astropedia.gr

Ο μικρός Τοξότης

Ο μικρός Τοξότης

Η καλύτερη συμβατότητα για ένα μικρό Τοξοτάκι είναι με μια μητέρα Τοξότη ή Ζυγό και με έναν πατέρα Κριό ή Λέοντα. Τα μικρά Τοξοτάκια είναι παιδιά χαρούμενα, αισιόδοξα, παρορμητικά και πολύ ενεργητικά και στο σωματικό αλλά και στο διανοητικό επίπεδο. Αγαπούν το σχολείο και από μικρά διαμορφώνουν απόψεις για τον κόσμο που θέλουν να τις μοιραστούν ή να τις κοινοποιήσουν στους άλλους.

Και αν τύχει και δεν συμφωνείτε με την άποψη του τότε δε θα ξεφύγετε και πολύ εύκολα μιας και έχουν από μικρά την τάση να επιχειρηματολογούν και να προσπαθούν να σας δείξουν σε ποια σημεία ακριβώς η δική σας άποψη δεν στέκεται  λογικά. Τους αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και οι βόλτες γιατί μέσα από αυτά γεμίζουν εμπειρίες και ανανεώνουν την σκέψη και την ενέργειά τους. Δεν είναι από τα παιδιά που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα αν πρέπει να τα πάρετε μαζί σας σε ένα άλλο σπίτι ή σε ένα άλλο δημόσιο χώρο γιατί προσαρμόζονται εύκολα στο διαφορετικό.

Είναι πολύ φιλικά παιδιά και λένε πάντα την αλήθεια. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση μερικές φορές προσέξτε λοιπόν τι λέτε μπροστά τους γιατί μπορεί να το μεταφέρουν όπως το είπατε σε άτομα που δε θα θέλατε. Τα παιδιά αυτά δεν είναι πολύ της διπλωματίας…και επίσης δεν είναι από τα παιδιά που τους αρέσει να βοηθάνε στο σπίτι γιατί αυτό τα κάνει να πλήττουν όπως επίσης έχουν την τάση να αργοπορούν αρκετά στο σχολείο ή όταν είναι να επιστρέψουν στο σπίτι. Θα τα βοηθήσει πολύ να τους διδάξετε την ευθύνη και το να ολοκληρώνουν αυτό που αρχίζουν όπως επίσης και την έννοια της διακριτικότητας και της διπλωματίας.

  • Τι του αρέσει να φοράει: Τα ρούχα που του πάνε και που θέλει να φοράει είναι αυτά με έντονα, δυναμικά χρώματα και να είναι άνετα ώστε να μην περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεων του. Προτιμά το κόκκινο και το πορτοκαλί αν και μπορεί να δείτε επάνω του περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων. Ο ρόλος σας είναι να του ενσταλάξετε το καλό γούστο και την αρμονία  γιατί πολλές φορές τα Τοξοτάκια κάνουν πολύ περίεργους συνδυασμούς. 

  • Πώς θα ήθελε το δωμάτιο του: Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της απόλυτης ελευθερίας και δε μπορεί τους περιορισμούς. Από πολύ μικρό το παιδί σας θα έχει την ανάγκη λοιπόν για ένα χώρο μεγάλο και ευρύχωρο και κυρίως εντελώς δικό του! Επειδή έχει έντονη ενέργεια και μερικές φορές είναι λίγο άγαρμπο φροντίστε τα έπιπλά ή οι μικροσυσκευές να είναι εύκολα διορθώσιμες ή αντικαταστάσιμες γιατί σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές φθορές. Γενικότερα μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι είναι καλό να υπάρχουν για τα παιχνίδια του και παρότι δεν θα είναι το πιο συμμαζευμένο από τα δωμάτια, το δωμάτιό του θα έχει την πιο χαλαρή και ζεστή αύρα μέσα στο σπίτι με τα ζωηρά και έντονα χρώματα και τα συνεχώς καινούργια διακοσμητικά!

  • Τι μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει: Εξερευνητής, Κτηνίατρος, Εκδότης, Δικαστικός, Αστυνομικός, Γυμναστής, Γιατρός, Καθηγητής, Δάσκαλος, Ξεναγός, Πράκτορας, Πιλότος, Θεολόγος, Ιερέας.

 Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια: Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | Ιχθείς

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter