astropedia.gr

ανάδρομος Ουρανός


Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος 6 με 7 μήνες κάθε χρόνο.  Καθώς έχει άμεση σχέση με την επαναστατικότητα, τις αλλαγές και την ανάγκη να αποτινάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε μας βαραίνει κι έχει γίνει ρουτίνα και καταπίεση, η ικανότητα μας να εκφράσουμε τις συγκεκριμένες επιθυμίες πάνω σ’ αυτούς τους τομείς περιορίζεται κι αναστέλλεται με αποτέλεσμα να νιώθουμε υπερβολικά πιεσμένοι και ανίκανοι να σηκώσουμε κεφάλι ή να τολμήσουμε οτιδήποτε επαναστατικό.

Όλη αυτή η ενέργεια που κρατάμε μέσα μας ενώ νιώθουμε καταπιεσμένοι, μας κάνει να ξεσπάμε σε ανύποπτο χρόνο και δια ασήμαντον αφορμήν, και να έχουμε υστερικές εξάρσεις που είναι αναλογικά δυσανάλογες με την αφορμή και το συμβάν.  Έτσι λειτουργούμε σαν επαναστάτες χωρίς αιτία και τα βάζουμε με ότι μπορεί να μας φαίνεται ότι μας περιορίζει έστω και λίγο και φερόμαστε επιπόλαια και παιδιάστικα χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη περίοδο να καταλάβουμε ότι η καθημερινότητα μπορεί να μας πνίγει κι ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε, κι ότι παρόλο που θέλουμε να τα παρατήσουμε και να κάνουμε επαναστατικές κινήσεις, χρειάζεται να κάνουμε υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή που θα γίνει ορθόδρομος για να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές που σχεδιάζουμε στη ζωή μας, συγκεντρώνοντας συνειδητά τις δυνάμεις μας για εξέγερση και πέρασμα σε μια καινούργια κατάσταση.

Να έχουμε υπόψη μας ότι δεν ευνοούμαστε για ρίσκα, κι ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμάζουμε στο μυαλό μας την επικειμένη αλλαγή. Η διαίσθηση μας δεν λειτουργεί καλά αυτό το διάστημα και η αντίληψη μας δεν είναι καθαρή. Το νευρικό μας σύστημα επίσης δεν είναι στα καλύτερα του καθώς νιώθουμε ότι είμαστε ένα καζάνι που βράζει και που περιμένει την παραμικρή αφορμή να εκτονωθεί. Μεγάλη προσοχή στη δουλειά μας και τα κεκτημένα μας που είμαστε έτοιμοι να τα απαρνηθούμε εν μια νυκτί επειδή δεν αντέχουμε άλλο τα ίδια και τα ίδια.

Στις ερωτικές μας σχέσεις προσέχουμε τις τάσεις απιστίας που εμφανίζονται, τόσο σε μας όσο και στο σύντροφο μας. Κοινωνικά είναι μια περίοδος που εκκολάπτει φανατισμό και σκληρότητα, υποβόσκει εντάσεις και τρομοκρατικές ενέργειες ομάδων που θα εκδηλωθούν μόλις επανέλθει ορθόδρομος. Σίγουρα δεν είναι η περίοδος που θα εμφανιστεί η αλήθεια, όμως είναι ο σπόρος που θα βοηθήσει να έλθει στο φως αργότερα. Ο Ουρανός συνδέεται με την αστρονομία, την αστρολογία, την αεροπορία και τους πιλότους, οπότε μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση κι ένα μπέρδεμα σ’ αυτούς τους τομείς. Η τεχνολογία, το ίντερνετ, η τηλεόραση είναι κάτω από τον έλεγχο του και ανάλογα θέματα επηρεάζονται επίσης.

  Δείτε παρακάτω τους επομένους πλανήτες
 

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter