astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στα επαγγελματικά, στις επιτυχίες σου και στην θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ε υπόγεια ρεύματα που επηρεάζουν την καριέρα σου, σε άτομα ή ομάδες που αντιτίθενται στα συμφέροντά σου και σε πρόσωπα που συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου και όχι για το καλό της καριέρας σου βεβαίως.. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα επαγγελματικά σου και η δημόσια εικόνα σου θα αλλάξουν αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου δηλώνοντας πως χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με κρυφούς εχθρούς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ένας βασικός παράγοντας που θα πρέπει να λάβεις υπόψη είναι η δύναμη του υποσυνειδήτου σου και θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο φέτος είσαι εσύ ο εχθρός του εαυτού σου και κατά πόσο οι φόβοι σου και οι αναστολές σου εμποδίζουν την δράση σου και τις εξελίξεις στην ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου και γενικότερα η ασφάλεια που νοιώθεις ξέροντας ότι έχεις την δύναμη να ανταπεξέλθεις των δυσκολιών τονίζονται φέτος και κατά διαστήματα θα σου δίνονται οι ευκαιρίες να δείξεις στους άλλους και να αποδείξεις στον εαυτό σου τι αξίζεις! Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένα διάστημα που θα πρέπει γενικότερα να είσαι συνετός στην διαχείριση του πορτοφολιού σου και να προβλέψεις για τυχόν απρόβλεπτες εκπλήξεις…

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι κοινωνικές σου σχέσεις, τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σου μπορούν φέτος να αποκτήσουν  γερές βάσεις ή να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τις βάσεις που έχεις δημιουργήσει ήδη και η φετινή χρονιά φέρνει επιτυχίες μέσα από υπομονή, έξυπνη και συνετή διαχείριση των πόρων και εύνοια και επιτυχία μέσα από σημαντικά πρόσωπα που σε βοηθούν την κατάλληλη στιγμή. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα παραπάνω θέματα. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό. Οι φιλίες σου θα περάσουν για άλλη μια φορά από επανεξέταση και πλέον δεν θα δώσεις καμία ευκαιρία σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, δίνει κατά το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς την ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βελτίωση σε ψυχολογικό επίπεδο και μπορείς να επενδύσεις στα αποτελέσματα που φέρνει μια σοβαρή αυτοανάλυση και μια ψύχραιμη διαχείριση των φόβων και των ανασφαλειών σου.  Είναι κατάλληλη περίοδος να επενδύσεις στην υποστήριξη κάποιου ειδικού που μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί αυτό το διάστημα να δεις τους φόβους σου να μεγαλώνουν, αλλά παράλληλα θα νοιώθεις ότι ένα αόρατο χέρι σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, καθώς η πίστη σου αυξάνεται.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στο ζώδιό σου, χαρίζοντας την εύνοια του σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία σου, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον ένατο έως τον τρίτο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν γενικότερα με τον κόσμο, την κοινωνία και τα πράγματα και θα εστιάσεις αρκετά σε θέματα καριέρας, γάμου και στόχων. Κατά το διάστημα από 25 Μαΐου έως 5 Ιουλίου, ο Άρης θα βρίσκεται μάλιστα στο ζώδιό σου και πρόκειται για μια από τις πιο έντονες και δυναμικές περιόδους της χρονιάς για σένα κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά! Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική ως προς την δράση και τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις σε σχέση με αδέλφια, στενούς συγγενείς και άμεσο περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί στις επαφές σου και τις επικοινωνίες σου, πράγμα που θα σε κάνει να επανεξετάσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και δρας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα οικονομικά και θέματα ασφάλειας και προσωπικής δύναμης και αυτοπεποίθησης. Είναι άξονας που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά έχει να κάνει και με την βαθύτερη και αναπόφευκτη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε σένα και κάποιο άλλο συγκεκριμένο πρόσωπο. Θέματα υλικής ασφάλειας και ψυχολογικής ελευθερίας θα τεθούν φέτος στο προσκήνιο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρονιά ανάπτυξης σε πολλούς τομείς είναι το 2022 για πολλούς Κριούς, ειδικά από τις 11 Μαΐου που υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου σίγουρα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, μεταξύ των οποίων και τα προσωπικά. Αυτό αφορά κυρίως του Κριούς που είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, οι οποίοι αν είναι σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί, μπορεί να κάνουν το επόμενο βήμα! Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου ο Πλούτωνας περνά από τεστ αντοχής τον γάμο τους…

Η Πανσέληνος στις 16/2 αναζωπυρώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και φωτίζει τα δεδομένα. Από τις 3 ως τις 28 Μαΐου μάλιστα με την Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σου ακτινοβολείς γοητεία και κερδίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να είναι ένα διάστημα με πολλές κατακτήσεις. Η Πανσέληνος στις 16/4 τονίζει τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, αλλά και τις απαιτήσεις του από εσένα.

Η Νέα Σελήνη στις 28/7 φέρνει μια ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Από τις 12 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου τα ερωτικά σου παίρνουν… φωτιά και βιώνεις ένα φλογερό καλοκαίρι, διασκεδάζεις, περνάς όμορφα με το έτερον ήμισυ, αρκεί να έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 δείχνει μια νέα αρχή και από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται να φέρει λίγη χρυσόσκονη στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η νέα χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τομέα των επαγγελματικών, έτσι δεν αποκλείεται μέχρι τις 29/1 να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή στασιμότητα σε υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Στις 2/1 πάντως η Νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα. Μάλιστα, από τις 24/1 ο «πολεμοχαρής» κυβερνήτης σου Άρης θα βρίσκεται επίσης στον τομέα της καριέρας σου, προλογίζοντας κούραση και πιθανές εντάσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Μέχρι τις 6 Μαρτίου λοιπόν θα κληθείς να κάνεις… υπομονή! Είναι και το μόνο ουσιαστικά πιεστικό διάστημα! Η Πανσέληνος στις 18/3 δείχνει πως κορυφώνονται κάποια θέματα στην δουλειά. Από τις 11 Μαΐου υποδέχεσαι όμως τον Δία στο ζώδιό σου -αρχικά μέχρι τις 28/10- ο οποίος υπόσχεται άνοδο, εξέλιξη αλλά και όρεξη για σπουδαία εγχειρήματα. Θα έχεις λοιπόν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξεις τα φτερά σου.

Η Νέα Σελήνη στις 27/8 προλογίζει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, μολονότι αγχώνεσαι. Από τις 5 ως τις 29 Σεπτεμβρίου επίσης, μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα και την απόδοσή σου στο εργασιακό περιβάλλον, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των επαγγελματικών. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή και τις παρανοήσεις του από 23/9 μέχρι 2/10. Τέλος, από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη αγγίζει και πάλι τον τομέα της καριέρας ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου υποδέχεσαι οριστικά πια τον Δία στο ζώδιό σου, χάρη στον οποίο μεγαλουργείς!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.