astropedia.gr

Μέρος ΣΤ: Τα όνειρα αποκαλύπτουν

Μέρος ΣΤ: Τα όνειρα αποκαλύπτουν
Το πλήθος των πραγμάτων, το οποίο μπορούν να αποκαλύψουν οι προθέσεις μέσα στα όνειρά σας είναι άπειρο, και περιλαμβάνει οτιδήποτε θέλετε να εκδηλώσετε στον κόσμο, από το να γράψετε ένα καινούργιο τραγούδι που θα γίνει επιτυχία, να βρείτε το καλύτερο δυνατό μέρος για να μείνετε, μέχρι να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε αυτή την τεχνική, ζητώντας από τα όνειρά σας να σας βοηθήσουν σε κάτι που μπορείτε να το εξακριβώσετε εύκολα: π.χ. εκφράστε την πρόθεσή σας να έχετε πολύ καλή επίδοση την επόμενη ημέρα στην δουλειά σας. Δείτε με το νου σας τον εαυτό σας να χαίρεται με την καλή δουλειά που έκανε. Ζητήστε να θυμάστε το όνειρό σας όταν ξυπνήσετε.

Ο νους μας συνεχίζει να δουλεύει και να αναζητεί λύσεις στα θέματα που του βάζουμε κατά την διάρκεια του ύπνου και των ονείρων, ενώ ο συνειδητός μας νους αναπαύεται από την δραστηριότητα της ημέρας. Μέσα στα όνειρα, δεν μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας μία εντολή, η οποία να πηγαίνει ενάντια στην θέλησή μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκδήλωση οποιουδήποτε πράγματος είναι να το θέλουμε με όλη μας την καρδιά. Στην διατύπωση των προθέσεών μας βοηθάει πάρα πολύ ο ειλικρινής συγχρονισμός των σκέψεών μας με τις επιθυμίες και τα συναισθήματά μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 Είναι ενδεχόμενο να συμβούν στην καθημερινή μας ζωή γεγονότα, τα οποία έχουν παράλληλη σχέση με εκείνα που διαδραματίζονται στα όνειρα. Δώστε σημασία στα καθημερινά συμβάντα. Μπορεί να έχετε δει ένα όνειρο και μετά να παρατηρήσετε κάποιο συμβάν, το οποίο επιβεβαιώνει την πληροφορία που λάβατε στο όνειρό σας. Συγχρονικότητες λαμβάνουν χώρα συνέχεια, αρκεί να είστε δεκτικοί σε αυτές. Αναπτύξτε την δυνατότητά σας να τις διακρίνετε και αυτό θα ακονίσει την ικανότητά σας να αναλύετε αποτελεσματικά τα όνειρά σας. Ο νους σας θα σας παρουσιάζει πιο συχνά λύσεις στα προβλήματά σας. Μερικές φορές, το μόνο προσόν που έχετε ανάγκη είναι μια νέα επίγνωση του ότι οι σκέψεις σας ήδη παρουσιάζουν τις  λύσεις που ζητάτε.

Μπορεί όπως οδηγείτε στον δρόμο να πέσει το βλέμμα σας πάνω σε κάποια διαφημιστική ταμπέλα ή πινακίδα αυτοκινήτου, η οποία να σας θυμίσει κάποιο όνειρο. Μπορεί να δείτε κάπου γύρω σας μια απάντηση σε ένα θέμα που απασχολεί εσάς προσωπικά, η οποία να σας κάνει να το προσεγγίσετε από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί, ακόμα να κάνετε μια συζήτηση, η οποία να σας κάνει να ξαναθυμηθείτε κάποιο όνειρο που είχατε δει πολύ πρόσφατα. Θυμάμαι την εποχή που είχα μετακομίσει και είχα ήδη περάσει γύρω στους έξι μήνες στο νέο μου σπίτι.

Τα πράγματα δεν μου πήγαιναν καλά, τόσο στα οικονομικά, όσο και στους άλλους τομείς. Κάποια στιγμή βρέθηκα σ’ ένα κατάστημα και τράβηξε την προσοχή μου ένας συνηθισμένος οδικός χάρτης, στο εξώφυλλο του οποίου έγραφε: «Γυρίστε πίσω». Ήταν λες και το σύμπαν διάβαζε την σκέψη μου. Άκουσα την συμβουλή που μου δόθηκε με αυτόν τον τρόπο και γύρισα πίσω στην παλιά μου περιοχή. Ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα ποτέ. Μέσα σε ένα μήνα μετά την επιστροφή μου γνώρισα τον μετέπειτα σύζυγό μου.

Οπωσδήποτε, δεν θα πρέπει να αφήνετε να οδηγούν την ζωή σας τα διάφορα εξώφυλλα από χάρτες ή περιοδικά. Ωστόσο, απροσχεδίαστα συμβάντα σαν κι αυτά μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες οπτικές σε διάφορα ζητήματα που θέλετε να επιλύσετε. Υπάρχουν εκπληκτικά συγχρονιστικά γεγονότα που μπορεί να συμβαίνουν και τα οποία να θέλετε να τα καταγράψετε στο ονειρικό σας ημερολόγιο. Αυτές οι τόσο ζωτικής σημασίας καινούργιες οπτικές προσέγγισης στα διάφορα γεγονότα μπορεί να αναδυθούν ενώ ξαναδιαβάζετε το ονειρικό σας ημερολόγιο μετά από κάμποσο καιρό.

Η συγχρονικότητα παίρνει διάφορες μορφές. Γεγονότα, τα οποία θεωρούμε συνηθισμένες εμπειρίες, μπορεί να αποδειχτούν πολύ σημαντικά όταν τα παρατηρήσουμε κάτω από ένα καινούργιο φως. Μπορεί να εργάζεστε πάνω σε κάποιο σχέδιο ή ιδέα και εντελώς ξαφνικά κάποιος να σας δώσει ένα βιβλίο, το οποίο είναι ακριβώς το απαραίτητο στοιχείο της έμπνευσης που θα σας κάνει να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Μπορεί, ακόμα, να ακούσετε κάτι στο ραδιόφωνο, το οποίο να ενεργοποιήσει την ανάμνηση ενός ονείρου και μ’ αυτό τον τρόπο να πάρετε αυτήν ακριβώς εκείνο που σας χρειάζεται για να τελειώσετε την συγγραφή ενός νέου τραγουδιού. Η ζωή μπορεί σε κάθε στροφή να είναι γεμάτη από θαυμάσιες εκπλήξεις, αν είμαστε ανοιχτοί στην ιδέα ότι είναι δυνατό να παίρνουμε υποστήριξη από το σύμπαν.

Μην ξεχνάτε να καταχωρίζετε όλες τις εμπειρίες σας συγχρονικότητας στο ονειρικό σας ημερολόγιο. Είναι αρκετά αστείο, αλλά στην περίπτωσή μου οι εμπειρίες συγχρονικότητας που μου συμβαίνουν αφορούν την γκαρνταρόμπα μου. Μπορεί να σκέφτομαι, για παράδειγμα, πόσο πολύ θα ήθελα να αποκτήσω κάποια συγκεκριμένα ρούχα, αλλά μετά να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Μετά, και ενώ δεν το σκέφτομαι πλέον συνειδητά, πηγαίνω σ’ ένα κατάστημα και βρίσκω ακριβώς τα ρούχα που ονειρευόμουν. Αυτό το βιώνω και στην επαγγελματική μου ζωή επίσης. Μπορεί να σκέφτομαι, «Πώς στο καλό θα βγάλω άκρη με αυτό το ζήτημα;» και να τύχει να συναντήσω το πρόσωπο εκείνο που θα   έχει τις τέλειες λύσεις.

Αφού ονειρευτούμε σχετικά με κάποιο θέμα υγείας που μας απασχολεί, το όνειρό μας μπορεί να μας οδηγήσει να βρούμε τον κατάλληλο γιατρό, την κατάλληλη προσέγγιση ή λύση σε αυτό που μας απασχολεί. Μπορεί να ξυπνήσουμε από ένα όνειρο έχοντας λάβει ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουμε για να κάνουμε το σώμα μας και τον νου μας υγιή. Εξετάστε τι πληροφορίες σας έρχονται μέσω των ονείρων και υπολογίστε αν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Κανείς δεν γνωρίζει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς τους ίδιους. Αυτό ισχύει και στον τομέα της ερμηνείας των ονείρων. Εσείς είστε ένα συγκεκριμένο άτομο, και κανένας άνθρωπος δεν είναι πανομοιότυπος με κάποιον άλλο. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τις σκέψεις σας, καθώς και τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε την ικανότητα ενόρασής σας και να αναπτύξετε τα δικά σας κριτήρια αξιολόγησης των ονείρων σας.

Οι εικόνες ενός ονείρου θα έχουν διαφορετική σημασία για εσάς απ’ ότι για κάποιον άλλο. Τα όνειρα είναι μια προέκταση του εαυτού σας και διαθέτουν μια ατομική πραγματικότητα, την οποία δεν μοιράζεται κανένας άλλος γιατί αποτελούν ένα βαθύτερο κομμάτι της ψυχοσύνθεσής σας. Αυτό το κομμάτι του εαυτού σας δεν επικοινωνεί κατά κύριο λόγο μέσω του προφορικού λόγου και της διάνοιας, αλλά περισσότερο με εικόνες, σκηνές και σύμβολα. Πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στα όνειρα εμπλέκονται και μέρη του εγκεφάλου, τα οποία διαμορφώθηκαν στο στάδιο εκείνο, κατά το οποίο ο άνθρωπος δεν είχε αναπτύξει ακόμη τον προφορικό λόγο, και κατά συνέπεια η γλώσσα που κυριαρχεί είναι αυτή της όρασης και του συναισθήματος.

Διαβάστε το Μέρος Ζ' εδώ


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 
 Newsletter