέματά του και δεν είσαι τόσο συντονισμένος όπως θα έπρεπε με το αισθηματικό σου κομμάτι, αν και πάντα η επιθυμία για έρωτα και αγάπη είναι ζωντανή μέσα σου. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να φιλοσοφήσεις τόσο τον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα, όσο και τις δικές σου προσωπικές επιθυμίες και να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα τόσο για σένα όσο και για τις ανάγκες του συντρόφου σου, πράγμα που από τα μέσα του μήνα και μετά σε βοηθά να κατασταλάξεις ως προς τον τρόπο που χρειάζεται να φερθείς και αρχίζεις να λειτουργείς στο ερωτικό κομμάτι παίρνοντας τα πράγματα στα χέρια σου. Φλερτ και σχέσεις από το εξωτερικό ή με μεγάλη απόσταση, αυτόν τον μήνα ευνοούνται! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.