astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου δημιουργώντας καλές επικοινωνιακές συνθήκες και βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και πώς μπορείς να το πετύχεις. Το μυαλό σου είναι καθαρό από παρεμβολές και αμφιβολίες και τώρα ο λόγος σου έχει δύναμη και εντυπώνεται βαθύτερα στο μυαλό των άλλων. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι επικοινωνίες και οι συνεννοήσεις σου στοχεύουν στην ανάπτυξη μιας καλύτερης εικόνας για τον εαυτό σου, την αυτοπεποίθηση και την αξία σου, ενώ παράλληλα ευνοούνται συμφωνίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου και να δεις κινητικότητα στο πορτοφόλι σου. 

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, βελτιώνοντας και κάνοντας πιο αρμονικές τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και μπορείς να διορθώσεις παρεξηγήσεις ή καταστάσεις που σε έχουν απασχολήσει με αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει την αγάπη και την ισορροπία στις οικογενειακές σου σχέσεις και μπορείς τώρα να κάνεις παρεμβάσεις στο σπίτι ή τον χώρο σου με σκοπό την βελτίωση ή την ανακαίνιση.

Στις 19 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και το βασικό μοτίβο πλέον είναι η επικοινωνία και η δημιουργία νέων επαφών ή η αναζωογόνηση των επαφών που ήδη υπάρχουν, σε αντίθεση με την εστίαση στην δική σου αυτοσυντήρηση και αυτοδυναμία που επικρατούσε ως μοτίβο κατά τις αρχές του μήνα.  

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και σου δίνει την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να δράσεις καυτηριάζοντας μελανά σημεία στην εργασία σου με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κινείσαι με πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς ρυθμούς, ενώ χρειάζεται προσοχή σε υπερκόπωση, φλεγμονές ή θέματα υγείας. Κατάλληλη περίοδος για να βάλεις πιο συχνά την σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα οικονομικής φύσης και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις έσοδα-έξοδα και να φέρεις μια ισορροπία στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού πρώτα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και οφειλές που υπάρχουν προς τρίτα πρόσωπα και φορείς.  Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε κάνει πιο επικοινωνιακό και χαλαρό με το περιβάλλον σου, φέρνει χειροπιαστές  συνεννοήσεις και εξελίξεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς και σου δίνει ιδέες για μια ευχάριστη μετακίνηση που θα σε ξεκουράσει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά το κλίμα συνεχίσει να παραμένει δραστήριο και η καθημερινότητα της εργασίας σου δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς και να πάρεις ανάσα, αλλά αυτό φυσικά και είναι καλό γιατί τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και να προωθήσεις τα σχέδια και το όραμά σου. Εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαήμερο το μήνα για να κοινοποιήσεις ιδέες και να ανακοινώσεις αποφάσεις που σχετίζονται με το επάγγελμά σου και απόλαυσε την αξία που αποκτά το όνομά σου ή η δράση σου, κάτι που μεταφράζεται και σε καλύτερες οικονομικές απολαβές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είσαι αρκετά επικοινωνιακός γενικότερα και εκφράζεις τις σκέψεις σου άμεσα και χωρίς περιστροφές, πράγμα που σε κάνει και πιο τολμηρό στο ερωτικό παιχνίδι, που πάντα είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και τώρα εσύ ξέρεις ποιες λέξεις ξεκλειδώνουν το μυαλού του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα είναι μια περίοδος που ο μαγνητισμός σου εκπέμπει έντονα στο άμεσο περιβάλλον σου και βλέπεις πρόσωπα με τα οποία έχεις μια καθημερινή ή τακτική επαφή τώρα να σε κοιτάζουν αλλιώς, με ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα. Αν είσαι ελεύθερος λοιπόν, είναι κατάλληλο διάστημα να διαπιστώσεις τι μπορεί να προχωρήσει και τι θα μείνει μόνο στο υπονοούμενο, ενώ αν είσαι σε δέσμευση, μπορείς να ενισχύσεις τον ρομαντισμό στην σχέση σου με μικρές αποδράσεις που θα κάνουν και τους δυο σας να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.