astropedia.gr

Άνδρας Ζυγός

  Η προσωποποίηση της γοητείας - αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γι' αυτόν τον άνδρα. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, και συμβολίζεται από τη Ζυγαριά, και πολλοί Ζυγοί ξοδεύουν άμετρο χρόνο ζυγιάζοντας τα πράγματα πριν αποφασίσουν, γι' αυτό τόσοι άνθρωποι τους αποκαλούν αναποφάσιστους! Αν δώσατε την καρδιά σας σ' έναν Ζυγό εραστή, και εκείνος τη δική του σε σας, μην ανησυχείτε για την αναποφασιστικότητα του, θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Είναι μεν ζώδιο του αέρα αλλά μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι τόσο φλογερός όσο και τα ζώδια της Φωτιάς.

Βεβαίως, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι δεν θα αποφασίσει ποτέ να σας ζητήσει ραντεβού, αλλά πρέπει πρώτα να σας εκτιμήσει και να σιγουρευτεί ότι η προσωπικότητα σας θα ταιριάξει με τη δική του. Είναι ένας αληθινός εμπειρογνώμων και μόνο το καλύτερο είναι αρκετό γι' αυτόν. Δεν είναι επειδή είναι σνομπ, ή έχει καθορισμένες ιδέες στο τι θέλει, είναι επειδή η ρομαντική του αίσθηση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, και υποσυνείδητα έχει τις λιγότερες απαιτήσεις - γιατί κατά βάθος ψάχνει για την ονειρεμένη αγαπημένη.

Οι Ζυγοί πιο πολύ ίσως από τα άλλα ζώδια, έχουν μια βασική επιθυμία να βρουν τον τέλειο σύντροφο και βεβαίως δεν τους αρέσει να είναι μόνοι για πολύ καιρό. Ο άνδρας Ζυγός έχει σίγουρα στυλ, και πολύ συχνά είναι πολύ εμφανίσιμος. Σκεφθείτε άνδρες όπως ο Ρότζερ Μουρ και θα ξέρετε τι εννοώ. Και κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ζυγοί έχουν μεγάλο δημιουργικό ταλέντο: Σκεφθείτε τον Τζων Λέννον, τον Στινγκ, τον 'Aντονυ Νιούλι και τον Χάρολντ Πίντερ. Αλλά πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτόν τον ευγενικό, χαριτωμένο, δημιουργικό άνδρα; Ίσως να είναι ο σχεδόν τεμπέλικος τρόπος που σας φλερτάρει παρ όλο που δεν το κάνει μόνο με τα μάτια ή με τον τρόπο που μιλά... Ίσως να μην εκπέμπει τόσο σεξ απήλ όσο ένας Σκορπιός, αλλά μπορείτε να πείτε ότι είναι πραγματικός άνδρας και ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μυαλό σας. Δείχνει να σας κοιτάζει μ' ένα τρυφερό χαϊδευτικό τρόπο και σεις νοιώθετε την ευαισθησία του με τον τρόπο που σας ενθαρρύνει. Σπάνια είναι ο τύπος του αυθάδη και αλαζονικού, εκτός κι αν έχει κάποια τέτοια χαρακτηριστικά στο ατομικό του ωροσκόπιο (πρέπει να το ελέγξετε μ' έναν αστρολόγο). 'Oμως, θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι γυναικάς με τον τρόπο που παρατηρεί κάθε ωραίο κορίτσι που περνάει -όχι με πολύ φανερό τρόπο, βέβαια στην πραγματικότητα είναι τόσο κρυφός που μπορεί να μην το πάρετε είδηση!

Εάν δεν γνωρίζετε πολλά για τον άνδρα Ζυγό και νομίζετε ότι έχετε συναντήσει έναν σ' ένα πάρτι αλλά δεν θέλετε να ρωτήσετε το ζώδιο του, ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης μπορεί να είναι ο τεμπέλικος τρόπος που ξαπλώνει στον καναπέ, ενώ εσείς και όλοι οι άλλοι στέκεστε όρθιοι. Οι Ζυγοί αντιπαθούν να τους κατηγορούν ότι είναι τεμπέληδες, και σίγουρα μερικοί από αυτούς είναι πολύ ενεργητικοί, αλλά είναι μάλλον οι εξαιρέσεις παρά ο κανόνας! Εάν κάποιος προτείνει να πάνε κάπου αλλού, κι αυτός ο άνδρας αργεί περισσότερο από τους άλλους να αποφασίσει, τότε πιθανόν να είναι γεννημένος στο ζώδιο της Ζυγαριάς. 'Eνα σημείο προσοχής, οι άνδρες Ζυγοί αγαπούν την ήρεμη ζωή, κι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει την τάση να τσακώνεται διαρκώς, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος, καλύτερα να βρείτε ένα εραστή γεννημένο σε διαφορετική εποχή του έτους. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και αρμονίας, και αυτός ο άνδρας βρίσκει τις φιλονικίες αντιαισθητικές. Σύντομα θα φύγει από το να βρεθεί μπλεγμένος με κάποια που προσπαθεί να δημιουργήσει καυγά μόνο και μόνο επειδή αυτός δε συμφωνεί μαζί της. 'Eτσι ακόμα κι αν ξέρετε ότι είστε σωστή για κάτι, δείξτε το με προσοχή. 'Oμως, αν έχετε συναντήσει κάποιον πολύ ελκυστικό, και δεν έχετε ακόμα βρει το ζώδιο του, γιατί δεν προσπαθείτε να τον κάνετε να μιλήσει για τη δουλειά του; Σίγουρα δεν θα είναι κάτι πολύ δραστήριο.

Οι Ζυγοί συχνά κλίνουν περισσότερο προς την καλλιτεχνία. Βεβαίως κάθε Ζυγός δεν πρόκειται να είναι καλλιτέχνης, ποιητής ή μουσικός, αλλά γίνονται καλοί διπλωμάτες και δικηγόροι, και το δημιουργικό τους ταλέντο μπορεί να τους οδηγήσει στην κομμωτική. Βεβαίως το δικό τους ιδιαίτερο ωροσκόπιο μπορεί να είναι γεμάτο από πλανητικές σχέσεις που τους οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα, και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Αν κοιτάξετε τον τρόπο ντυσίματος του σίγουρα θα βγάλετε μια άκρη. 'Oπως και να είναι ντυμένος είτε με ρούχα δουλειάς είτε σπορ, θα δείχνει κομψός. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να έχει ταλέντο στο ντύσιμο. Δεν είναι ιδιαίτερα νάρκισσος, αλλά αν υπάρχει κάπου καθρέφτης πιθανώς να τον πιάσετε να ρίχνει ματιές για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας στο δωμάτιο. Κάτι άλλο σε αυτόν τον άνδρα, που τον κάνει περήφανο, είναι ότι πάντα καταφέρνει να δείχνει νεότερος από την ηλικία του. Από την στιγμή που σχετιστείτε με έναν Ζυγό θα ανακαλύψετε ότι η ζωή μπορεί να είναι μια αληθινή ευχαρίστηση. Είναι ο τέλειος εραστής, κι αν νομίζατε ότι οι Σκορπιοί ήταν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, μην εκπλαγείτε αν αυτός ο άνδρας σας δείξει περισσότερα από μερικά τεχνάσματα δικιάς του επινόησης! Δεν είναι καθόλου ο τύπος του άνδρα που μετά τον έρωτα πέφτει αμέσως για ύπνο και αρχίζει το ροχαλητό. Του αρέσει να σας αγκαλιάζει και να είναι σίγουρος ότι σας έχει ευχαριστήσει πριν πέσει για ύπνο. Είναι το ίδιο τρυφερός όταν ξυπνήσει από τον δυνατό ήχο του ρολογιού το πρωί αν βέβαια δεν είναι πολύ νωρίς, γιατί δεν είναι πολύ ικανός να σηκώνεται από τα χαράματα.

Οι Ζυγοί πρέπει να κάνουν κούρα ομορφιάς αν είναι να διατηρήσουν τα αγορίστικα χαρακτηριστικά! Χωρίς να θέλει να είναι Καζανόβας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε χάνει ευκαιρία να κοιτάξει ένα όμορφο πρόσωπο, κι αν ποτέ τον παραμελήσετε ακόμα κι αν έχετε αιχμαλωτίσει την καρδιά του, ένα απλό φλερτ με κάποια καινούργια μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. 'Oμως δεν του αρέσει η ζηλιάρα γυναίκα που κρέμεται αγχωτικά από πάνω του. θα πρέπει να είστε γοητευτική αλλά και ήρεμη, όχι τόσο εύκολο αν συμβαίνει να είστε ένα από τα πιο φλογερά και πύρινα ζώδια. Και σίγουρα δεν θα τον πειράζει να φλερτάρετε και σεις λίγο. Ίσως να είναι οπαδός της ισότητας στα περισσότερα πράγματα, αλλά όχι όταν η γυναίκα  του ερωτοτροπεί με κάποιον άλλον. Αν δεν έχετε σχετιστεί ποτέ μέχρι σήμερα μ' έναν άνδρα Ζυγό, αλλά σας αρέσει η ιδέα να γνωρίσετε έναν, θα βρεθείτε σε δίλημμα για το πού θα πρέπει να ψάξετε. Γιατί εφ' όσον δεν είναι ο ενεργητικός τύπος, ξεχάστε το γήπεδο του τένις ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (εκτός κι αν είναι φανατικός οπαδός), μολονότι, βεβαίως, με την αίσθηση της δικαιοσύνης που τον διακρίνει, θα γινόταν ένας τέλειος διαιτητής. Το κρίκετ ή το γκολφ θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του, αν βέβαια ο καιρός είναι αρκετά ζεστός. Μπορεί να τον συναντήσετε σ' ένα γιούνισεξ σάουνα, ή με παρέα φίλων στην τοπική ντισκοτέκ, όμορφο και ντυμένο με τα καινούργια του ρούχα. Επειδή οι Ζυγοί αγαπούν πολύ τη συντροφιά, δε θα συναντήσετε κανένα να περιπλανιέται μόνος στην παραλία, θα κάθεται και θα κουβεντιάζει στην τοπική παμπ με τους φίλους του, ή θα είναι ξαπλωμένος στην παραλία μαζεύοντας ήλιο. Κι αυτό φέρνει το θέμα των διακοπών - και εδώ είναι που ο Ζυγός εραστής γίνεται περισσότερο ρομαντικός. Μπορεί να του πάρει καιρό γιο να αποφασίσει που θα πάει, αλλά ο ήλιος είναι απαραίτητος όπως το καλό φαγητό και ένα πραγματικά άνετο κρεβάτι. Είναι ο τύπος του άνδρα που του αρέσει να τρώει σε μικρά εστιατόρια, ακούγοντας ένα τσιγγάνο βιολιστή να παίζει τα πιο ρομαντικά κομμάτια του ρεπερτορίου του.

Οι Ζυγοί άνδρες φαίνεται να γίνονται περισσότερο σέξι όταν βρίσκονται μακρυά απ' τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής. 'Eτσι αν συναντήσετε έναν Ζυγό εραστή σ' ένα νησί, θα περάσετε υπέροχα παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα μαζί. Ξεχάστε τις ανατολές του ήλιου - θα παραμένει μάλλον στο κρεβάτι ακόμα κι αν δεν κοιμηθήκατε αργά! θα σας αρέσει πολύ ο τρυφερός τρόπος που θα σας ξυπνά μ' ένα φιλί, κι ένα ευτυχισμένο( χαμόγελο. Ο Ζυγός εραστής ίσως ήταν το είδος του μωρού που συνέχεια κελαηδούσε ευτυχισμένα στην κούνια του ενώ τα άλλά μωρά γκαρίζανε. 'Eμαθε από μικρός, ότι το να είναι γλυκός κα αγαπητός φέρνει ανταμοιβή και βεβαίως μετέφερε αυτά τα μαθήματα στην ενηλικίωση του! Νομίζετε λοιπόν ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τύπο του άνδρα που θα τον φλερτάρουν άλλες γυναίκες; θα ανατριχιάζετε υποσυνείδητα κάθε φορά που θα τον βλέπετε να κοιτά ζει ένα όμορφο ημίγυμνο κορίτσι στην παραλία; Είστε προετοιμασμένη να είστε τόσο γοητευτική στους φίλους του όσο αυτοί είναι στις δικές σας φίλες; Είστε καλύτερη στην ισορροπία του προϋπολογισμού από αυτόν; Γιατί αυτός ο άνδρας δεν είναι απαραίτητα πρακτικός. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι υπερβολικά σπάταλος όταν θέλει, και είναι επίσης ο τύπος το άνδρα που έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα όταν χρειάζεστε μερικά έξτρα χρήματα. Παρόλο που έχει την αίσθηση της ομορφιάς, δε σημαίνει ότι θα σας γεμίζει πάντα με κομπλιμέντα, ή ότι θα παρατηρήσει τον τρόπο που έχετε τοποθετήσει τα λουλούδι στο βάζο, ή ότι θα μυρίσει και εκτιμήσει το νέο άρωμα που φοράτε. Είναι επίσης ο τύπος του άνδρα που είναι θαυμάσιος με τα παιδιά, αν και μερικές φορές σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ καλόβολος όταν χρειάζεται πειθαρχία.

Ο Ζυγός θέλει μια ισορροπημένη σχέση, έτσι δεν θα παραπονιέται εάν εργάζεστε - αν γνωρίζει ότι δεν θα έλθει σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά σας. Κι αν είστε έξυπνη δεν θα τον αφήσετε ποτέ να σκεφθεί διαφορετικά. Του αρέσει να τον κακομαθαίνετε στα γενέθλια του σε επετείους και τα Χριστούγεννα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, είναι η ευχαρίστηση ν' ανοίγει τα δώρα, που του δίνει χαρά. Και δεν είναι δύσκολο να βρείτε δώρα για τον Ζυγό άνδρα - ένα πουλόβερ που να ταιριάζει με τα μάτια του, την αγαπημένη του κολόνια ξυρίσματος, ένα μεταξωτό φουλάρι, μερικές γραβάτες, ένα ηλεκτρικό μίξερ για ποτά - και τουλάχιστον μία κάρτα που θα του λέτε ότι τον λατρεύετε τόσο όσο όταν πρωτοσυναντηθήκατε. Αυτό που δεν του αρέσει είναι να του γκρινιάζετε, θα τα καταφέρει όλα στον δικό του ρυθμό, κι αν δεν σας ταιριάζει, ίσως θα ήταν καλύτερα να διαλέγατε έναν εραστή γεννημένο σε διαφορετικό ζώδιο. Να μη γίνεστε ποτέ πιεστική ή αυταρχική ή να περιμένετε να τον κατακτήσετε σε μια νύχτα! Αυτός ο εραστής δε νοιάζεται για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να βρει την αδελφή ψυχή. Γνωρίζει, ότι δε γεννήθηκε για να ζει μόνος, και με την Αφροδίτη τη θεά της αγάπης, που τον βοηθά στα ερωτικά θέματα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα την βρει γρήγορα. Εξαρτάται από σας να προβάλλετε την εικόνα σας με τον καλύτερο τρόπο για να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα δίπλα σας. Γιατί απ' τη στιγμή που είναι σίγουρος ότι είστε η κατάλληλη γυναίκα γι' αυτόν, θα κάνει τα πάντα για να είστε ευτυχισμένη, και δεν θα μετανιώσετε που θα τον έχετε δίπλα σας. Να διατηρείτε τη σχέση ζωντανή, γιατί αν η ζωή γίνει πολύ πεζή τα μάτια του θ' αρχίζουν να περιπλανώνται, και ο εραστής σας ίσως αποδειχθεί όχι και τόσο τέλειος! Αλλά αν θέλετε έναν άνδρα που μπορεί να γοητεύει τα πουλιά των δέντρων, που είναι ρομαντικός και τρυφερός και που μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος με τόσους πολλούς τρόπους θα κάνετε άσχημα αν δεν βρείτε έναν Ζυγό.


Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος |  Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης  | Αιγόκερος  |  Υδροχόος | Ιχθείς   Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: