astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σπιτιού, οικογενείας και ακίνητης περιουσίας και έχεις ευκαιρίες τώρα να κάνεις συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου που οδηγούν σε αποτελέσματα ή να κάνεις μια συμφέρουσα συνεννόηση γύρω από μια σημαντική αγοραπωλησία. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, μιλάς πιο ανοιχτά και πιο ελεύθερα για τα δημιουργικά σου σχέδια και τις επιθυμίες σου και αρκετές από τις επαφές σου και τις επικοινωνίες σου έχουν χαρακτήρα ρομαντικό, φλερτάρεις και σε φλερτάρουν. 

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά πάρα πολύ να διορθώσεις καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, να ομορφύνεις τον χώρο σου ή να βελτιώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες που αφορούν στην δουλειά σου. Ακόμη και θέματα υγείας μπορούν με τις κατάλληλες κινήσεις να βελτιωθούν και να ανακάμψεις από ψυχολογικά ή σωματικά ζητήματα. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ευνοεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ο σταθερός σύντροφος γίνεται πιο γλυκός και εξυπηρετικός με σένα και τις ανάγκες σου και γενικότερα μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Στις 19 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και το βασικό μοτίβο πλέον είναι η υπηρεσία, η εργατικότητα και η προσοχή σε λεπτομέρειες σε αντίθεση με την έμφαση στην διασκέδαση και την καλοπέραση που υπήρχε κατά το προηγούμενο διάστημα.  

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει την ενέργεια να ασχοληθείς και να κυνηγήσεις όνειρα και μακροπρόθεσμους στόχους ή να αναλάβεις δράση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές ή με κάποιο σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να παρακολουθήσεις. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει τον δρόμο της επιτυχίας σου και σου δίνει ενέργεια να συνεχίσεις να οραματίζεσαι αλλά και να εφαρμόζεις τις ιδέες σου πρακτικά ώστε να έρθεις πιο κοντά στην υλοποίηση μιας σημαντικής φιλοδοξίας που έχεις αυτή την περίοδο. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε βάζει σε διαδικασία να θέσεις νέες και καλύτερες βάσεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου, ενώ ταυτόχρονα σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος σου ή κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να σε απασχολεί. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολύ καλή περίοδος για την εργασία σου και παρότι μπορεί ο μήνας να μην έχει τόσο συνταρακτικές εξελίξεις ως προς την καριέρα σου, ευνοεί όμως την καθημερινότητα στην εργασία σου και μπορείς να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις με λιγότερο κόπο, πιο εύκολα γιατί βρίσκεις την βοήθεια ή την συνεννόηση που χρειάζεσαι και τώρα μπορείς να αδειάσεις λίγο το μυαλό σου από την καθημερινή λίστα με επαγγελματικές υποχρεώσεις και να εστιάσεις σε πιο δημιουργικά θέματα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η Πανσέληνος του μήνα σε μπερδεύει στα αισθηματικά σου θέματα, καθώς γίνεται δυσδιάκριτη η διαχωριστική γραμμή μεταξύ φιλίας και έρωτα και δεν είναι διόλου απίθανο μια γνωριμία σου σε κοινωνικό επίπεδο να προχωρήσει σε κάτι πιο στενό. Βέβαια γενικότερα, παραμένεις προσεκτικός και διερευνητικός σε θέματα φλερτ γιατί θέλεις να είσαι σίγουρος προτού προχωρήσεις οτιδήποτε. Το κλίμα δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει όμως και στην πορεία του μήνα όλα τα χαρτιά θα έχουν πέσει στο τραπέζι. Τόσο οι αδέσμευτοι, όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου έχουν με την Αφροδίτη στον Κριό να περιμένουν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.