astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά και για σένα ακόμη περισσότερο μιας και βρίσκεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν είσαι σε σταθερή σχέση. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου ή με την οικογένειά σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από οικονομικές εκκρεμότητες και άγχη και σιγά-σιγά μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα στο τι μπαίνει και τι βγαίνει από το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα με εσένα και τον σύντροφό σου. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, αλλά και να επηρεάσεις εμμέσως και πλαγίως άτομα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται η γνώση σε κάθε της μορφή και η ανάπτυξη της δικής σου φιλοσοφίας στην ζωή. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον τρίτο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς ότι οι σχέσεις σου με τα δικά σου πρόσωπα, αδέλφια και στενούς συγγενείς, μπορεί να εξαρτάται πολύ από την φιλοσοφία ζωής που εφαρμόζεις.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στην διαχείριση των οικονομικών σου και επίσης αυξάνει την ανάγκη σου για ερωτική επαφή, ενώ στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες και συμφωνίες, αλλά φέρνει ίσως σε κορύφωση τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το προσωπικό σου παρελθόν, με το σπίτι σου ή την οικογένειά σου μπορεί να σε εμποδίσουν αυτόν τον μήνα να εστιάσεις όπως θέλεις και όπως πρέπει στα επαγγελματικά σου και πρέπει να φέρεις σε ισορροπία αυτούς τους δύο τομείς ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Από την άλλη όμως, τα οικονομικά σου ξεμπλοκάρουν και μπορείς να δεις ακόμη και κέρδη, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η επικοινωνία με τον σύντροφο γίνεται καλύτερη και μπορείς τώρα να συζητήσεις και να αναλύσεις σε βάθος θέματα που σας απασχολούν και τους δύο και που επηρεάζουν την ποιότητα της σχέσης σας γενικότερα ή την ερωτική σας επαφή ειδικότερα, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος και ενδιαφέρεσαι για μια ερωτική γνωριμία, υπάρχουν αυτή την περίοδο οι ευκαιρίες, αλλά φρόντισε να αναλύσεις όλα τα δεδομένα και μην βουτήξεις με το κεφάλι σε κάτι που φαίνεται εντελώς μοιραίο και καρμικό. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.