astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς σου ανακινεί την μνήμη και σε βοηθά να θυμηθείς πράγματα που ανήκουν στην υποσυνείδητη σφαίρα και νόμιζες ότι τα έχεις ξεχάσει, αλλά τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια για να σε βοηθήσουν να κάνεις συνειδητοποιήσεις και να συνδέσεις το παρελθόν με το παρόν με τρόπο τέτοιο που να σου δώσει πρακτικές λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η σκέψη σου πλέον είναι πιο ξεκάθαρη, μπορείς να πάρεις πιο εύκολα αποφάσεις και επικοινωνείς με τους άλλους με τρόπο που δείχνει ότι τα μηνύματά σου περνάνε απέναντι και υπάρχει συνεννόηση. Περίοδος που θα κάνεις αγορές, αλλά και θα δεχτείς σημαντικές ειδήσεις που βοηθάνε τις υποθέσεις σου να προχωρήσουν.

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας εύνοια και ενισχύοντας τον οικονομικό τομέα του ζωδίου σου με θετικές εξελίξεις για το πορτοφόλι σου αλλα και για την αυτοπεποίθησή σου, καθώς τώρα μπορείς να κάνεις σημαντικές αγορές που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ζωή σου και να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο όμορφη. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε κάνει πιο γλυκό και επικοινωνιακό με το άμεσο περιβάλλον σου, οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορούν τώρα να βελτιωθούν και να ζήσεις χαρούμενα γεγονότα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται λόγω της γλυκιάς συμπεριφοράς σου να προσελκύσεις θαυμαστές και ακολούθους. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κυνηγήσεις προσωπικούς στόχους και δημιουργικά σου σχέδια, σε κάνει πιο ευθύ και στοχευμένο στο φλερτ και σε γεμίζει με το αίσθημα της επιτυχίας που έρχεται μέσα από την ενεργοποίηση και την δραστηριοποίησή σου στους τομείς που έχουν σημασία για εσένα. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται απέναντί σου στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα σχέσεων και συνεργασιών και τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που κορυφώνονται και οι οποίες έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν. Είναι μια κατάλληλη περίοδος λοιπόν να λύσεις κάθε θέμα μιας και καλή για να μπορέσεις να συνεχίσεις δημιουργικά και θετικά.  Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε αναζωογονεί και σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα την διαχείριση των υλικών σου πόρων και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας ευνοεί αρκετά τα οικονομικά θέματα και αυτή την περίοδο θα καταφέρεις να δεις αύξηση και έσοδα και από την δουλειά σου φυσικά, αλλά και από άλλες πηγές. Από τα μέσα του μήνα μπορείς μάλιστα να ανακοινώσεις και να μοιραστείς ιδέες και σχέδια που στόχο έχουν να βελτιώσουν τα επαγγελματικά σου και την επίδοση την δική σου ή της ομάδας, αν συνεργάζεσαι με άλλα άτομα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η Πανσέληνος του μήνα κάνει τις αισθηματικές υποθέσεις σου να αποκτούν έντονο και δραματικό χαρακτήρα, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα άσχημο, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις την ζήλια ή την ανασφάλεια που σου δημιουργεί η στάση του συντρόφου ή του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να κινηθείς λογικά και να διαχειριστείς κάθε ένταση που προκύπτει με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά γενικότερα εκπέμπεις μαγνητισμό στο περιβάλλον που κινείσαι και αυτό σίγουρα σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, αλλά και σου δίνει ευκαιρίες να κάνεις γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.