astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου τόσο γύρω από τα οικονομικά σου, όσο και σε σχέση με την αίσθηση της προσωπικής δύναμης που έχεις και την αυτοαξία σου. Η χρονιά σε καλεί να είσαι προσεκτικός σε κάθε σου συναλλαγή και να μην αφήσεις τα έξοδα να υπερκαλύψουν τα έσοδά σου. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα οικονομικά θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με θέματα σπιτιού ή ακινήτων και να προσέξεις κάθε μικρή λεπτομέρεια που σχετίζεται με σοβαρές αγοραπωλησίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια που είναι πιθανόν να εμφανιστούν στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η καθημερινότητά σου και οι ρουτίνες σου διακόπτονται και δεν μπορείς να προγραμματίσεις σοβαρά θέματα χωρίς τον φόβο της ανατροπής ή της ακύρωσης. Από την θετική πλευρά όμως τώρα είναι η ευκαιρία να δράσεις με αυθεντικό και προχωρημένο τρόπο στην καθημερινότητά σου και να δημιουργήσεις νέες συνθήκες στον χώρο της εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι καθημερινές σου σχέσεις και επαφές, οι επικοινωνίες σου, οι πληροφορίες που δέχεσαι και ο τρόπος που κάνεις επαφή με το περιβάλλον σου αποκτούν μια κρόνια σφραγίδα σοβαρότητας και κυριολεξίας και δεν δέχεσαι πλέον φλου τοποθετήσεις και συγκεχυμένες υποσχέσεις.  Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου, αλλά και θέματα με αδέλφια και στενούς συγγενείς που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα σπιτιού και οικογενείας και να μπορέσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να ανανεώσεις το σπίτι σου, αν αυτό είναι κάτι που σκέφτεσαι. Η εύνοια του Δία μπορεί να εκφραστεί ακόμη και σε τύχη μέσα από κληρονομιές ή μέσα από μια σημαντική αγοραπωλησία ακινήτου. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα αισθηματικής φύσης, αλλά και στην προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας τους πρώτους επτά οίκους του ηλιακού σου χάρτη και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά στην ιδιωτική σου ζωή και σε θέματα όπως το σπίτι, η οικογένεια, η ακίνητή σου περιουσία, τα δημιουργικά σου σχέδια και η εργασία σου. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική ως προς την δράση που θα αναπτύξεις στο πεδίο των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, το υποσυνείδητο και τους φόβους σου, αλλά και με την προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος θα τεθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση της καθημερινότητάς σου και του χρόνου σου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα συνεννόησης με συναδέλφους, οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου μπορεί να ενταθούν, αλλά αυτό συμβαίνει για να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα και στοχευμένα τα μελανά σημεία του εαυτού σου και ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβεις στοχευμένη δράση σε θέματα υγείας ή να πάρει αποφάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής σου προς το καλύτερο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο. Δες περισσότερα για τις εκλείψεις του έτους στο ειδικό άρθρο εδώ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μετά από ένα επεισοδιακό 2021 για τις σχέσεις, που έφερε πολλές αλλαγές και ανατροπές, τώρα έρχεται ένα 2022 όχι μόνο να επουλώσει αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου! Μάλιστα, από τις 11 Μαΐου που υποδέχεσαι τον ευεργέτη κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιό στον τομέα των ερωτικών σου και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου σίγουρα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις! Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν είναι τόσο προτεραιότητά σου ο έρωτας, όμως με την έλευση της άνοιξης, έρχονται πιο θετικοί οιωνοί στα ζητήματα καρδιάς, αρχής γενομένης την Πρωταπριλιά, με την Νέα Σελήνη στον τομέα των ερωτικών. Ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα από τις 2 ως τις 28 Μαΐου, μολονότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 23 Μάη σε αναγκάζει να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου με το ερωτικό σου παρελθόν. Αν ψάχνεις κάτι νέο, ίσως τελικά να έχει εφήμερο αλλά διδακτικό χαρακτήρα.

Από τις 23 Ιουνίου ως τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει καλοκαίρια στην καρδιά, ενώ από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου ακτινοβολείς ομορφιά και γοητεία στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της χρονιάς όμως έρχεται και ένας… γρίφος. Από τις 30 Οκτωβρίου ως τις αρχές Ιανουαρίου 2023 ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων, έτσι θα κληθείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις, ενώ έχει έρθει η ώρα να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με τα παλιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα χρονιά προλογίζει πολλές αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών, σε συνέχεια των αλλαγών που προηγήθηκαν στην προσωπική σου ζωή μέσα στο 2021. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19/11/21 ήταν μάλιστα «προάγγελος» των αλλαγών που έρχονται μέσα στο 2022, καθώς αυτόν τον τομέα αγγίζουν οι φετινές εκλείψεις, ειδικά η ηλιακή στις 30/4 και η σεληνιακή στις 8/11. Δεν αποτελούν όμως έκπληξη αυτές οι αλλαγές, καθώς ο απρόβλεπτος Ουρανός τα τελευταία χρόνια σε έχει φέρει πολλάκις αντιμέτωπο/η με αλλαγές και ανατροπές στα επαγγελματικά. Στο πλευρό σου είναι ο ευεργέτης Δίας από τις 11 Μαΐου ως τις 28 Οκτωβρίου, σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Το μόνο διάστημα που ο Άρης θα αγγίξει τα επαγγελματικά σου -φέρνοντας κούραση και πίεση- μέσα στην χρονιά θα είναι από 5 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου. Μέσα στην χρονιά επίσης ο ανάδρομος Ερμής θα αγγίξει δυο φορές τα επαγγελματικά και την καριέρα σου, από τις 23/5-2/6 και από τις 23/9-2/10 αντίστοιχα, φέρνοντας τις γνωστές καθυστερήσεις ή αναβολές του! Η Νέα Σελήνη πάντως στις 27 Αυγούστου φέρνει θετικό άνεμο στην καριέρα! Ο πολεμικός Άρης από τις 20 Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται απέναντί σου και θα δοκιμάσει τις αντοχές στις… συμμαχίες και τις συνεργασίες σου, ειδικά γύρω στις 12/10 και στις 19/11. Πρόσεχε λοιπόν, πολλές φορές θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.