astropedia.gr

Μέρος Β: Ονειρικός χρόνος και στοχευμένη πρόθεση

Μέρος Β: Ονειρικός χρόνος και στοχευμένη πρόθεση
Μπορείτε να αναπτύξετε την ικανότητα να χρησιμοποιείτε τον ονειρικό χρόνο με στοχευμένη πρόθεση για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που θέλετε να υλοποιήσετε στην καθημερινή ζωή σας. Ορισμένα παραδείγματα είναι η επιτυχία στις εξετάσεις, στις σχέσεις και στις επιχειρήσεις. Οι ονειρευόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως την δύναμη της φαντασίας τους έτσι ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα ωραιότερα όνειρά τους. Στην συνέχεια αυτής της σειράς μαθημάτων θα αναφερθούμε σε χρήσιμους τρόπους να ονειρευόμαστε με στοχευμένη πρόθεση.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Υπήρξαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις διάσημων ανθρώπων δια μέσου της ιστορίας, οι οποίοι δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά τους και δημιουργώντας νέες πραγματικότητες, άλλαξαν την πορεία της ζωής τους και βοήθησαν τους συνανθρώπους τους. Μία τέτοια περίπτωση ήταν αυτή της Χάρριετ Τάμπμαν, η οποία, κατά την διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου μετέφερε με ασφάλεια σε προφυλαγμένα μέρη ομάδες σκλάβων μέσω του Κρυφού Σιδηροδρόμου. Η Τάμπμαν βασιζόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στα όνειρά της, όπου μπορούσε να βλέπει χάρτες διαφόρων αχαρτογράφητων περιοχών και να εντοπίζει τα σημεία χωρίς επικινδυνότητα.

Ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο βασιζόταν πολύ στα όνειρά του για να λαμβάνει πληροφορίες ήταν ο Τόμας Έντισον, ο οποίος κρατούσε ημερολόγιο ονείρων και συμβούλευε και τους άλλους γύρω του να κάνουν το ίδιο. Ο Έντισον πίστευε τόσο πολύ στην δύναμη των ονείρων να εμπνέουν εφευρέσεις, ώστε στην προσπάθειά του να τα θυμάται όσο περισσότερο λεπτομερώς γινόταν, ανέπτυξε την ακόλουθη τεχνική: έπαιρνε στα χέρια του μπάλες από ρουλεμάν και χαλάρωνε καθιστός σε μια καρέκλα ή ξάπλωνε σε έναν καναπέ.

Με αυτόν τον τρόπο έμπαινε σε μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, όπου διεξήγαγε μια ονειροπόληση σχετικά με το πρόβλημα που τον απασχολούσε κάθε φορά. Την στιγμή που τον έπιανε ο ύπνος, οι μπάλλες του έπεφταν απ’ τα χέρια και τον ξυπνούσαν αμέσως από τον θόρυβο που έκαναν. Αμέσως μετά, κατέγραφε το όνειρο, το οποίο θυμόταν επακριβώς. Λέγεται ότι χρησιμοποιούσε αυτή την μέθοδο προκειμένου να ονειρευτεί στην κυριολεξία πολλές από τις εφευρέσεις του και να βρίσκει έτοιμες λύσεις σε σημαντικές δυσκολίες.

Όταν βρισκόμαστε στην φάση του ονείρου, είμαστε σε μία  εναλλακτική κατάσταση συνειδητότητας, η οποία είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα που βιώνουμε ξυπνητοί. Μετά από ένα πολύ ζωντανό όνειρο, νομίζουμε ότι θα το συγκρατήσουμε στην μνήμη μας, αλλά πολύ συχνά, προς μεγάλη μας απογοήτευση, μας ξαναπαίρνει ο ύπνος, και όλη η σχετική ανάμνηση χάνεται. Εάν βασιζόμαστε μόνο στην μνήμη μας, είναι σίγουρο ότι θα ξεχάσουμε τα πάντα σχετικά με το όνειρο, και ιδιαιτέρως τις κρίσιμες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στην ερμηνεία του κατόπιν. Η καταγραφή των ονείρων μας πρέπει να είναι διασκέδαση! Δείτε την σαν μία θαυμάσια περιπέτεια ανακάλυψης.

Διαβάστε Μέρος Γ' εδώ  AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 
 Newsletter