astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα αρχίζει να ευνοεί και πάλι μια σχέση που έχει προβλήματα ή που είναι για κάποιο λόγο μέχρι τώρα εμποδισμένη και κλειδωμένη. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία τώρα να καταπραΰνεις άγχη και φοβίες μέσα από θετικές και ευχάριστες σκέψεις και σχέδια. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον ένατο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές, εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και καλείσαι να επανεξετάσεις το σκεπτικό σου και την κοσμοθεωρία σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου σε ανακουφίζει από την νοητική σύγχυση και τα μπερδέματα, το άγχος και τις καθυστερήσεις που βίωσες το τελευταίο διάστημα και τώρα μπορείς να δεις πιο καθαρά και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και κάνεις μια καλή νέα αρχή στην ζωή σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται το οικονομικό σου ζήτημα και αυτό που θες είναι να αποκτήσεις μεγαλύτερη αξία και αυτοπεποίθηση καθώς κάνεις πιο παραγωγικές και δημιουργικές κινήσεις που έχουν να κάνουν με την βέλτιστη αξιοποίηση των αυλικών σου πόρων και εσόδων. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα στα οικονομικά σου και κυρίως γύρω από εκκρεμότητες και οφειλές που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα και φορείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σου που σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, ενώ ξεκαθαρίζουν και θέματα που έχουν να κάνουν με την πιο στενή επαφή με τον σύντροφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα και εμπόδια στα επαγγελματικά σου και σταδιακά ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό. Η κρίση σου οξύνεται και παίρνεις καλύτερες αποφάσεις, ενώ και οι σχέσεις σου με συνεργάτες βελτιώνονται και σημαντικές υποθέσεις προωθούνται. Και τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά χρειάζονται κάποιες έξυπνες κινήσεις ακόμη για να σταθεροποιηθούν και να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι αυτό που θέλεις, τι είναι αυτό που λείπει και τι είναι αυτό που ίσως πρέπει να απομακρυνθεί από την ζωή σου ώστε το αισθηματικό σου κομμάτι να προχωρήσει θετικά και να μπορέσεις να έχεις την χαρά και την αγάπη που χρειάζεσαι. Ο Κρόνος απέναντί σου βέβαια σε ανάδρομη τροχιά δημιουργεί ακόμη προβλήματα και δυσκολίες με τον σύντροφο ή με έναν πιθανό σύντροφο, αλλά η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να πάρεις ξανά την δύναμη στα χέρια σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.