astropedia.gr

Ο μικρός Λέων

Ο μικρός Λέων

Η καλύτερη συμβατότητα για το Λιονταράκι είναι μια μητέρα στο ζώδιο του Λέοντα ή των Ιχθύων και ένας πατέρας Κριός ή Τοξότης. Τα Λιονταράκια από πολύ μικρά απαιτούν το σεβασμό στην προσωπικότητά τους και αν τον έχουν τότε είναι ζεστά, εκδηλωτικά και γενναιόδωρα. Τους αρέσει να τα προσέχουν όταν μπαίνουν στο δωμάτιο και μάλιστα επιθυμούν αυτό να γίνεται με θεαματικό τρόπο! Μην αγχώνεστε γιατί αν δεν ξέρετε ακριβώς ποιο κομπλιμέντο να τους κάνετε δεν έχουν κανένα πρόβλημα ή δισταγμό να σας πουν ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν από εσάς και αυτό όχι γιατί είναι εγωιστικά πλάσματα αλλά γιατί τους αρέσει να οδηγούν και να κατευθύνουν τους άλλους είτε αυτοί είναι φίλοι είτε γονείς.

Τα Λιονταράκια είναι πολύ διασκεδαστικές προσωπικότητες και τους αρέσει να παίζουν το ρόλο του ώριμου ενήλικα. Τους αρέσει να πετυχαίνουν και μισούν να κάνουν λάθη. Αν πρέπει να του επισημάνετε τα λάθη του ή να το ενημερώσετε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρέπει να το κάνετε με λεπτό και διακριτικό  τρόπο χωρίς να προσβάλλετε την υπερηφάνεια τους. Αν το κάνετε με διαφορετικό τρόπο δε θα πετύχετε και πολλά, το αντίθετο μάλιστα, θα δείτε το μικρό σας Λιοντάρι να βρυχάται και να κάνει επιδεικτικά το εντελώς αντίθετο από αυτό που θέλετε να κάνει! Ένας τρόπος για να το βοηθήσετε να αλλάξει συμπεριφορά είναι να ξεκινήσετε την κουβέντα σας με το τι είναι καλό για το ίδιο. Σταδιακά πρέπει να το μάθετε να μοιράζεται, όχι τα πράγματα του, αλλά τον εαυτό του με τους άλλους διαφορετικά θα μεγαλώσει και θα γίνει ένας δυνάστης για την οικογένειά του.  

  • Τι του αρέσει να φοράει: Στα μικρά Λιονταράκια αρέσει να ξεχωρίζουν με το ντύσιμό τους και δείχνουν από μικρά μια προτίμηση στα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο και το πράσινο αλλά θα μπορούσαν να ντύνονται και με πολύχρωμα ρούχα που έχουν πολλά σχεδιάκια επάνω τους. Επειδή πάνω από όλα θέλουν να ξεχωρίζουν, σαν γονείς θα πρέπει από μικρά να τους μάθετε να συνδυάζουν σωστά τα ρούχα τους και να μην κάνουν στυλιστικές υπερβολές. Τους αρέσουν τα μαλακά υφάσματα και τα αξεσουάρ επίσης, οπότε θα λάτρευαν αν τους χαρίζατε ρούχα με πολλές τσέπες, κάποιο απλό κόσμημα ή όπως ένα κολιεδάκι για τα κοριτσάκια.
  • Πώς θα ήθελε το δωμάτιο του: Το Λιοντάρι είναι από τη φύση του θεατρικό ζώδιο και φυσικά αυτό θα πρέπει να αποτυπώνεται και στο δωμάτιό του! Θα του αρέσει να υπάρχουν αντικείμενα και εικόνες από τους ήρωες που του αρέσουν και πολλά παιχνίδια. Σαν γονείς λοιπόν θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει και χώρος όπου όλα αυτά τα παιχνίδια θα αποθηκεύονται!  Τα χρώματα που είναι καλό να επικρατούν στο δωμάτιο του μικρού σας Λιονταριού είναι φωτεινά και θερμά ώστε να αισθάνεται ότι ο χώρος  εκφράζει την θερμή και έντονη προσωπικότητά του. 
  • Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει: Πολιτικός, Επιχειρηματίας, Χρυσοχόος, Έμπορος, Ελεύθερος, Επαγγελματίας, Ηθοποιός, Χορευτής, Μουσικός, Τραγουδιστής, Σχεδιαστής Μόδας,  Διευθυντής.

 Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια: Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | Ιχθείς

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter