astropedia.gr

Σοβαρότητα στις σχέσεις αλλά με διάθεση καλοπέρασης!

Σοβαρότητα και ευθύνες
Ο Κρόνος καλώς ή κακώς είναι απέναντί σας και για την φετινή χρονιά. Δεν είναι μια εύκολη χρονιά λοιπόν, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική χρονιά κατά την οποία μπορείτε να δείξετε στους άλλους και να αποδείξετε ότι είστε άνθρωποι εργατικοί, μεθοδικοί και οργανωτικοί, στοιχεία δηλαδή που απαιτεί ο Κρόνος για να λειτουργήσει θετικά. Αν δεν αναπτύξετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σίγουρα ο Κρόνος δε θα σας φερθεί θετικά και δεν θα σας ανοίξει πόρτες. Επειδή λειτουργεί ακόμη από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό και ωριμάζουν οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες που υπάρχουν και αυτή την χρονιά είναι πιθανό να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και η ζωή σας να γίνει πολύ πιο σοβαρή από ό,τι θα θέλατε ή από ό,τι περιμένατε.

Σημαντικές αποφάσεις και στις σχέσεις
Η σοβαρότητα με την οποία καλείστε να δράσετε φέτος και οι ευθύνες που αναλαμβάνετε δεν περιορίζονται μόνο στα επαγγελματικά σας άλλα προεκτείνονται φυσικά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ήδη ξεκαθαρίσματα έχετε κάνει και αποφάσεις έχετε πάρει αν είστε γεννημένοι τα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Σειρά φέτος έχει το τρίτο δεκαήμερο που ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην σχέση του και αποφασίζει αν θα παραμείνει προχωρώντας την σχέση μπροστά, ίσως και σε επίπεδο επισημοποίησης ή αν θα σταματήσει την σχέση γιατί πλέον δεν οδηγεί πουθενά και αντιθέτως είναι ζημιογόνα.

Ίσως μάλιστα χρειαστεί να έρθει ο Δεκέμβριος για να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα, δεδομένης της ολοκλήρωσης της αναδρομής του κυβερνήτη σας Ερμή από το έβδομο ηλιακό σας σπίτι στις 23 του μηνός. Αν πάλι δεν είστε σε σχέση, είναι πιθανό μέσα στο 2017 να μπει στη ζωή σας κάποιο άτομο με το οποίο να συνδεθείτε ερωτικά και το οποίο να γίνει σημαντικό για εσάς, αν και κάπως καταπιεστικό.

Φήμη, δόξα και εξαπάτηση
Επιπλέον, για όσους από εσάς γεννηθήκατε αρχές Ιουνίου η δράση του Ποσειδώνα από το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, υπόσχεται φήμη και δόξα, αρκεί να μην αφήσετε να σας εξαπατήσουν, γιατί άλλωστε «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Η δόξα, βέβαια, θα έρθει μέσα από αρκετό κόπο, όπως μαρτυρά ο Κρόνος απέναντί σας, αλλά μάλλον το διασκεδάζετε κιόλας, όπως δείχνει ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι. Ωστόσο, η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου απαιτεί έξτρα προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις λόγω της ισχυρής ενεργοποίησης του Ποσειδώνα, ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε 27 με 31 Μαΐου. Κάποιο σημαντικό  κεφάλαιο στην καριέρα σας φαίνεται να κλείνει τότε ή να ανοίγει, αλλά η αβεβαιότητα και η σύγχυση που σηματοδοτεί ο Ποσειδώνας σας αφήνει μάλλον μια γεύση ανικανοποίητου στο στόμα.

Θετικά διαστήματα και διαστήματα προσοχής
Από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι ο μήνας του Ιουλίου οπότε η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα σας χαρίσει στιγμές καλοπέρασης, έρωτα, φλερτ και απολαύσεων. Άλλωστε, η παρουσία του Δία στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι έως 10 Οκτωβρίου αυξάνει γενικότερα τη διάθεσή σας για καλοπέραση και σας δίνει ευκαιρίες για τεκνοποιία και για ενασχόληση με χόμπι και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ψυχαγωγούν. Προσέξτε μόνο τα νεύρα εξαιτίας του ανάδρομου κυβερνήτη σας και της παρουσίας του Άρη στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, λόγω καθυστερήσεων ή παρανοήσεων σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Τέλος, από τις 10 Οκτωβρίου και μετά το σκηνικό αλλάζει σημαντικά χάρη στην είσοδο του Δία στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, μια διέλευση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας και θα σας φέρει περισσότερα εργασιακά οφέλη και ευκαιρίες.