astropedia.gr

ΙΧΘΥΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου γύρω από φιλοδοξίες και μεγαλόπνοα σχέδια, ενώ φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις σε σχέση με φίλους και πρόσωπα που μέχρι τώρα βασιζόσουν στην βοήθεια και την υποστήριξή τους. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου αλλάζουν αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022 κάνοντας προσαρμογές ή ακόμη και ακυρώνοντας για πάντα κάποια σημαντικά σου σχέδια.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες και παιχνίδια που σου παίζει το μυαλό σου και να μην δεσμευτείς ή να μην δεσμεύσεις κάποιον σε συμφωνίες που δεν έχουν αντίκρισμα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια και να καταφέρεις να διακρίνεις την αλήθεια από την κοροϊδία. Το μυαλό σου θα είναι αρκετά μπερδεμένο αυτή την περίοδο, δεν είναι καλό διάστημα λοιπόν να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, επενδύσεις και αποφάσεις.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Ο τρόπος που επικοινωνείς και μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις απόψεις σου αλλάζει και είσαι τώρα πιο ξεκάθαρος και αυτολογοκρίνεσαι λιγότερο, κάτι που μπορεί όμως να σε φέρει σε δύσκολη θέση με το περιβάλλον σου ή πιο συγκεκριμένα με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς που μπορεί να επηρεάσουν ταξίδια, μετακινήσεις ή τις σχέσεις σου με το καθημερινό σου περιβάλλον.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι φοβίες σου και το υπαρξιακό σου άγχος μπορούν να μειωθούν με την απαραίτητη προσπάθεια και φροντίδα και από εσένα φυσικά, μέσα από την αντιμετώπιση της πραγματικότητας ή μέσα από την βοήθεια ενός ειδικού που θα σε οδηγήσει σε σταθερά και λογικά βήματα για να ξεπεράσεις αυτά που σε κρατάνε πίσω και σε εγκλωβίζουν σε εφιάλτες που σου στερούν την χαρά της ζωής. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις ή εμπόδια που θα αυξήσουν το άγχος σου και θα μειώσουν  τις αντοχές και την πνευματική σου διαύγεια. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, φέρνει σαφώς ψυχική ανάταση και αυξάνει την αισιοδοξία σου καθώς τώρα σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις την ζωή σου, να επεκτείνεις τα σχέδιά σου και να αρχίσεις να βλέπεις θετικά αποτελέσματα στις μέχρι τώρα προσπάθειές σου. Το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και δεν πρέπει να το αφήσεις να πάει χαμένο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν το θάρρος σου να πάρεις πρωτοβουλίες, αλλά και το να έχεις τα πόδια σου σταθερά στην γη, αποφεύγοντας τις παγίδες του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα οικονομικά και στην βελτίωση του βιοτικού σου επιπέδου, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον δέκατο έως τέταρτο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως η καριέρα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου, τα μυστικά και οι κρυφοί εχθροί, η επιβλητικότητα και η πειθώ στις απόψεις σου και τα οικονομικά σου. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά χρειάζεται σωστές, προμελετημένες και ψύχραιμες κινήσεις και δράσεις γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε σχέση με αγοραπωλησίες και ακίνητη περιουσία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας, μετακίνησης και ανταλλαγής ιδεών, επηρεάζει τις σπουδές σου και τις μελέτες σου και έχει να κάνει με την γενικότερη κοσμοθεωρία που έχεις για την ζωή έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την μέχρι τώρα εμπειρίας σου αλλά και έτσι όπως αυτή μπορεί να διαμορφώνεται από τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα που λαμβάνεις από την ζωή σου στην καθημερινότητα. Φέτος λοιπόν τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς, με οτιδήποτε επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σου, όπως για παράδειγμα ένας γείτονας ή το τι συμβαίνει στην περιοχή που μένεις και οι εκλείψεις θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις, να προσαρμόσεις ή ακόμη και να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι την ζωή. Μακρινά ταξίδια ή τα καθημερινά σου δρομολόγια θα γίνουν σημαντικά θέματα αυτή την χρονιά. Επηρεάζεσαι πρωτίστως αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η χρονιά θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για σένα, που πιθανώς να φέρει και όμορφες «αποχρώσεις» με άρωμα 2010. Τότε ήταν πάλι ο ευεργέτης Δίας στο ζώδιό σου, όπως θα είναι και φέτος. Έτσι από 29/12/2021 μέχρι 11 Μαΐου, και από 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μεσουρανεί στο ζώδιό σου, φέρνοντας επέκταση και τύχη σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μεταξύ των οποίων θα είναι και τα αισθηματικά σαφώς. Αφού λοιπόν προηγήθηκε μια χρονιά που λυτρώθηκες από αδιέξοδες καταστάσεις, στην αρχή της χρονιά αξιολογείς τις επιλογές σου ως εδώ. Ουσιαστικά, ξεκινάς να ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα καρδιάς από την Πανσέληνο στις 18 Μαρτίου και μετά, ενώ από τις 5 Απριλίου υποδέχεσαι τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου, που φέρνει εύνοια και ευκαιρίες!

Μάλιστα, τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου η Αφροδίτη συναντά τον Δία στο ζώδιό σου και μόνο καλά νέα έχει να φέρει αυτό για την προσωπική σου ζωή! Το καλοκαίρι θα είναι επίσης ερωτικό για σένα, ειδικά από 18 Ιουλίου με 11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας ευκαιρίες για φλερτ και πάθος! Και το φθινόπωρο όμως η αγάπη πρωταγωνιστεί, καθώς η Αφροδίτη από τις 5 ως τις 29 Σεπτεμβρίου θα φέρνει ανοιχτούς δρόμους για να προσεγγίσεις το ταίρι σου! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου στον τομέα των σχέσεών σου φέρνει κάποιες αναθεωρήσεις, ενώ θα πρέπει να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για σένα, καθώς ήδη από το ξεκίνημά της ο Δίας έχει περάσει για τα καλά στο ζώδιό σου, προλογίζοντας μια περίοδο ευκαιριών και ανάπτυξης (αν δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αντίρρηση σε αυτό σαφώς ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης). Μέχρι τις 11 Μαΐου λοιπόν που ο Δίας θα είναι στο ζώδιό σου και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου, μπορείς να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να κάνεις τα βήματα που θες.

Από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 24 Ιανουαρίου είναι μια περίοδος με αρκετή κούραση και η καριέρα θα σε κουράσει αρκετά με το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου αρχικά στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στα εργασιακά θέματα, φωτίζοντας διάφορες πτυχές. Επίσης από τις 6 Μαρτίου ως τις 15 Απριλίου πιθανώς να αναλάβεις ευθύνες άλλων στον χώρο της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου φέρνει επίσης θετικές εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών, ενώ και η Νέα Σελήνη στις 23 Νοεμβρίου δίνει πολύ θετικά δεδομένα για την καριέρα.

Θυμήσου το εξής όμως: ο Άρης θα είναι για καιρό σε θέση κόντρα, από τις 20 Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς, και το σπίτι ή η οικογένεια μπορεί να σε προβληματίζουν για διάφορα θέματα. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχεις να μην μεταφέρεις την ένταση του σπιτιού στον χώρο της δουλειάς, αλλά να φροντίσεις να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις αναλάβει!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.