astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ευθύδρομη στον Λέοντα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, δίνοντας γενικά νέα ώθηση σε αισθηματικά και οικονομικά, αλλά για σένα συγκεκριμένα κάνει πλέον τις επικοινωνίες σου και τις καθημερινές σου επαφές πιο ξεκάθαρες, αρμονικές και γλυκιές, ενώ παράλληλα οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά. Πρόσεξε όμως γιατί ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, μπορεί να γυρίζει ευθύδρομη, αλλά ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας, γυρίζει σε ανάδρομη τροχιά στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να δεις καθυστερήσεις και να μπλοκάρουν υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με μυστικά, κρυφούς εχθρούς και το ψυχολογικό σου υπόβαθρο είναι τέτοιο που καλείσαι να ασχοληθείς με τους φόβους σου και τα υπαρξιακά σου κενά και να αντιμετωπίσεις ουσιαστικά και κατάματα τα θέματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι λιγότερος…

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η ευθυδρόμηση του Ερμή που σε κυβερνά σε ανακουφίζει από προβλήματα, παρεξηγήσεις και άγχη που έχουν να κάνουν με τα παιδία σου ή με το σπίτι και την οικογένεια και μπορείς να αρχίσεις τώρα να σχεδιάζεις καλύτερα το μέλλον σου. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει δύναμη που αναπτύσσει μέσα σου την ικανότητα να χτίσεις κάτι καινούργιο βασιζόμενος στο παρελθόν σου και στην μέχρι τώρα εμπειρία σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε αυτομάτως φωτίζονται για όλους θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και για σένα ειδικότερα η πρώτη σου προτεραιότητα πλέον γίνεται το φλερτ, η επικοινωνία και το να εκφράσεις τον εαυτό σου ευχάριστα, δημιουργικά και χαρούμενα. Προς τα τέλη του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και τώρα συνειδητοποιείς και ξεκαθαρίζεις θέματα που έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό σου κύκλο, τους φίλους σου και τις γνωριμίες σου, ενώ μπορείς να ωθήσεις περισσότερο τις φιλοδοξίες και τα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 15 του μήνα, η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δημιουργήσεις καλύτερες βάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ στις 29 του μήνα, η Πανσέληνος στον Κριό κάνει να τελεσφορήσουν και να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με μια πρόσφατη καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Κρόνος συνεχίζει με την αναδρομή του να καθυστερεί σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά είναι ένα διάστημα που μπορείς να προετοιμάσεις το κατάλληλο έδαφος για τις μελλοντικές σου επιτυχίες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αν και το άγχος για τις πρακτικές πλευρές της ζωής, τα επαγγελματικά σου και τις υποθέσεις σου συνεχίζει να υπάρχει, αυτόν τον μήνα ο προσωπικός τομέας αποκτά ώθηση και υπάρχουν ευκαιρίες και να περάσεις καλά με φίλους, αλλά και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση συντρόφου ή ακόμη και να αναθερμάνεις την σχέση σου μέσα από ευχάριστες ασχολίες, σύντομα ταξιδάκια και εξόδους. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.