astropedia.gr

Χαλάρωση, χαλάρωση, χαλάρωση…

Παίρνοντας το αίμα σας πίσω από την περσινή χρονιά
Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβρη με τον Δία να διελαύνει από το δωδέκατο  ηλιακό σας σπίτι φαίνεται να σας έχουν δοθεί περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα ή από τις απαιτήσεις των συναδέλφων και της δουλειάς. Ίσως τα φορτώσετε λίγο «στον κόκορα» και ίσως το ρίξετε στον ύπνο παραπάνω από ό,τι συνηθίζετε, αλλά φαίνεται ότι η περσινή πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας λόγω αναδρομής σας έχει προκαλέσει κάποια υπερκόπωση από την οποία ακόμα χρειάζεται να αναρρώσετε.
Αποδράσεις στο εξωτερικό ευνοούνται καθ’ όλη την παραμονή του Δία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, καθώς και οποιασδήποτε μορφής απομόνωση από τα εγκόσμια. Ίσως το 2017 να είναι η χρονιά που γίνεστε περισσότερο «ερημίτης» από ποτέ αν και την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου κάποιες εργασιακές ανατροπές ή απροσδόκητες εξελίξεις με συναδέλφους σε συνδυασμό με βαθιές αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον ή στις σχέσεις με τα αδέλφια και τους κοντινούς σας συγγενείς δεν θα σας αφήσουν να ησυχάσετε όσο εσείς θα θέλατε.

Άγχος για τα οικονομικά
Ο λόγος της ανησυχίας μπορεί να σχετίζεται και με τα οικονομικά σας τα οποία μάλλον δεν είναι και στα καλύτερά τους με τον Κρόνο να διελαύνει, ήδη από το φθινόπωρο του 2015, από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι. Οικονομικά βάρη ή ενδεχόμενοι περιορισμοί στις εισοδηματικές σας πηγές θα σας δημιουργούν ανασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά, εάν κάνετε καλή οικονομική διαχείριση, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς
Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς οι τρεις σας αφορούν άμεσα καθώς πραγματοποιούνται σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας όπως είναι το σπίτι, η οικογένεια και η καριέρα. Πιο συγκεκριμένα, οι σεληνιακές εκλείψεις της 11ης Φεβρουαρίου και της 7ης Αυγούστου θα επηρεάσουν, αντίστοιχα, εσάς που γεννηθήκατε από 13 έως 17 Νοεμβρίου και εσάς που γεννηθήκατε από 5 έως 9 Νοεμβρίου. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ σπιτιού και δουλειάς, αλλά στην πρώτη θα σας λείψει πιο έντονα η δουλειά ή κάτι σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη ενώ στη δεύτερη θα σας λείψει περισσότερο το σπίτι ή κάποιο οικογενειακό μέλος.
Σε ό,τι αφορά την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, αυτή επηρεάζει πιο άμεσα εσάς που γεννηθήκατε τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου και σηματοδοτεί την αρχή ή το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου που αφορά τη δουλειά, την καριέρα και τη σχέση με το αφεντικό σας. Μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο το κεφάλαιο αυτό να επηρεάσει θετικά το εισόδημά σας. 

Έχουμε και τα τυχερά μας όμως

Από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 7 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου οπότε θα έχετε στο ζώδιό σας, την Αφροδίτη. Αυτό θα διεγείρει μέσα σας την επιθυμία για έρωτες, εξόδους, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές. Μάλιστα, όσο θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη θα συναντήσει και τον Δία ο οποίος θα έχει μπει στο ζώδιό σας ήδη από τις 10 Οκτωβρίου υποσχόμενος τύχη και κάποιο μεγάλο δώρο. Διόλου απίθανο το δώρο αυτό να είναι μια σημαντική οικονομική βελτίωση ή ένας μεγάλος έρωτας που σας οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας και που σας φέρνει μέχρι και τους απογόνους που πάντα ονειρευόσασταν! Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, πράγμα που θα συνεχιστεί και το 2018, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε!