astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου δίνοντας ευστροφία και διαύγεια στο πώς θα κινηθείς ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά με τα παιδιά σου και σε κάνει να εκτιμάς ακόμη περισσότερο το έξυπνο φλερτ, αλλά και να το κάνεις και εσύ. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο σε ενδιαφέρει πιο έντονα και συγκεκριμένα το εργασιακό σου αντικείμενο και η βελτίωση που μπορείς να έχεις στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο που επιλέγεις τώρα να χρησιμοποιήσεις στις επικοινωνίες σου.

Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και διανύει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις και με τις συνεργασίες σου. Είναι λοιπόν μια περίοδος που η ατμόσφαιρα με τον σύντροφο γλυκαίνει πολύ και υπάρχει έμφαση στον ρομαντισμό, την απόλαυση και τις αισθήσεις, ενώ και οι επαγγελματικές σου σχέσεις βελτιώνονται και μπορείς να κερδίσεις και να ωφεληθείς. Από τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό και επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αρχίζει να σε βοηθά σε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο, τότε μπορείς να φτάσεις σε μια βαθύτερη ένωση μυαλού και ψυχής με τον σύντροφό σου. Εξάλλου, από τις 19 του μήνα που ο Ήλιος περνάει απέναντί σου, το βασικό θέμα πλέον δεν είναι άλλο από τις σχέσεις.

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να πάρεις και να υλοποιήσεις αποφάσεις σημαντικές στον επαγγελματικό σου τομέα, ίσως όμως με κάποια βιασύνη ή με ορμητικότητα και ενθουσιασμό που μπορεί να περάσει στους άλλους ως απολυτότητα και καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα κάνεις αυτό που έχεις σκοπό να κάνεις. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 του μήνα φωτίζει φόβους και βαθιές ανασφάλειές σου για να τις επεξεργαστείς και να θεραπεύσεις σημεία του ψυχισμού σου, ίσως ζητώντας βοήθεια από κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει, ενώ παράλληλα αυξάνει το άγχος στην καθημερινότητα της εργασίας σου. Στις 20 του μήνα, η νέα Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύς συμβαίνει απέναντί σου και ενεργοποιεί τον τομέα που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Στα επαγγελματικά δίνει σταθερότητα, αλλά στα προσωπικά σου θέματα σε αναγκάζει να αναρωτηθείς τι ακριβώς γίνεται και τι επιθυμείς σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου αυτόν τον μήνα γίνονται αρμονικές και μπορείς να συνεννοηθείς με τα άτομα που σχετίζονται άμεσα με το επάγγελμά σου και να βρεις μαζί τους λύσεις που σας λύνουν τα χέρια, που προωθούν το εργασιακό σου αντικείμενο και που βελτιώνουν την καθημερινότητα στον χώρο της δουλειάς. Στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις εντάσεις, εξάρσεις ή συγκρούσεις, είτε με συναδέλφους σου είτε με πελάτες, αλλά γενικότερα ο μήνας φέρνει δημιουργικές και ικανοποιητικές εξελίξεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή, εφόσον θέλεις και είσαι θετικός να ασχοληθείς με αυτόν τον τομέα της ζωής σου και δεν έχεις ιεραρχήσει τις προτεραιότητές σου διαφορετικά αυτόν τον μήνα, μπορεί να πάρει όχι απλά τα πάνω της, αλλά να σε ενθουσιάσει και να σε εκπλήξει. Ο σύντροφος σου είναι πολύ δοτικός και γλυκός με σένα και τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο, πράγμα που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να το απολαύσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, όλα συνωμοτούν στο να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συνεπάρει και θα έχει από νωρίς δείγματα για σταθερή σχέση. Η νέα Σελήνη απέναντί σου στις 20 του μήνα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για έναν μήνα όπου γίνεται μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.