astropedia.gr

Μέρος Δ: Προσδιορίζοντας την πρόθεση

Μέρος Δ: Προσδιορίζοντας την πρόθεση
Η ανθρώπινη ζωή συνίσταται στην συνεχή εφαρμογή στην πράξη των διαφόρων ιδεών μας, σκέψεων, συναισθημάτων και επιθυμιών μας. Προτού σηκωθούμε το πρωί από το κρεβάτι μας, είναι αναγκαίο να έχουμε την πρόθεση να δώσουμε στον εαυτό μας την εντολή να σηκωθεί. Το να προσδιορίζουμε τις προθέσεις μας πριν προχωρήσουμε σε πράξεις είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Στην συνέχεια εκδηλώνονται τα αποτελέσματα με την μία μορφή ή την άλλη, τα οποία μπορεί να είναι είτε ευνοϊκά, είτε όχι, σε σχέση με το δικό μας ανώτερο καλό.

Με το να καθορίζουμε τις προθέσεις μας προτού κοιμηθούμε, αρχίζουμε να γινόμαστε ενεργοί μέσα στον ύπνο μας και συχνά λαμβάνουμε την απαραίτητη καθοδήγηση μέσω των ονείρων σχετικά με το θέμα που μας απασχολεί. Με την μέθοδο αυτή, μπορούμε να επανεξετάσουμε την κατάσταση που μας προβληματίζει στην καθημερινή μας ζωή και να βρούμε μια λύση μέσα από μια καινούργια προσέγγιση.  Όταν γράφουμε τι ζητάμε από το όνειρό μας πριν κοιμηθούμε, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να δώσουμε προσοχή στις πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε από αυτό όταν θα ξυπνήσουμε και να τις καταγράψουμε.

 ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
  
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
  
Μερικές φορές διευκολύνει να γράφουμε το αίτημά μας σε ένα κομμάτι χαρτί, το οποίο μετά βάζουμε κάτω από το μαξιλάρι μας πριν πέσουμε για ύπνο. Το πρωί σημειώστε την πρώτη σκέψη, εικόνα ή όνειρο που σας έρχεται στον νου και γράψτε τα στο ημερολόγιό σας. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι η εξειδικευμένη καθοδήγηση την οποία ζητήσαμε. Ακόμη, δώστε βάση σε κάθε τυχόν συγχρονιστικό συμβάν που ενδέχεται να συμβεί στην διάρκεια της ίδιας ημέρας, γιατί μπορεί να αποτελέσει πηγή επιπλέον πληροφοριών. Μπορεί, για παράδειγμα, να έχουμε μια συνομιλία με κάποιον ή κάτι να μας τραβήξει την προσοχή, που να έχει σημασία.

Το ονείρεμα με πρόθεση είναι πολύ ισχυρό και η διαδικασία για να το πετύχουμε είναι απλή. Όταν δηλώνουμε καθαρά και με σαφήνεια την πρόθεσή μας να κάνουμε ή να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε, το συνειδητό μέρος του νου μας δίνει εντολή στο ασυνείδητο να μας βοηθήσει στην εκπλήρωση της πρόθεσής μας αυτής, βλέπουμε το σχετικό όνειρο και βρίσκουμε την λύση. Αν δεν νιώθουμε βεβαιότητα για τις επιθυμίες και τις προθέσεις μας, τότε θα βρούμε ένα εκατομμύριο δικαιολογίες για να μην κάνουμε τίποτα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, όποτε αυτές παρουσιαστούν. Πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς και συγκεκριμένοι όταν εκφράζετε με λόγια τι πρόθεση έχετε. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι επακριβώς ζητάτε στην ζωή σας.

Όσο πιο ξεκάθαρη η πρόθεση, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Μην φοβηθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο λεπτομερώς με το τι θέλετε, οραματιζόμενοι τις συνθήκες και τις ενέργειες που εκπροσωπούν συνοπτικά την επιτυχή υλοποίηση της πρόθεσής σας. Η τακτική αυτή βοηθά να τεθούν σε κίνηση οι παράγοντες εκείνοι που θα φέρουν την υλοποίηση των στόχων σας. Οι στόχοι σας μπορεί να έχουν σχέση είτε με την κατάσταση του σώματός σας, είτε με τον συναισθηματικό σας κόσμο, είτε με την απόκτηση πλούτου, είτε με την βελτίωση της υγείας σας, είτε με μια καλύτερη δουλειά που θέλετε να κάνετε, είτε με μια πιο ικανοποιητική σχέση, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί η καρδιά σας.

Προτού πέσετε για ύπνο, είναι σκόπιμο να έχετε μία ξεκάθαρη πρόθεση στο μυαλό σας, και αν είναι δυνατόν σχηματίστε στον νου σας κάθε πιθανή εικόνα που σχετίζεται μαζί της. Η ύπαρξη των εικόνων είναι χρήσιμη, γιατί όταν ονειρευόμαστε, έχουμε την ικανότητα να ευθυγραμμιζόμαστε με αυτές. Η εκπλήρωση των πιο υψηλών μας προσδοκιών, οι οποίες θα στηρίξουν αυτά ακριβώς που επιζητούμε στην ζωή, είναι εφικτή. Ενώ ονειρευόμαστε, ο υποσυνείδητος νους δουλεύει για λογαριασμό μας, με στόχο να μας παράσχει βοήθεια σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε διατυπώσει πριν πέσουμε για ύπνο την πρόθεσή μας να επιλύσουμε μία δύσκολη υπόθεση που αντιμετωπίζουμε και το πρωί να εμφανίζεται αυτόματα στο μυαλό μας η λύση, χωρίς να έχει προηγηθεί σκέψη. Αυτό είναι το ωραίο με το να έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση μέσα στο μυαλό μας πριν κοιμηθούμε για το τι θέλουμε να κάνουμε.

Διαβάστε το Μέρος Ε' εδώ


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 
 Newsletter