astropedia.gr

Όψεις Σελήνης στην συναστρία

Όψεις Σελήνης στην συναστρία
Μπορείς να αγγίξεις την ψυχή μου;
 
Η Σελήνη είναι πολύ σημαντική στη μελέτη της συναστρίας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό αν η σχέση πρόκειται να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει το πώς χειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, τις συνήθειες που έχουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και τον τρόπο που αισθανόμαστε για το σπίτι και την οικογένειά μας. Ο ευκολότερος τρόπος για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει συμβατότητα στον τρόπο έκφρασης και αίσθησης των συναισθημάτων σε μια σχέση είναι να κοιτάξουμε το στοιχείο των ζωδίων που βρίσκονται οι Σελήνες των δύο ατόμων.

Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) εναρμονίζεται με τα άλλα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς). Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) αγαπά τη λάμψη και την ενέργεια των άλλων ζωδίων της Φωτιάς και την εγκεφαλικότητα των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος).

Η Σελήνη επειδή εκφράζει το βάθος της ψυχής μας, βγαίνει όταν η περίοδος του μέλιτος έχει τελειώσει και αποκαλύπτεται το τι νιώθουμε μέσα στην ψυχή μας αφού πλέον δεν προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε ο ένας τον άλλον. Όταν η σχέση γίνεται πιο σταθερή βγαίνει στην επιφάνεια το είδος της συμβατότητας των ζωδίων της Σελήνης. Μαθαίνοντας για τις όψεις που κάνει η Σελήνη σας με τους πλανήτες του συντρόφου σας έχετε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης, ανακαλύπτετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματα του αγαπημένου σας όσον αφορά τη σχέση σας.

Διεισδύετε ο ένας στο ασυνείδητο του άλλου, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να αποκρύψετε. Η Σελήνη εκφράζει την οικειότητα και το βαθμό εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ σας, τον τρόπο που αντιδράτε στις κρίσεις που θα συμβούν στη σχέση σας, τα κοινά όνειρα που κάνετε. Δείχνει την ευτυχία που νιώθετε όταν είστε στο σπίτι μαζί και τις οικογενειακές καταβολές που έχουν αντίκτυπο στη σχέση σας. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
 Συμβουλέψου τους έμπειρους
Αστρολόγους του astropedia.gr.

Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Διαβάστε παρακάτω τι σημαίνουν οι όψεις που κάνει
η Σελήνη σας με τους προσωπικούς πλανήτες του συντρόφου σας.

Ξεκινάμε πρώτα με τις αρμονικές όψεις:

  • Η Σελήνη σας σε σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ήλιο του συντρόφου σας. Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για γάμο ή μακροχρόνια σχέση. Έχετε κοινούς στόχους και σκοπό ζωής και κατανοείτε ο ένας τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου. Και οι δυο σας είστε πρόθυμοι να ακούσετε τον άλλον, δίνετε και παίρνετε αγάπη, νιώθετε χαρά και αισιοδοξία. Υπάρχει συνεργασία και συντροφικότητα ενώ εκφράζετε κι οι δυο σας ελεύθερα τα συναισθήματά σας.
  • Η Σελήνη σας σε σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο με τη Σελήνη του συντρόφου σας. Υπάρχει διαισθητική κατανόηση των συναισθηματικών αναγκών του συντρόφου σας ενώ ο ένας μπορεί να κατανοήσει τις διαθέσεις του άλλου. Η αρμονία και η ανταλλαγή συναισθημάτων είναι το συστατικό στοιχείο της σχέσης σας. Μοιράζεστε τα πιο βαθιά συναισθήματά σας και στηρίζετε ο ένας τον άλλον.
  • Η Σελήνη σας σε σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ερμή του συντρόφου σας. Τα συναισθήματά σας και η σκέψη του συντρόφου σας εναρμονίζονται και μπορείτε να αισθανθείτε τις σκέψεις και τις ιδέες του. Και οι δυο σας είστε πολύ δεκτικοί να ακούσετε ο ένας τις ιδέες του άλλου και πρόθυμοι να ακούσετε τη γνώμη του. Υπάρχει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αισθάνεστε άνετα όταν συνομιλείτε μαζί ενώ εκμυστηρεύεστε τις αναμνήσεις, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.
  • Η Σελήνη σας σε σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σας. Νιώθετε διαισθητικά ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά και σας φροντίζει με αποτέλεσμα να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια όταν είστε μαζί. Υπάρχει αφοσίωση μεταξύ σας και ενδέχεται να νιώθετε την ενστικτώδη επιθυμία να δημιουργήσετε οικογένεια με το σύντροφό σας.
  • Η Σελήνη σας σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου σας. Υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας και όταν είστε μαζί υπάρχει αυθορμητισμός και παρορμητικότητα. Ανταποκρίνεστε πολύ καλά ο ένας στις επιθυμίες, τις συναισθηματικές διαθέσεις και τις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου και νιώθετε ότι μπορείτε να εκφράζεστε και να ενεργείτε σύμφωνα με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Ο σύντροφός σας αναδεικνύει τη διεκδικητική πλευρά του και νιώθει γεμάτος ενέργεια από τη σχέση σας.

