astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας νέα ώθηση σε αισθηματικά θέματα, αλλά για σένα συγκεκριμένα ξεμπλοκάρει οικονομικά ζητήματα και τονίζει θετικά την αυτοπεποίθησή σου. Τώρα μπορείς να κάνεις σημαντικές αγορές που σκεφτόσουν αλλά για κάποιο λόγο δεν έγιναν. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό σου κύκλο, τις φιλίες σου, την δικτύωσή σου και τις σημαντικές επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή σε ανακουφίζει από προβλήματα, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς και πλέον η φωνή σου αρχίζει να ακούγεται και οι συνεννοήσεις που κάνεις με το καθημερινό σου περιβάλλον είναι πιο ξεκάθαρες και μπορείς να βασιστείς σε υποσχέσεις και. Διαβεβαιώσεις. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να διαπραγματευτείς και να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται το σπίτι και η οικογένεια, ενώ μπορεί να θέσεις σε εφαρμογή ιδέες που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον δέκατο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς πολλά και κάνεις ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα και θέση σου στον κοινωνικό ιστό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή με οικογενειακά πρόσωπα και οι επικοινωνίες σου οδηγούν σε συμφέρουσες συμφωνίες. Στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές απαιτήσεις και την προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα αρχίζεις να αναθεωρείς σχέδια και μεγαλεπήβολες ιδέες στα επαγγελματικά σου και οι περιρρέουσα ατμόσφαιρα σου δείχνει ότι ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα δώσεις όλα, αλλά ίσως χρειάζεται να περιμένεις λίγο. Έχει σημασία ο τρόπος που προβάλλεις την δουλειά σου και τα άτομα με τα οποία δικτυώνεσαι για να το πετύχεις αυτό και πλέον αρχίζεις και σκέφτεσαι τι μπορείς να αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να θέσεις καλύτερες βάσεις στην σχέση σου και στην αισθηματική σου ζωή γιατί καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου αλλά και την αξία σου και αυτό που έχεις να προσφέρεις σε μια σχέση. Αν είσαι μόνος, τότε είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κάνεις γνωριμίες και να κινήσεις καταστάσεις γύρω σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε μπορείς να μιλήσεις περισσότερο, να ανοιχτείς και να μοιραστείς όνειρα και επιθυμίες με τον σύντροφο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.