astropedia.gr

Ο μικρός Ταύρος

Ο μικρός Ταύρος  

Η καλύτερη συμβατότητα για ένα μικρό Ταυράκι είναι με μια μητέρα στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Ταύρου και ένας πατέρας Παρθένος ή Αιγόκερως. Τα Ταυράκια είναι παιδιά υπάκουα και τακτικά σε κάθε τομέα της ζωής τους, στο παιχνίδι, στο φαγητό, στον ύπνο. Γενικότερα τους αρέσει η συνήθεια και μαθαίνουν να λειτουργούν καλύτερα όταν δε διαταράσσονται οι συνήθειές τους.

Στα Ταυράκια αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια γιατί σχετίζονται με την έννοια της αγάπης και της συντροφικότητας καθώς κα τα αντικείμενα. Θα ξετρελαθούν με ένα αυτοκινητάκι ή με μια όμορφη κουκλίτσα! Τους αρέσει πάρα πολύ να συλλέγουν αντικείμενα και είναι πολύ κτητικά με τα παιχνίδια τους. Όταν αρχίζουν και μεγαλώνουν λίγο καλό θα ήταν να τα βάλετε σε μια διαδικασία να κάνουν μικροδουλειές για εσάς μέσα στο σπίτι ή να τους αναθέτετε κάποιες μικροευθύνες όπως για παράδειγμα να φροντίζουν  ο σκύλος του σπιτιού να έχει νερό στο πιατάκι του γιατί αυτό τα κάνει να γίνονται πιο υπεύθυνα και μάλιστα αν αυτό συνοδεύεται και από μια μικρή συμβολική αμοιβή θα ενεργοποιηθεί από νωρίς η τάση τους να βγάζουν χρήματα.

Τα Ταυράκια είναι λίγο αργά στο να φέρουν εις πέρας αυτό που τους έχει ανατεθεί αλλά τα καταφέρνουν πάντα και ποτέ δεν αφήνουν τίποτα μισοτελειωμένο. Τα παιδιά που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αρέσκονται πολύ στο φαγητό και στα ρούχα. Επίσης τα παιδιά αυτά έχουν μια φυσική κλίση προς το τραγούδι και αν δείτε αυτή την κλίση τους να εκδηλώνεται τότε αξίζει τον κόπο να την καλλιεργήσετε. Προσέξτε λίγο σαν γονείς την κτητικότητα τους, την ζήλια τους και το πείσμα τους. Μην τα πιέσετε χρονικά! Έχουν την αίσθηση του χρόνου αλλά θα ολοκληρώσουν αυτό που έχουν να κάνουν με το δικό τους ρυθμό. Αν τα πιέσετε η φυσική τους αντίδραση είναι να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο τη δράση τους. Τέλος, μάθετε τα από μικρά να μην είναι πλεονέκτες και να κάνουν οικονομία. Είναι παιδιά που τους αρέσει να αγγίζουν τα πάντα και στον ζωδιακό έχουν την καλύτερη και πιο ζεστή αγκαλιά.
 
  • Τι του αρέσει να φοράει: Όπως και στα Κριαράκια, έτσι και στα Ταυράκια αρέσει το άνετο αλλά και το πρακτικό ντύσιμο. Βέβαια θα πρέπει να λάβετε σοβαρά το αισθητικό τους κριτήριο αλλά και το ύφασμα από το οποίο θα είναι φτιαγμένα τα ρούχα τους. Προτιμούν τα φυσικά υλικά και ένα ρούχο που δεν θα τους αρέσει δε θα το φορέσουν ποτέ όποιος και να τους το έχει κάνει δώρο. Επειδή όταν βρουν κάτι που τους αρέσει κολλάνε με αυτό, φροντίστε να έχετε ρούχα που να μοιάζουν το ένα με το άλλο. Προτιμούν τα γήινα χρώματα και αισθάνονται καλύτερα όταν το ντύσιμό τους συνοδεύεται από γαντάκια, κασκολάκια και διάφορα αξεσουάρ. Από μικρά αναγνωρίζουν την ποιότητα και προτιμούν τα ακριβά από τα φθηνά ρούχα… 
  • Πώς θα ήθελε το δωμάτιο του: Σίγουρα το δωμάτιό του θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τις πρακτικές του ανάγκες, να είναι άνετο και τακτοποιημένο με τον τρόπο που αυτό επιθυμεί και βολεύεται. Κάποια στοιχεία της φύσης είναι καλό να υπάρχουν στον χώρο είτε σαν χρώματα στους τοίχους είτε σαν διακοσμητικά αντικείμενα ή φωτογραφίες. Καλό είναι στο πάτωμα να υπάρχει ένα μαλακό χαλί γιατί αρκετές φορές θα προτιμά να κάθετε ξαπλωμένο στο πάτωμα και να παίζει ή να κάνει τα μαθήματά του. Είναι ζώδιο της Γης και πάντα προσπαθεί να κρατά μια άμεση επαφή με αυτό εξάλλου. Έχει ιδιαίτερη σημασία να μπορεί να απομονώνεται και να συγκεντρώνεται και γι’ αυτό ο χώρος του θα πρέπει να είναι ήσυχος και ήρεμος και η μουσική είναι ένα στοιχείο που θα θελήσει να έχει στο δωμάτιό του από πολύ νωρίς.
  •  Τι μπορει να γίνει όταν μεγαλώσει: Σκηνογράφος, Φωτογράφος, Ζωγράφος, Τραγουδιστής. Ηθοποιός, Οικονομολόγος, Κτηματίας, Εργολάβος, Οικοδόμος,  Χρηματιστής, Τραπεζίτης, Μάγειρας.

 Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια: Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | Ιχθείς

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter