astropedia.gr

Μέρος Ε: Βοήθεια μέσω ονείρων

Μέρος Ε: Βοήθεια μέσω ονείρων
Τα όνειρα είναι χρήσιμα εργαλεία για να παίρνουμε την βοήθεια που μπορεί να χρειαζόμαστε. Πηγαίνουμε για ύπνο και τα όνειρά μας δουλεύουν για να υλοποιηθούν οι πιο καλές μας επιθυμίες. Η διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων μας λειτουργεί στην διάρκεια που ονειρευόμαστε, είτε έχουμε επίγνωση των ονείρων μας, είτε όχι. Κάθε όνειρο μπορεί να γίνει θεραπευτικό όνειρο, αν έχουμε διατυπώσει εκ των προτέρων τέτοια πρόθεση.

Βεβαιωθείτε ότι το πρωί θα καταγράψετε όλα όσα είδατε στο όνειρό σας όπως σας έρχονται στην μνήμη και όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, ώστε να σας είναι δυνατόν να εξετάσετε ποια είναι η πρόθεση που το χαρακτηρίζει. Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε ένα όνειρο σχετικά με κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να μην έχει ακόμη εκδηλωθεί, κι έτσι δεν γνωρίζετε ότι έχετε. Σε περίπτωση που δείτε ένα τέτοιο όνειρο, ρωτήστε τον εαυτό σας αν αποτελεί πραγματική ενόραση στην κατάσταση της υγείας σας. Αν πρόκειται για όνειρο δυνατό και επαναλαμβανόμενο, μπορεί να είναι σκόπιμο να κλείσουμε μια επίσκεψη έναν γιατρό για να ελέγξουμε το ενδεχόμενο να έχουμε όντως κάποιο πρόβλημα που δεν έχουμε αντιληφθεί.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
 
Εάν ταλαιπωρείστε καιρό από κακή υγεία ή εμφανίζετε και διάφορες άλλες ενοχλήσεις, δυσαρμονίες ή ασθένειες, μπορείτε να ζητήσετε να σας δοθεί ή να σας εμφανιστεί ένα ιδιαίτερο σύμβολο ή αντικείμενο μέσα στα όνειρά σας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την ανάρρωσή σας. Πρόσφατα, χρησιμοποίησα αυτήν την ονειρική μέθοδο για να θεραπεύσω έναν πονόλαιμο που με ταλαιπωρούσε καιρό, και το επόμενο πρωί τα συμπτώματα είχαν φύγει. Το όνειρο που είδα το προηγούμενο βράδι ήταν το εξής: ήμουν μέσα σε ένα ρυάκι γεμάτο με υπέροχους κρυστάλλους εκπληκτικών χρωμάτων, και ξεδιάλεγα για λογαριασμό μου κάτι λαμπερούς μπλε λίθους. Μετά κατάλαβα την σχέση μεταξύ των κρυστάλλων στο όνειρό μου και του πονόλαιμου που είχα.

Εξασκηθείτε στο να εκφράζετε με τον κατάλληλο τρόπο την πρόθεσή σας να αποκτήσετε θεραπεία και υγεία στο σώμα σας, κάνοντας συγκεκριμένες σκέψεις για τα μέρη του σώματός σας που θέλετε να θεραπεύσετε. Διώξτε τυχόν αισθήματα παράδοσης ή αρνητικότητας και βάλτε στην θέση τους μια δυνατή ροή θετικών θεραπευτικών σκέψεων, εικόνων και συναισθημάτων. Δεν αρκεί να εύχεστε απλώς να γίνετε καλά. Η θεραπεία σας πρέπει να είναι πράξη που πηγάζει από την πραγματική σας θέληση. Αν γεμίσετε τις σκέψεις σας με τον σκοπό που θέλετε να πραγματώσετε, είναι βέβαιο ότι ο υποσυνείδητος νους σας θα δουλέψει το πρόβλημα καθώς θα κοιμάστε. 

Είτε θέλετε να θεραπεύσετε το σώμα σας, είτε την σχέση σας, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η ίδια. Η πρόθεσή σας να πετύχετε αυτό που θέλετε πρέπει να έχει ρίζες στην προσωπική απόφαση που έχετε πάρει να βελτιώσετε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Προκειμένου οι προθέσεις μας να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να διατυπώνονται με τρόπο παρόμοιο με εκείνον που θα χρησιμοποιούσαμε αν συμβουλεύαμε κάποιον τρίτο: πρέπει να είναι ξεκάθαρες και θετικές εικόνες και συναισθήματα, χωρίς να νοθεύονται από κανένα αντιφατικό μήνυμα. Εάν θέλετε να βελτιώσετε μια σχέση, καλύτερα να επικεντρώσετε την σκέψη σας σε αλλαγές στον εαυτό σας παρά στους άλλους. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα πόσα πολλά μπορείτε να επιτύχετε καλυτερεύοντας απλά και μόνο την δική σας στάση.

Υπάρχουν στιγμές, στις οποίες δεν ξέρετε τι θέλετε να εκδηλώσετε στην ζωή σας. Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι από την στιγμή που ευθυγραμμίζετε τον νου και τα συναισθήματά σας σε κάποιον υλικό ή μη στόχο, το σύμπαν στηρίζει αυτομάτως τις επιθυμίες σας και σας βοηθά να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Μία αλυσίδα γεγονότων τίθεται σε κίνηση, η οποία φέρνει προς το μέρος σας νέες ευκαιρίες και καταστάσεις που θα καταλήξουν στην υλοποίηση αυτών που επιδιώκετε. Η ζωή σας δίνει ευκαιρίες και μπορείτε να εξασκήσετε την ελεύθερη βούλησή σας για να τις αξιοποιήσετε ή να τις αφήσετε.

Εάν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε, απλά διατυπώστε την πρόθεση να σας αποκαλύψουν τα όνειρά σας τον παράγοντα εκείνο που θα μπορούσε να στηρίξει οτιδήποτε θετικό στην ζωή σας. Η πρόθεσή σας μπορεί να είναι η ανακάλυψη ενός καινούργιου και δημιουργικού τρόπου για να εκφράσετε τον καλύτερο εαυτό σας μέσα στον κόσμο. Οι προθέσεις σας πρέπει να έχουν δύναμη και να είναι γεμάτες από ευχάριστες εικόνες και συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αν η πρόθεσή σας είναι πολύ αόριστη ή ασαφής γι’ αυτό, το καλύτερο είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβείς στην διατύπωσή της.          

Διαβάστε το Μέρος Στ' εδώAstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 
 Newsletter