astropedia.gr

Τεκνοποίηση και προσθήκη νέων μελών στην οικογένεια!

Το παιχνίδι του Πλούτωνα δεν έχει τελειώσει ακόμη
Με τον Ουρανό ακόμη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και με τον Πλούτωνα ακόμη απέναντί σας εδώ και αρκετά χρόνια, η φετινή χρονιά, όπως και οι προηγούμενες είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές. Βέβαια, η τελευταία ακριβής όψη τετραγώνου μεταξύ των δύο αυτών βαρέων πλανητών πραγματοποιήθηκε το 2015, οπότε και τα πιο δύσκολα έχουν περάσει. Επειδή όμως κινούνται αργά, παραμένουν σε σκληρή όψη τετραγώνου όλο το πρώτο τρίμηνο του 2017. Μάλιστα, ο Δίας από τον Ζυγό θα μετατρέψει αυτό το τετράγωνο σε έναν σχηματισμό γνωστό ως ταυ-τετράγωνο διογκώνοντας ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις και την πιθανότητα ανατροπών και ριζικών αλλαγών. Αυτό επηρεάζει πιο έντονα όσους από εσάς γεννηθήκατε από 11 έως 14 Ιουλίου και σηματοδοτεί μια σειρά έντονων, σημαντικών και μεταμορφωτικών αλλαγών στην ζωή σας σε βασικούς τομείς όπως ο γάμος, η καριέρα ή η οικογένειά σας.

Επάγγελμα και σύντροφος σε κρίση
Μέσα από το ταίρι σας ή μέσα από κάποιον συνεργάτη σας θα διαπιστώσετε σημαντικές αλλαγές και θα χρειαστεί στο τέλος να πάρετε εσείς σημαντικές αποφάσεις, καθώς ο σύντροφος ή ο συνεργάτης διανύει μια σημαντική περίοδο μεταμόρφωσης και συνειδησιακής αλλαγής. Αυτό φυσικά θα επηρεάσει την μεταξύ σας σχέση και θα φανεί ίσως το σημείο κλειδί, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Απροσδόκητες αλλαγές λοιπόν και αστάθεια σε σχέσεις και συνεργασίες με αφορμή εξελίξεις από το άλλο άτομο. Μπορεί επίσης λόγω  της βαθιάς αλλαγής που αισθάνεστε εσείς οι ίδιοι στην προσωπική σας σχέση, να πάρετε αποφάσεις ανατρεπτικές που μεταμορφώνουν ριζικά την επαγγελματική σας κατάσταση.

Υπάρχουν όμως και τα θετικά
Επιπλέον αφορμές για τα παραπάνω θα αποτελέσουν τυχόν ευκαιρίες για αγορά ενός καινούργιου σπιτιού, για επέκταση ή διακόσμηση αυτού που ήδη έχετε ή για απαλλαγή από ένα σπίτι που δεν σας ικανοποιεί ώστε να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο. Μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο οι αλλαγές να έρθουν χάρη στην προσθήκη νέων μελών στην οικογένειά σας, ίσως με τη μορφή νέων απογόνων όπως μαρτυρά ο Δίας από το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι.

Σημαντικές στιγμές της χρονιάς
Η περίοδος μέσα στην οποία θα κορυφωθούν τα παραπάνω είναι ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος καθώς η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου και η διέλευση του Άρη και η αναδρομή της Αφροδίτης από το δέκατο ηλιακό σας σπίτι θα σας αναγκάσουν να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας και να αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες ώστε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Εξίσου πιθανή περίοδος για κορύφωση των παραπάνω είναι αμέσως μετά τον Αύγουστο οπότε θα έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα έχετε περάσει καλά σε κοντινούς και οικείους προορισμούς όπως αποκαλύπτει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας και ο Ερμής από τον τρίτο ηλιακό σας οίκο.
Μάλιστα, από 10 Οκτωβρίου και μετά που ο Δίας εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει για χαρά, απόλαυση και τεκνοποιία παρά την αναστάτωση που θα προκαλέσει στο σπίτι και την οικογένειά σας ο Άρης από 22 Οκτωβρίου έως 9 Δεκεμβρίου. Τέλος, για όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ο Δίας με τον Ποσειδώνα στο τέλος της χρονιάς σας υπόσχονται την ικανοποίηση κάποιου ονείρου όπως είναι η τεκνοποιία ή η εγγραφή σε μια σειρά σεμιναρίων ή μαθημάτων. Σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου τα Χριστούγεννα ένας γάμος είναι εξίσου πιθανός!