astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά γενικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα σου απεγκλωβίζει το οικονομικό σου κομμάτι και τώρα μπορείς να έχεις μια πιο σαφή εικόνα και να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση σε έξοδα και οφειλές  Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου ή με τα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια ή ακόμη και με την επανεμφάνιση μιας μοιραίας σχέσης από το παρελθόν σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από διλήμματα και αμφιβολίες και τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις  και ποια είναι η κατεύθυνση και το όραμα που θέλεις να δώσεις στην ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον ένατο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να θέσεις ξεκάθαρους και συγκεκριμένους στόχους.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται το επαγγελματικό σου κομμάτι και η παρουσία και θέση σου στον κοινωνικό ιστό. Δίνεις τα πάντα και εστιάζεσαι στην επιτυχία. Προς τα τέλη του μήνα όμως, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να φέρεις για άλλη μια φορά ισορροπία και να μοιράσεις σωστά τον χρόνο ανάμεσα σεδουλειά και οικογένεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στην ζωή σου, οραματίζεσαι και ανοίγουν καινούργιοι δρόμοι. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου και έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου προχωράνε θετικά αυτόν τον μήνα και φωτίζονται καινούργιοι δρόμοι και ευκαιρίες ενώ βρίσκεις παράλληλα λύσεις σε ήδη υπάρχοντα προβλήματα που εμπόδιζαν την επιτυχία σου. Τα οικονομικά σου που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, αρχίζουν και αυτά να ξεμπλοκάρουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κάτι πάει να αλλάξει στα αισθηματικά σου και χωρίς να έχεις ξεκάθαρα σημάδια ή τρανταχτά γεγονότα, αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς τις καταστάσεις αλλά και εσένα τον ίδιο και την στάση που κρατάς, με αποτέλεσμα να ανοίγονται μπροστά σου καλύτερες και πιο θετικές πιθανότητες για αγάπη και έρωτα. Σαφώς η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα σε ξεμπλοκάρει και σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο στον ερωτικό τομέα, και ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις τα σημεία που σε προβληματίζουν και να μετατρέψεις την δυσκολία σε επιτυχία που φέρνει ικανοποίηση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.