astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση γενικότερα σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα ανοίγουν ξανά οι ορίζοντές σου, απελευθερώνεσαι από άγχη και βρίσκεις λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης και κυβερνήτης σου, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον έκτο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, ενώ παλιές υποχρεώσεις μπορεί να σου χτυπήσουν και πάλι την πόρτα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από καθυστερήσεις και αναβολές σε εργασιακά θέματα και η καριέρα σου αρχίζει και πάλι να παίρνει τα πάνω της. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα για επιτυχία και το όνομά σου μπορεί να ακουστεί με θετικά σχόλια.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται η κοινωνική σου ζωή και η δικτύωσή σου τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να εκφράσεις τον εαυτό σου όσο πιο ξεκάθαρα και απλά μπορείς και να φέρεις το πάθος και την δημιουργικότητα ξανά στην ζωή σου

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στην καριέρα σου και να αρχίσεις να τρέχεις ιδέες και σχέδια που θα φέρουν επιτυχία, ενώ στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου ή με τα δημιουργικά σου προσωπικά σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου υπόσχεται από τα μέσα και μετά ο μήνας και τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να ολοκληρώσεις και να φέρεις εις πέρας εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν και να δημιουργήσεις μια καλή βάση για νέα εγχειρήματα, σχέδια και επαφές που θα φέρουν πρακτικά αποτελέσματα και επιτυχία. Ο ανάδρομος Δίας όμως από τον έκτο σου ηλιακό οίκο μπορεί να φέρεις προβλήματα και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα της εργασίας σου και η υπερβολική αισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσει τώρα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλά ξεμπλοκάρουν αυτόν τον μήνα και το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή γίνεται σταδιακά πιο θετικό και πιο ανάλαφρο, με λιγότερα εμπόδια, αντιστάσεις και καθυστερήσεις, το μυαλό σου ξέρει τώρα τι να πει και η καρδιά σου τι να νοιώσει και με ποιον. Είναι μια περίοδος που η σταθερή σου σχέση αναβιώνει θερμές στιγμές από το παρελθόν και ξαναζωντανεύει, ενώ αν είσαι μόνος, δέχεσαι προτάσεις από πολλές πλευρές, πράγμα που μπορεί να είναι διασκεδαστικό και καλό για την ψυχολογία σου, όμως δεν είναι παιχνίδι και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να διαλέξεις τον καλύτερο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.