astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ως προς την κοσμοθεωρία που έχεις, το μυαλό σου γίνεται δεκτικό σε καινούργιες ιδέες ή παίρνεις πληροφορίες από ανώτερα επίπεδα μέσα από τα όνειρα ή την διαίσθησή σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι επαφές και οι επικοινωνίες γίνονται πολύ σημαντικές στον χώρο του επαγγέλματός σου και τώρα μπορείς να κοινοποιήσεις και να συζητήσεις ιδέες και σχέδια που έχεις γύρω από την επαγγελματική σου εξέλιξη, να βρεις συμμάχους που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα, αλλά και να διαφημίσεις τις υπηρεσίες σου και να κερδίσεις περισσότερους πελάτες. 
  
Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας καινούργιες γνωριμίες και φιλικές επαφές ή ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός και οι άλλοι θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες υποστηρίζουν και ενισχύουν τα δημιουργικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τονίζει την ανάγκη σου για προσωπική επαφή και συναίσθημα και δημιουργεί περίεργες ή και απαγορευμένες σκέψεις στο μυαλό σου. Ένας παράνομος έρωτας μπορεί να σε απασχολήσει αυτό το διάστημα και ίσως να μην είσαι τόσο προσεκτικός καθώς μπορεί πιο εύκολα τώρα να παρασυρθείς από τις επιθυμίες σου. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και σου δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να κινηθείς με επιτυχία στον τομέα των οικονομικών σου, θέτοντας και υλοποιώντας στόχους που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση και η αξία σου. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, την οικογενειακή σου ζωή και με την ανάγκη της ιδιωτικότητας καθώς παράλληλα η δημόσια ζωή σου, η καριέρα σου και οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις θέλουν όλο και περισσότερο χρόνο από σένα. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε βοηθά να θέσεις καινούργιους στόχους και να οργανώσεις καλύτερα ένα φιλόδοξο σχέδιό σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι πρώτες ημέρες του μήνα σε βάζουν σε μια αναζήτηση και αποστασιοποιημένη θεώρηση του τι γίνεται στον επαγγελματικό σου τομέα, ίσως χρειάζεσαι πληροφορίες φρέσκιες που μπορεί να έρθουν από ένα ενημερωτικό/εκπαιδευτικό σεμινάριο, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, τα επαγγελματικά θέματα παίρνουν τα πάνω τους και εσύ ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις, πότε να το κάνεις και με ποιον να το κάνεις ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φτάσεις πιο κοντά στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων και φιλοδοξιών. Θα χρειαστεί να κάνεις έξοδα για τρίτα πρόσωπα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ευχάριστος και εν δυνάμει ρομαντικός και με όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά είναι αυτός ο μήνας, αν βάλεις για λίγο το άγχος σου για άλλα θέματα πίσω και δεις με διαφορετικό μάτι κάποια από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και όλο και σε προσεγγίζουν για κάποιο λόγο και όλο θέλουν κάτι από σένα, αλλά δεν το λένε ξεκάθαρα. Μήπως υπάρχει μια φλόγα που σε περιτριγυρίζει, αλλά δεν θέλεις να την δεις; Μήπως την έχεις δει, αλλά δεν κάνεις κάτι για να φουντώσει περισσότερο; Μην χάνεις τις ευκαιρίες στον έρωτα μέχρι τις 20 του μήνα, δράσε και άφησε την έλξη να σε οδηγήσει χωρίς πολλές αναβολές και σκέψεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.