Οι δυσαρμονικές όψεις:

  • Η Σελήνη σας σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ήλιο του συντρόφου σας. Αυτές οι όψεις δημιουργούν συναισθηματικές δυσκολίες καθώς έχετε διαφορετικό τρόπο αντίληψης και προσέγγισης όσον αφορά τη σχέση που επιθυμείτε. Οι συναισθηματικές ανάγκες σας είναι πιθανό να αμφισβητηθούν από τους στόχους του συντρόφου σας. Οι διαφορές στη σκέψη, την ιδιοσυγκρασία και τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων δημιουργούν έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο συγκρούσεων.
  • Η Σελήνη σας σε τετράγωνο ή αντίθεση με τη Σελήνη του συντρόφου σας. Με αυτές τις όψεις δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου για συναισθηματική ασφάλεια. Θα νιώθετε συναισθηματική ένταση και θα αναστατώνεστε όταν είστε μαζί. Η σχέση όμως μπορεί να λειτουργήσει αν και οι δυο σας προσπαθήσετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
  • Η Σελήνη σας σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ερμή του συντρόφου σας. Αυτό που λέει ο σύντροφός σας ή ο τρόπος που το εκφράζει δεν ικανοποιεί τις συναισθηματικές ανάγκες σας καθώς επίσης δεν μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τις σκέψεις του άλλου ενώ οι προσπάθειες για να επικοινωνήσετε πέφτουν στο κενό. Ο καθένας σας δεν εκτιμά τις απόψεις του άλλου ή δεν σέβεται τις ιδέες και τις αποφάσεις του άλλου.
  • Η Σελήνη σας σε τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη του συντρόφου σας. Αυτές οι όψεις παρόλο που είναι δυσαρμονικές, δεν παράγουν αρνητικά αποτελέσματα διότι οι πλανήτες που συμμετέχουν είναι ευμενείς. Υπάρχει πολλή αγάπη και φροντίδα μεταξύ σας, αλλά κάποιες φορές δημιουργείται αμηχανία στην έκφραση των συναισθημάτων ή μπορεί να αισθάνεστε άβολα. Κάνετε και οι δυο σας προσπάθεια για την ισορροπία, την αρμονία και τη συνεργασία στη σχέση σας.
  • Η Σελήνη σας σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Άρη του συντρόφου σας. Με αυτές τις όψεις παράγεται έντονη σεξουαλικότητα αλλά και ένταση. Δημιουργούνται συγκρούσεις κάθε φορά που αισθάνεστε ότι οι συναισθηματικές ανάγκες σας δεν πληρούνται. Οι κυκλοθυμικές διαθέσεις σας ξεσηκώνουν ανεπίλυτες διαμάχες, αντιπαλότητες και ανταγωνιστικά συναισθήματα. Λόγω του τρόπου έκφρασης των συναισθημάτων σας, ο σύντροφός σας θέλει απλά να διεκδικήσει και να ικανοποιήσει τις δικές του ανάγκες.
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.