astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα αυξάνει την γοητεία σου και τον μαγνητισμό σου και όλα είναι δυνατά πλέον!
Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα σου, ενώ κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια θα χρειαστεί να περιμένουν.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από οικονομικές ανησυχίες και μπλοκαρίσματα ή καθυστερήσεις και αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που νοιώθεις σε σχέση με τους υλικούς σου πόρους. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να διακρίνεις το χρήσιμο από το άχρηστο, να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να ανεβάσεις κατά πολύ την αυτοπεποίθηση και την αξία σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται η επικοινωνία και η σχέση που έχεις με τα δικά σου πρόσωπα, αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον ένατο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς πολλά για την ζωή σου και για το πώς έχεις κινηθεί μέχρι τώρα και αποφασίζεις να αλλάξεις σκεπτικό, κοσμοθεωρία αλλά και να βάλεις κανόνες στις σχέσεις με τους άλλους στην καθημερινότητά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στα οικονομικά σου και στην οργάνωση των εσόδων και των εξόδων σου. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενικά πρόσωπα αλλά και με κάποιο σημαντικό σου ταξίδι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός και αναλυτικός στις δράσεις και στα επαγγελματικά σου σχέδια, καθώς το διάστημα αρχίζει να εμφανίζει καθυστερήσεις και εμπλοκές και αναγκαστικά μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και διερεύνησης. Δεν είναι καλό διάστημα για να προωθήσεις νέα σχέδια, αλλά για να εξετάσεις και να διορθώσεις πρακτικές που δεν σε ωφελούν προετοιμάζοντας έτσι το μέλλον για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Προσοχή επίσης στα οικονομικά σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας φέρνει καλύτερους οιωνούς και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς επιτέλους η Αφροδίτη γυρίζει σε ευθύδρομη τροχιά στο ζώδιό σου και αυτό βοηθά στο να ξεμπλοκάρουν τα συναισθήματα και οι εξελίξεις με τον σύντροφο ή το ταίρι σου, που εδώ και κάποιο διάστημα προχωρούσαν αργά στην καλύτερη περίπτωση ή και σου είχαν δημιουργήσει προβλήματα, χωρισμούς και γενικότερο πάγωμα. Τώρα όμως αρχίζει για σένα μια περίοδος με τον προσωπικό σου μαγνητισμό να φέρνει αποτελέσματα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αυτό φαίνεται και στον ερωτικό τομέα όπου το πάθος και η φλόγα σε ζωντανεύουν και πάλι. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.