astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά γενικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα φέρνει ανανέωση στον αισθηματικό τομέα και πλέον μπορείς να αρχίσεις να εκφράζεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου ξεκάθαρα και χωρίς να συναντάς προβλήματα και καθυστερήσεις. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και αυτό να έχει σαφώς επίδραση και στην ψυχολογία και αυτοπεποίθησή σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από βάρη της καθημερινότητας, οι επικοινωνίες και οι επαφές σου γίνονται πιο εύκολα και έχεις μεγαλύτερη διαύγεια και αποφασιστικότητα στην καθημερινότητά σου και σε αυτά που έχεις να κάνεις. Σημαντικές εξελίξεις περιμένεις επίσης και σε θέματα δουλειάς, ενώ η υγεία σου αρχίζει και βελτιώνεται. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον έκτο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από το επίπλαστο, να ενδυναμώσεις την φυσική σου κατάσταση και να πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό σε θέματα που αφορούν την εργασία και τις υποχρεώσεις σου.  

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται η σχέση σου με σημαντικούς συνεργάτες σου, αλλά και με το ταίρι σου, καθώς ο σύντροφος αρχίζει να σου δείχνει θετικά σημάδια και ενδιαφέρον. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου τονίζει τον άξονα τον σχέσεων και σαν κερασάκι στην τούρτα φέρνει συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα που διευκολύνουν σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα εργασιακά, να κοντρολάρεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και την πνευματική σου ευεξία. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες, ενώ εσύ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα την μέχρι τώρα εμπειρία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα είναι καλό να δώσεις προσοχή και σημασία στα οικονομικά σου, δεν είναι το καταλληλότερο διάστημα για να κάνεις σημαντικές, και μεγάλες επενδύσεις και χρειάζεται να αναθεωρήσεις το γενικότερο οικονομικό πλάνο που εφαρμόζεις. Τα επαγγελματικά ζητήματα όμως πηγαίνουν καλά και ο μήνας φέρνει ευκαιρίες και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να  θέσεις καινούργια σχέδια σε εφαρμογή
Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου ανανεώνονται και ο έρωτας ξαναφουντώνει στην σχέση που έχεις και η οποία ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από εξωτερικούς παράγοντες κυρίως. Ο κυβερνήτης σου είναι εξάλλου ήδη τοποθετημένος στον τομέα των σχέσεων και παρότι μπορεί να μην ενεργοποιείται ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα, σου δίνει όμως την δυνατότητα να δράσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και να δεχτείς την δράση από αυτό. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.