astropedia.gr

ανάδρομη Αφροδίτη


Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία κάθε ενάμιση χρόνο για ενάμιση μήνα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της συνήθως εμφανίζονται διαφορές σε αισθηματικά ζητήματα και σε θέματα σχέσεων, όπου πολλές προστριβές εμφανίζονται αν είμαστε σε σχέση ή σε γάμο, άλλα και στις κάθε είδους συνεργασίες μας. Είναι μια περίοδος που γίνονται πολλές ανακατατάξεις μέσα μας και βάζουμε στο μικροσκόπιο τη συμπεριφορά των αγαπημένων μας προσώπων. Είναι σίγουρα η πλέον ακατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσουμε μια καινούργια ερωτική σχέση, αφού τα ερωτικά και συναισθηματικά μας κριτήρια υπολειτουργούν και κάνουμε τις πιο λάθος επιλογές. Ας περιμένουμε να περάσει σε ορθόδρομη πορεία κι ας ασχοληθούμε μετά με νέα ερωτικά ξεκινήματα.

Συνήθως μια άλλη επίδραση αυτής της περιόδου είναι να νιώθουμε χαμηλή ενέργεια κι έλλειψη αυτοπεποίθησης, πράγμα που μας οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές αισθητικών ενεργειών, π.χ. να κόψουμε ή να βάψουμε τα μαλλιά μας και μετά να συνειδητοποιήσουμε ότι δε μας πάει, ή να αγοράσουμε ρούχα τα οποία επίσης απορρίπτουμε στο μέλλον. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις όπως πλαστική προσώπου ή σώματος, διορθωτικές επεμβάσεις ή οποιαδήποτε επέμβαση έχει να κάνει με την ομορφιά και την εμφάνιση μας. Ακόμα και η έναρξη κάποιας δίαιτας φαίνεται να μην μπορεί να διαρκέσει αυτό το διάστημα.

Στη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης υπάρχει τάση και για απιστία μέσα στη σχέση μια και τα συναισθήματα μας μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο και πράγματα για τα οποία ήμασταν σίγουροι μπαίνουν σε αμφισβήτηση. Ακόμα το να μας απασχολήσουν κάποιες σχέσεις του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό, όπως και το να εμφανιστούν ξαφνικά πρώην σύντροφοι μας οι οποίοι θα θέλουν να διεκδικήσουν ξανά ένα κομμάτι από τη καρδιά μας. Είναι σίγουρα μια περίοδος στην οποία είμαστε πολύ μπερδεμένοι συναισθηματικά και θα πρέπει να την αφήσουμε να περάσει πριν καταλήξουμε σε κάποια σημαντικά συμπεράσματα ή αποφάσεις. Ενδέχεται να έχουμε διαφωνίες με το σύντροφο μας και να αμφισβητήσουμε τη σχέση μας.

Εννοείται ότι με ανάδρομη Αφροδίτη δεν παντρευόμαστε, δεν χωρίζουμε, και περιμένουμε να περάσει ο ενθουσιασμός γιατί ο κίνδυνος της εξαπάτησης παραμονεύει και δεν βάζουμε σε κίνδυνο τη σχέση μας ή το γάμο μας για πρόσκαιρους πειρασμούς. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αναλογιστούμε πάνω στα συναισθήματα μας και να κάνουμε μια παύση για να σκεφτούμε αν αυτό που ζούμε είναι όντως κάτι όμορφο και αρμονικό για μας, και να αντιμετωπίσουμε τις αναβολές και τα εμπόδια σαν κάτι θετικό για την μετέπειτα εξέλιξη μας στον ερωτικό τομέα.

Ακόμα να δουλέψουμε προσεκτικά πάνω στις επαγγελματικές μας συνεργασίες και να προετοιμάσουμε τα επόμενα βήματα μας. Επειδή η Αφροδίτη συνδέεται με το χρήμα, τις δοσοληψίες και τα οικονομικά, είναι καλό σε περίοδο ανάδρομης πορείας της να μην επενδύσουμε σε τίποτα, και ούτε να προβούμε σε αγορές πολύτιμων αντικειμένων. Δεν δανείζουμε και δεν δανειζόμαστε χρήματα. Επίσης δεν αγοράζουμε ρούχα, καλλυντικά ή κοσμήματα. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά και τους διπλωματικούς κύκλους, προβλήματα μπορεί να σημειωθούν σε διαπραγματεύσεις που αφορούν την παγκόσμια ειρήνη και διπλωματία.

Δείτε παρακάτω τους επομένους πλανήτες



Newsletter