astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου στον οικονομικό τομέα, όπου τα πράγματα κινούνται και μπορείς να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά και να σκεφτείς πιο βαθιά γύρω από τις ανάγκες που έχει ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου. Από τις 11 του μήνα,  Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο η σκέψη σου γίνεται λιγότερο πρακτική και περισσότερο αφηρημένη, γενική και φιλοσοφική, αντιλαμβάνεσαι περισσότερες αποχρώσεις και νοήματα στις ιδέες που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα της ζωής σου και είναι μια διέλευση που ευνοεί ή διευκολύνει την γνώση, τις σπουδές ή την επαφή με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. 

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και η καριέρα σου μπορεί να ευνοηθεί αρκετά αυτό το διάστημα μέσα από τις γνωριμίες ή τις καλές διπλωματικές σχέσεις που αναπτύσσεις με ανώτερους, υφιστάμενους ή ακόμη και με πελάτες που μπορούν να δώσουν αξία στο όνομά σου και να σε διαφημίσουν περισσότερο. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε βοηθά να βελτιώσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια, κάνει τις φιλοδοξίες σου να προχωράνε πιο εύκολα στον στόχο τους και σε κάνει πιο κοινωνικό και γλυκό με τις φιλικές σου επαφές, προσθέτοντας ίσως μια νότα φλερτ και γοητείας προς κάποιο πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου. 

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου παρέχει την ενέργεια να κυνηγήσεις τους στόχους που έχεις θέσει αυτή την περίοδο, να δράσεις άμεσα και χωρίς περιστροφές γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν και να εισάγεις την φυσική άσκηση στην ζωή σου, αν αυτό είναι κάτι που χρειάζεται. Προσοχή σε εντάσεις, αντιμαχίες, τσακωμούς και ατυχήματα, αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει τις επαφές και τις συνεννοήσεις που κάνεις με κοντινά σου πρόσωπα και τον καθημερινό σου περίγυρο, σου ξεκαθαρίζει λεπτομέρειες γύρω από μια σημαντική μετακίνηση ή ένα ταξίδι που σκοπεύεις να κάνεις (αν βρίσκεσαι εκείνες τις μέρες σε ταξίδι, πρόσεξε απρόοπτα γεγονότα) και τονίζει τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς σου δίνει ιδέες που θα σου λύσουν τα χέρια επαγγελματικά και φέρνει ξεκάθαρα και χειροπιαστά νέα και ειδήσεις που επηρεάζουν την επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας γενικότερα είναι θετικός και ευνοεί τις επαγγελματικές εξελίξεις, κυρίως όμως η έμφαση δίνεται στην βελτιστοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης, παρά το άνοιγμα σε κάτι καινούργιο. Οι πελάτες σου είναι ικανοποιημένοι και το όνομά σου διαφημίζεται από στόμα σε στόμα, αλλά πρόσεξε μικροεντάσεις με ανώτερους και να μην είσαι πολύ επίμονος και απόλυτος στις ιδέες σου, παρότι μπορεί να είναι σωστές και χρήσιμες, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να γίνουν δεκτές. Με διπλωματία και γλυκύτητα μπορείς να κάνεις μια καλή νέα αρχή και να θέσεις καλές βάσεις για την καριέρα σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ορμητικότητα με την οποία διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου αυτόν τον μήνα, είναι η ίδια με την οποία χειρίζεσαι τις προσωπικές σου επαφές ,την σχέση σου ή την καινούργια γνωριμία που μπορείς να κάνεις αυτόν τον μήνα και αυτό είναι καλό, αλλά ενέχει τον κίνδυνο να προκύψουν συγκρούσεις και αντιγνωμίες με τον σύντροφο που έρχονται μέσα από άλλες αφορμές, από τρίτα πρόσωπα ή δημιουργούνται από τις καταστάσεις, χωρίς απαραίτητα αυτό να έχει να κάνει με τα συναισθήματα από την μία ή από την άλλη πλευρά. Όλα ίσως να μεγεθύνονται αυτή την περίοδο και να νιώθεις ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κρατά εντελώς κλειστά τα χαρτιά του, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Με πολύ έντονο και δραματικό τρόπο, η αγάπη και ο έρωτας θα σε αποζημιώσουν. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.