astropedia.gr

Άνδρας Δίδυμος


Είστε ενημερωμένη για το τι συμβαίνει στον κόσμο; 'Eχετε διαβάσει το τελευταίο μπεστ σέλλερ, έχετε δει το καινούργιο έργο στο σινεμά;
Είστε καλή ακροάτρια, κάποια που δεν την ενοχλεί να τη διακόπτουν συνέχεια; Είστε έξυπνη, πνευματώδης και ελκυστική και δεν ενδιαφέρεστε μόνο για ρούχα και για διασκέδαση; Αν αρχίζετε να χάνετε το ενδιαφέρον, δεν είστε η κατάλληλη γυναίκα για έναν άνδρα Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται διαρκή διέγερση στη ζωή του κι όχι μόνο σεξουαλική. Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, και αυτό που πάνω απ' όλα χρειάζεται ο Δίδυμος με τη σύντροφο του είναι η διανοητική επικοινωνία. Ο τρόπος να αιχμαλωτίσετε αυτόν τον άνδρα είναι να ικανοποιήσετε το νου του καθώς και τις άλλες ανάγκες του.

Δεν πρέπει ποτέ να αισθανθεί ανία. Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του Αέρα και φαίνεται πραγματικά ότι τα πόδια αυτού του άνδρα δεν πατάνε ποτέ στη γη. Είναι η κοινωνική πεταλούδα του Ζωδιακού, που πετάει από το ένα μέρος στο άλλο; είναι το συνεχές φλερτ, ο αιώνιος "φλερτάκιας", αλλά είναι και διασκέδαση να είναι κανείς μαζί του, ακόμη κι αν μερικές φορές είναι δύσκολο να τον κρατήσετε δίπλα σας. Το σύμβολο του ζωδίου είναι οι Δίδυμοι που σίγουρα ευθύνεται για τη διπλή προσωπικότητα που έρχεται στην επιφάνεια κάπου κάπου.

Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τη συμπεριφορά του Διδύμου τον περιγράφουν σαν διπρόσωπο, ή αν θέλουν να γίνουν πραγματικά κακοί, σαν σχιζοφρενικό. Υπάρχει σίγουρα μια υποψία Τζέκυλ και Χάιντ στους περισσότερους ανθρώπους που είναι γεννημένοι σ' αυτό το ζώδιο - κι όχι μόνο στους αρσενικούς! Ο πλανήτης των Διδύμων, ο Ερμής, κυβερνά το νου. Οι Δίδυμοι είναι καλοί ομιλητές, συχνά διάσημες προσωπικότητες. 'Oμως όλη αυτή η νευρική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία. Δεν είναι απαραίτητο να είσθε εμπειρογνώμονες για να αναγνωρίσετε αυτό το ζώδιο. Παρατηρήστε τον εκφραστικό τρόπο που χρησιμοποιούν τα χέρια τους ενώ συζητάνε, τον ενθουσιώδη τρόπο που μιλάνε σε κάποιον που μόλις συναντήσανε. Δεν υπάρχουν στοιχεία ντροπαλότητας εδώ ή αν υπάρχουν είναι καλά κρυμμένα. Μιλάνε αδιάκοπα πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο με μεγάλη ευκολία. Αυτός ο άνδρας μπορεί να σας αιχμαλωτίσει γρήγορα. Είναι κάτι που δεν το κάνει συνειδητά. Το φλερτ είναι τόσο φυσιολογικό γι' αυτόν που σας κάνει σχεδόν να τον φαντάζεστε να κλείνει το μάτι στη νοσοκόμα που τον έφερε στον κόσμο!

Eχει μια νεανική ενέργεια που φαίνεται σα να μην σβήνει ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο τύπος των σπορ. Ο δικός του τρόπος δράσης είναι προφορικός - είναι νοητική η ενέργεια που έχει αυτός ο άνδρας - αλλά δεν του λείπουν τα απαραίτητα εφόδια όταν είναι η σειρά της αποπλάνησης. Εάν τα λόγια, δεν σας κερδίσουν, θα βρει σύντομα έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνδρας έχει έναν μαγνητισμό που είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ακόμα κι αν πιστεύετε τα μισά πράγματα από αυτά που σας λέει, έχει την Ιρλανδέζικη πολυλογία, την ευχάριστη προσωπικότητα ενός λατρευτού μικρού αγοριού, πριν ακόμα το καταλάβετε θα τον ερωτευτείτε και θα τρέξετε βιαστικά να αγοράσετε το πρώτο βιβλίο αστρολογίας για να δείτε πώς θα τα καταφέρετε με τον Πήτερ Παν του Ζωδιακού. Αν ακόμα δεν έχετε μαντέψει το ζώδιο του ρωτήστε τον τι δουλειά κάνει.

Εάν εργάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφος, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή στις εκδόσεις, ή είναι έμπορος, δάσκαλος ή προσπαθεί να μπει στην πολιτική ζωή κι αν σας εξαντλήσει μιλώντας σας για όλα τα διαφορετικά σχέδια που έχει μονομιάς, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι Δίδυμος. Βεβαίως όλοι οι Δίδυμοι σ' όλον τον κόσμο δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες δουλειές. Καθενός το ωροσκόπιο είναι προσωπικό, η επίδραση του Ωροσκόπου, οι άλλοι πλανήτες, όλες οι διαφορετικές όψεις, κάνουν τη διαφορά, και εδώ μπορούμε μόνο να γενικεύσουμε. Οτιδήποτε όμως κάνει αυτός ο άνδρας, θα χρησιμοποιεί το νου του και τη φωνή του. πολύ! Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι είναι σίγουρο ότι θα του τηλεφωνήσουν, ή θα ζητήσει συγνώμη και θα πάει ο ίδιος να τηλεφωνήσει. Είναι πραγματικά εύκολο να τον διακρίνετε στα πάρτι από οπουδήποτε αλλού, γιατί είναι σίγουρο ότι θα είναι παντού, συστήνοντας τον εαυτό του σε κάθε νεόφερτο που θα μπαίνει στο δωμάτιο και μετά θα τον συστήνει στους άλλους. Είναι ο ιδανικός επισκέπτης στα πάρτι γιατί βγάζει τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα από πολύ κόπο!

Είτε εργάζεται είτε διασκεδάζει, αυτός ο άνδρας ντύνεται πολύ μοντέρνα. Τα ρούχα του δεν θα κοστίζουν μια περιουσία ούτε θα είναι της τελευταίας μόδας, είναι ο τρόπος που τα φορά. Φαίνεται να γνωρίζει ότι είναι ωραίος ακόμα κι αν φοράει πουκάμισο με τετράγωνα με ριγέ κουστούμι. Στους Διδύμους αρέσουν τα σχήματα, τα τετράγωνα, οι ρίγες, που συχνά είναι σε χρώμα γκρι ή μπλε ποτέ πολύ φωτεινά. Τα μαλλιά του κοντά ή μακριά θα είναι κομμένα με μοντέρνο τρόπο. Δεν φοράει κοσμήματα, κι αν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί και παντρεμένος να είναι, δεν θα φοράει βέρα. Έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο του, και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτόν, και πως να δαμάσετε τις ανησυχίες του για να μην πετάξει σε κάποια άλλη. Ίσως εάν ξανασκεφθείτε τον πλανήτη Ερμή, και την ανάγκη του Διδύμου για επικοινωνία, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα την προσωπικότητα του. Κατά βάθος αυτός ο άνδρας όπως κάθε άνδρας - ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του - και ο ιδανικός ψυχικός σύντροφος είναι μια γυναίκα που πρέπει να του ικανοποιεί το νου και το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι πρέπει να είναι και αυτή Δίδυμος. Αν ήταν έτσι, θα τρέλαινε ο ένας τον άλλον, για το ποιος θα έχει την τελευταία λέξη.

Ο Δίδυμος θέλει την κάθε μέρα έντονη, καθώς απεχθάνεται τη ρουτίνα. Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής γι αυτόν, έτσι θα πρέπει να είστε μια έμπειρη ερωμένη, έξυπνη συνομιλήτρια, λαμπερή οικοδέσποινα, παιδί στην καρδιά όταν έχει διάθεση για παιχνίδι και βεβαίως μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Μην στενοχωριέστε όμως, γιατί ακόμα κι ένας, Δίδυμος εραστής μπορεί να δαμαστεί - τουλάχιστον λίγο! Βεβαίως, είναι διαφορετικά αν έχετε μάθει πώς να προβάλλετε την εικόνα σας αρκετά για να είστε το κατάλληλο άτομο γι αυτόν. Να είστε λοιπόν ειλικρινής με τον εαυτόν σας, κι αν περάσατε το τεστ είναι καιρός να ανακαλύψετε που μπορείτε να συναντήσετε αυτόν τον κομήτη της νοητικής ενέργειας. Ίσως να φαίνεται εύκολο - γιατί μπορείτε να βρείτε ένα Δίδυμο οπουδήποτε μαζεύονται άλλοι άνθρωποι.

Δεν είναι καθόλου μοναχικός, είναι ο τύπος που πηγαίνει στα πρακτορεία συνοικεσίων, και το θεωρεί διασκεδαστικό· που δέχεται κάθε πρόσκληση σε πάρτι· που πηγαίνει σ' όλες τις εξωτερικές δουλειές· που ανήκει σε κάθε λέσχη και επιτροπή ακόμα κι αν δεν είναι δραστήριο μέλος αλλά του αρέσει να συναντά καινούργια μέλη. Εάν τον συναντήσετε σε διακοπές θάναι αυτός που έχει δει πέντε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε τέσσερις μέρες. Μην περιμένετε να τον συναντήσετε στην παραλία, εκτός κι αν είναι η πρώτη μέρα του ταξιδιού του. Βαριέται πολύ γρήγορα την άμμο και τη θάλασσα και δεν είναι λάτρης του ήλιου. Αφού ερευνήσει το περιβάλλον θα πάει στο κοντινότερο μπαρ - όχι γιατί χρειάζεται να πιεί αλλά γιατί απολαμβάνει να μιλά με τους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν δεν ξέρει ούτε μια ξένη λέξη έχει μια έμφυτη ικανότητα να τα καταφέρνει να συνεννοείται. Ειδύλλιο λοιπόν με αυτόν τον άνδρα στη διάρκεια των διακοπών είναι μόνο ειδύλλιο κι αν αρχίσετε να τον πιέζετε για το πότε θα συναντηθείτε όταν επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα, ο νέος σας εραστής θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι επειδή είναι ο άνδρας της μιας νύχτας αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει ότι χρειάζεται να αισθάνεται ελεύθερος (όπως και το αντίθετο του ζώδιο ο Τοξότης).

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια: Κριός | Ταύρος |  Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης  | Αιγόκερος  |  Υδροχόος | ΙχθείςΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: