astropedia.gr

Άνδρας Σκορπιός


Εγώ Ταρζάν, εσύ Τζέην! Βέβαια δεν έρχεται ο κάθε άνδρας Σκορπιός στη ζωή σας αιωρούμενος από τα κλαδιά των δέντρων, επιδεικνύοντας τους μυς του μπροστά σας κάνοντας τα γόνατα σας να λυγίσουν. 
Oμως αυτός ο άνδρας ίσως ξέρει ότι συχνά περιγράφεται σαν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, και αισθάνεται ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος της αρσενικής του εικόνας. Κυβερνάται από δύο πλανήτες - τον 'Aρη, θεό του πολέμου, και τον Πλούτωνα (στην Ελληνική μυθολογία ο 'Aδης, ο κύριος του κάτω κόσμου) - ο κακόμοιρος Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δυσφημισμένα ζώδια του ζωδιακού, συχνά άδικα. 'Oλοι μιλούν για "το κεντρί στην ουρά του Σκορπιού", όμως μπορώ να σκεφθώ μερικούς άνδρες Σκορπιούς που παρέμειναν απίστευτα πιστοί φίλοι σε δύσκολες εποχές. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού, και θα συγχωρεθείτε αν έχετε σκεφθεί ότι οι σεξουαλικές του τεχνικές σας θυμίζουν περισσότερο φωτιά! Είναι πιο ευαίσθητος απ' ότι νομίζετε, κι αν πληγωθούν τα αισθήματα του είναι δύσκολο γι' αυτόν να ξεχάσει.

Λέγεται ότι δεν συγχωρεί εύκολα, όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχάσει. 'Eχει μια απίστευτη εσωτερική δύναμη, γι' αυτό τόσα πολλά αστρολογικά βιβλία τον περιγράφουν ακατανίκητο - και επιφανειακά είναι. Δεν έχει βέβαια δυο προσωπικότητες, αλλά είναι επιδέξιος στο να κρύβει πολλά από αυτά που σκέπτεται ή αισθάνεται. Είναι ένα από τα πιο ενστικτώδη και διαισθητικά ζώδια του ζωδιακού, τόσο που σχεδόν φαίνεται ότι διαβάζει τη σκέψη σας, έχει επίσης μια ζήλια και μια κτητικότητα που μερικές φορές είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει κανείς, ιδιαίτερα εφ' όσον το τελευταίο πράγμα που αυτός θέλει από σας είναι να συμπεριφέρεστε όπως αυτός! Του αρέσει να εισχωρεί βαθιά μέσα στη ζωή - τον γοητεύουν τα μυστήρια της αλλά μερικές φορές γίνεται τόσο σκεφτικός, που οι πιο πρακτικοί άνθρωποι απομακρύνονται. Εάν έχετε συναντήσει κάποιον που ο ζωώδης μαγνητισμός του σας φοβίζει και συγχρόνως σας μαγεύει, αν τα συλλογισμένα του μάτια σας μαγεύουν, όπως δεν έχετε ποτέ μαγευτεί, και αν είστε προετοιμασμένη για μια φλογερή σχέση με κάποιον που είναι σίγουρα πραγματικός άνδρας, τότε αυτός είναι ο τέλειος εραστής των ονείρων σας!

Μερικοί γοητευτικοί άνδρες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ο Πικάσο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Πρίγκιπας Κάρολος - και ο δικός σας Σκορπιός μπορεί να είναι γοητευτικός αρκεί να μάθετε να τον ξεπεράσετε στο παιγνίδι του. Αναρωτηθήκατε πως θα αναγνωρίσετε αυτόν τον εκθαμβωτικό άνδρα; Δεν νομίζω να έχετε μεγάλο πρόβλημα. 'Eνα χαρακτηριστικό αναγνώρισης είναι τα μάτια του πραγματικά φαίνεται σαν να εμβαθύνει μέσα στην ψυχή σας όταν ασκεί την απαράμιλλη πλανευτική του τέχνη. Εάν τον έλξετε, πιθανώς να μην έχει πρόβλημα ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, απ' την αρχή. Το ειδύλλιο καλό είναι, αλλά το σπουδαιότερο γι' αυτόν τον άνδρα είναι τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Αν είστε λοιπόν μια ντροπαλή και ευαίσθητη Ιχθύς που προτιμά τις βόλτες κάτω από το φως του φεγγαριού και γλυκά ψιθυρίσματα στ' αυτί της, καλύτερα να προετοιμαστείτε για μία διαφορετική τεχνική. 'Oχι ότι είναι ενάντια στον ρομαντισμό - δεν είναι, και μερικές φορές είναι περισσότερο ρομαντικός απ' ότι θα περίμενε κανείς! Αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την αρσενική του εικόνα, και μερικές φορές ούτε θέλει! Παρ' όλο που καθώς μεγαλώνει αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα στη ζωή από τις σεξουαλικές παρεκτροπές, δυστυχώς μερικές φορές δυσκολεύεται πολύ να αλλάξει τους τρόπους του. 'Eχει συνηθίσει να έχει τόσες πολλές κατακτήσεις που θα δυσκολευτεί να κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του.

Βεβαίως, δεν πρόκειται ο κάθε Σκορπιός να είναι ένας play boy όλη του τη ζωή, και εδώ είναι που εμφανίζεστε εσείς. Από τη στιγμή, που αντιληφθείτε ότι ο πιο γοητευτικός άνδρας που γνωρίσατε ποτέ, που σας ξετρέλανε σε πέντε λεπτά, γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού θα ήταν καλύτερα να πάτε ξανά στα κεφάλαια του βιβλίου "Τι ψάχνετε;" και "Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας;" για να δείτε εάν είστε ικανή να αντιμετωπίσετε την κατάσταση! Αλλά ας υποθέσουμε ότι γνωρίσατε έναν Σκορπιό που ο δικός του γενέθλιος χάρτης περιέχει μερικά στοιχεία που έχουν επιδράσει στην προσωπικότητα του και δεν μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, αν δεν είναι ιδιαίτερα σέξι, ή τα μάτια του δεν είναι ιδιαίτερα έντονα - πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο να τον ελέγξετε! Μιλήστε του για τη δουλειά του. Υποτίθεται ότι οι Σκορπιοί γίνονται θαυμάσιοι χειρούργοι, νεκροθάφτες, χασάπηδες, επιστήμονες, ψυχίατροι, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και πνευματικοί θεραπευτές, (θα είναι διασκεδαστικό να ανακαλύψετε εάν είναι κάτι απ' αυτά!). Ίσως σας βοηθήσει να ξέρετε ότι γενικά στους Σκορπιούς, και ιδιαίτερα στους άνδρες, δεν αρέσει να αποκαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους, τους αρέσει όμως να ανακαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα για οποιονδήποτε άλλον και εισχωρούν με έναν πολύ προσωπικό τρόπο!

'Eτσι αν απαντήσει στην ερώτηση σας με ένα "'Oχι, αλλά γιατί δεν μου λέτε τα πάντα για σας", και σας ρωτά αν είστε παντρεμένη ή συζείτε, προσέξτε! Ο άνδρας Σκορπιός συχνά και η θηλυκή του έκδοση γοητεύονται από τον κίνδυνο (μην αφήνετε ποτέ σπίρτα γύρω από ένα παιδί Σκορπιό, παίζοντας με τη φωτιά δεν είναι μόνο μια απλή έκφραση αυτού του ζωδίου). Εάν ένας άνδρας Σκορπιός νομίζει ότι μπορεί να πλανέψει μια γυναίκα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μάτια για κανέναν άλλο, αρχίζει να προχωρεί στην πράξη γρήγορα! 'Oμως να θυμάστε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μια εφήμερη σχέση πολύ εύκολα, ενώ εσείς ίσως να μην μπορείτε. Αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάστε μ' αυτόν τον άνδρα. Ίσως να έχει γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, αλλά σίγουρα δεν θα το φωνάξει, και δεν υπάρχει λόγος να ψάξετε για τη βέρα στο δάχτυλο του. Εάν είναι ένας περιπλανώμενος Ρωμαίος τα δάχτυλα του θα είναι γυμνά! Εάν γνωρίσατε κάποιον και έχετε την υποψία ότι έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού αλλά δεν είστε ακόμη σίγουρη, κοιτάξτε πώς ντύνεται.

Παρ' όλο που ο κάθε Σκορπιός δεν φοράει στενά τζηνς που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία, θα φορά αναπόφευκτα κάτι που θα σας κάνει να τον ξανακοιτάξετε. Ίσως να μην είναι απαραίτητα επιδεικτικός, αλλά θα είναι σίγουρα επιδέξιος στο να επιδεικνύει τη σεξουαλικότητα του, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα. Βέβαια αν έχει μαύρα, ανυπότακτα μαλλιά και λαμπερά μαύρα μάτια, με το πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τη μέση επιδεικνύοντας το αρσενικό του στήθος, θα ξέρετε σίγουρα ότι συναντήσατε έναν Σκορπιό (Παρ' όλο που είναι απίθανο το ένα δωδέκατο του αρσενικού πληθυσμού να ντύνεται έτσι)! Η πλειονότητα των αρσενικών Σκορπιών έχουν έναν πολύ ζωώδη μαγνητισμό. Αν διαβάσατε αρκετά και βγάλατε το συμπέρασμα ότι χρειάζεστε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, θα θέλετε να μάθετε πού θα τον συναντήσετε! 'Oταν οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται για κάτι μπορεί να τους γίνει σχεδόν πάθος - και συχνά έχουν αρκετά ενδιαφέροντα. Μπορείτε να τον συναντήσετε σε μια σχολή Καράτε (για να αναπτύξει τους σέξι μυς του), ή σε ένα εβδομαδιαίο γκρουπ συναντήσεων όπου συζητάνε οτιδήποτε από θρησκεία μέχρι αποκρυφισμό, είναι όμως κι ένας άνδρας που θα εμφανισθεί την τελευταία στιγμή σ' ένα πάρτι αν νομίζει ότι θα υπάρξει η ευκαιρία να συναντήσει κάποια που του αρέσει!

Για το Σκορπιό δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέρος για κυνήγι. Δεν του αρέσει να σχεδιάζει τη ζωή του προκαταβολικά γιατί είναι το στοιχείο του άγνωστου που τον γοητεύει. Αν τον συναντήσετε στις διακοπές ίσως να κάνει καταδύσεις, πάντα ψάχνοντας για κάτι καινούργιο, και είναι το στοιχείο του κινδύνου που κάνει τη ζωή γι' αυτόν τον άνδρα τόσο πολύ ενδιαφέρουσα. Μην περιμένετε ήρεμες ρομαντικές βόλτες στην παραλία. Ακόμα κι αν γίνουν, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι είναι ο πιο σεξουαλικός άνδρας του Ζωδιακού και φυσικά θα περιμένει από σας να ανταποκρίνεστε! 'Oμως δεν ψάχνει μόνο για κάποια που θέλει μόνο μια σύντομη σχέση· κατά βάθος ψάχνει για την ιδανική αγαπημένη τόσο όσο οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως να έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο και ενέργεια σε φλογερές σχέσεις με γυναίκες που δεν ήταν κατάλληλες γι' αυτόν. Ίσως να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία μαζί του αν τον κάνετε να περιμένει για λίγο πριν ενδώσετε, και ίσως να ενδιαφερθεί περισσότερο για σας αν του δώσετε τη χυλόπιτα. Μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνο, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο στο τέλος. Αν πετύχει αυτή η μέθοδος και η σχέση με το Σκορπιό σας εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο, θα καταλάβετε ότι είναι ένας από τους πιο ζηλιάρηδες άνδρες γύρω μας. Προσέξτε! θα πρέπει να τον παρακολουθείτε, γιατί ακόμα κι αν σας θέλει για σύζυγο του ή σαν ερωμένη του, ίσως να είναι λίγο δύσκολο γι' αυτόν να είναι τελείως πιστός, και αν τεμπελιάσετε και αφήσετε το πάθος να σβήσει από τη σχέση σας, αυτά τα Σκορπίσια μάτια πολύ σύντομα θα αρχίσουν να περιπλανώνται.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια γυναίκα που έχει ανεξάρτητο νου, αλλά είναι διασκεδαστική, σέξι και ρομαντική. Μπορεί να είναι ακατανίκητος με χιλιάδες τρόπους, αλλά παραδόξως είναι συχνά πολύ τρωτός και κατά βάθος ανασφαλής. Χρειάζεται κάποια που θα καταλαβαίνει όχι μόνο τις σωματικές ανάγκες του αλλά και τις εσωτερικές και πνευματικές. Είναι πολύ διαισθητικός και μπορεί να διαβάζει το νου σας σαν βιβλίο! Ακόμα κι αν σας τρελαίνει με τις ερωτοτροπίες του, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους άνδρες, έτσι μη στεναχωριέστε αν επιμένει να τηλεφωνήσει σε έναν παλιό έρωτα για να ευχηθεί χρόνια πολλά. Δεν μπορεί να ξεχάσει πράγματα του παρελθόντος ακόμα κι αν δεν σημαίνουν τίποτα από τότε που σας γνώρισε. Του αρέσει να δειπνεί σε εστιατόρια κάτω από το φως των κεριών, όπου μπορείτε να απολαύσετε μαζί λίγο απαλό χορό μετά το δείπνο, και του αρέσουν οι εκπλήξεις μικρών δώρων, όπως ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, ή ένα μαγιό, ένα ηλεκτρονικό μπριτζ ή σκάκι, βιβλία αστυνομικά ή μυστηρίου (ή αν έχετε χρήματα, ένα γρήγορο αυτοκίνητο!), θα δείξει τέτοιο ενθουσιασμό όπως ένα μικρό παιδί αν νοιώσει ότι ξοδέψατε ώρες ψάχνοντας για κάτι που ξέρετε ότι  θα του αρέσει πραγματικά. Να θυμάστε επίσης ότι ενώ δεν του αρέσει η γυναίκα που επιδεικνύεται δημοσίως δεν θα το εκτιμήσει αν ντραπείτε επειδή μόνο και μόνο δείχνει φανερά ότι σας βρίσκει ελκυστική.

Του αρέσει να φοράτε ρούχα που να κολακεύουν το κορμί σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι διατηρείτε το κορμί σας σε καλή φόρμα, και ποτέ, μη δικαιολογείστε ότι έχετε πονοκέφαλο όταν πάτε στο κρεβάτι. Αυτό θα τον πλήγωνε περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Αν κάποιος γνωρίζει την τέχνη της αποπλάνησης είναι αυτός ο άνδρας και σίγουρα ποτέ δεν χάνει χρόνο να πάρει αυτό που θέλει! Γι' αυτό πρέπει να διατηρήσετε τη φωτιά ζωντανή στη σχέση σας μαζί του, και ποτέ μην την αφήσετε να σβήσει. Η ζωή με έναν Σκορπιό εραστή δεν πρόκειται να είναι πάντα εύκολη, θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώθετε ότι προσγειωθήκατε στον πιο ματαιόδοξο και ερωτύλο άνδρα, και τότε εξαρτάται από σας να αποδείξετε ότι είστε η αγαπημένη των ονείρων του που έψαχνε σ' όλη του τη ζωή. Αν το καταφέρετε θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένη από ό,τι ονειρευτήκατε.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος |  Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης  | Αιγόκερος  |  Υδροχόος | Ιχθείς   Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: