astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, φέρνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις την πελατεία σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες ή να προωθήσεις το όνομα και την θέση σου στην επαγγελματική αρένα. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι φιλοδοξίες σου ζωντανεύουν, μιλάς περισσότερο γύρω από τα σχέδιά σου, βρίσκεις ιδέες και λύσεις που προχωράνε τα σχέδιά σου και έρχεσαι σε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κάνοντας την ανάγκη για συντροφικότητα και στενή επαφή με τον σύντροφό σου να αυξάνεται, αλλά κάτι σε σταματά και δεν μπορείς να εκδηλώσεις αυθόρμητα τα αισθήματα και τις ανάγκες σου. Είναι τώρα μια περίοδος που χρειάζεται να βρεις τι είναι αυτό που σε μπλοκάρει ή σε φοβίζει και να δώσεις λύσεις. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιό σου και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε βοηθά να κάνεις τις κινήσεις που σκεφτόσουν και να εκφράσεις πιο εύκολα τις επιθυμίες και τα θέλω σου, ο μαγνητισμός σου αυξάνεται κατακόρυφα και προσελκύεις αυτά ή αυτούς που έχεις βάλει στο μάτι…

Στις 19 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και το βασικό μοτίβο πλέον είναι το να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, να φωτίσεις υποσυνείδητους φόβους, να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά και να ανακαλύψεις μυστικά και κρυφούς εχθρούς σε αντίθεση με το κλίμα κοινωνικότητας και φιλικών επαφών που υπήρχε μέχρι τώρα και το οποίο  αρχίζει πλέον να υποχωρεί. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου δίνει ενέργεια και δυναμικότητα για να μιλήσεις ξεκάθαρα, να υπερασπιστείς και να προωθήσεις τις απόψεις σου, αλλά και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με αδέλφια ή στενούς συγγενείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητά σου, την ελευθερία να εκφράσεις τον εαυτό σου όπως είναι στην πραγματικότητα και ταυτόχρονα φέρνει ξαφνικές εξελίξεις με φίλους ή ομάδες στις οποίες είσαι μέλος. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σε γεμίζει με άγχος, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια νέα αρχή στον έρωτα και την αγάπη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να κάνεις ίσως μια σημαντική συζήτηση που θα δώσει έναν καινούργιο αέρα στην καριέρα σου και στην επαγγελματική σου άνοδο. Τα οικονομικά σου θέματα ξεμπλοκάρουν, αλλά μια προσοχή χρειάζεται, γιατί δεν υπάρχει ακόμη σταθεροποίηση. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί την ανάγκη σου για φλερτ και ρομαντικό παιχνίδι και αυτό σε οδηγεί να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις την υπέρβαση που σκέφτεσαι. Το πάθος είναι η κινητήριος δύναμή σου και αυτόν τον μήνα οι ανάγκες και οι επιθυμίες θα χτυπήσουν κόκκινο! Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα όμως κάτι υπάρχει που σε κρατά λίγο πίσω, σε περιορίζει ή σε προβληματίζει. Ίσως το πρόσωπο που επιθυμείς να είναι δεσμευμένο, ίσως εσύ να είσαι δεσμευμένος και να επιθυμείς ένα τρίτο πρόσωπο, ίσως πάλι τα κρατήματά σου να μην είναι ηθικά, αλλά ψυχολογικά… Το σίγουρο είναι όμως ότι με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 20 του μήνα και μετά, κάθε εμπόδιο θα εξαφανιστεί και ο δρόμος του έρωτα ανοίγει διάπλατος. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.