astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου


Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να αλλάζει την πραγματικότητά σου μέσα από την κοσμοθεωρία σου και έτσι όπως αυτή μεταμορφώνεται όσο κυλάει η χρονιά. Φέτος γίνεται μια τρομακτική εμβάθυνση και αντιλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά τον τρόπο που λειτουργούν οι άνθρωποι γενικότερα και πώς υποκινούνται τα γεγονότα και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, πράγμα που σου δίνει μεγάλη κατανόηση αλλά και δύναμη να επιδράσεις από απόσταση. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στην ζωή σου και στο πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, διάστημα που πρέπει να είσαι επίσης προσεκτικός σε οτιδήποτε αφορά σπουδές και έρευνες πάνω σε μυστικά, μεταφυσικά ή περίεργα αντικείμενα μελέτης.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με φιλικές σχέσεις που άλλο δείχνουν και άλλο είναι, να αποφύγεις να πειστείς άμεσα για κάτι που δεν έχει αποδειχτεί από την πράξη και δοκιμαστεί στον χρόνο, αλλά και να προσγειωθείς γύρω από στόχους και φιλοδοξίες σου,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παντού υπάρχει κίνδυνος και απάτη, ο πλανήτης μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να βρεις την δύναμη να υποστηρίξεις το όραμά σου, αλλά καλό είναι να έχεις πάντα τα πόδια σου στην γη και την πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στο ζώδιό σου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Είναι μια χρονιά που οι εξελίξεις στην κοινωνία, αλλά και η δική σου ανάγκη να για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και προσωπικής έκφρασης σε οδηγούν στο να πάρεις σημαντικέ και ρηξικέλευθες αποφάσεις, εκπλήσσοντας τους άλλους που σε θεωρούν δεδομένα, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Η αλλαγή για έναν εκπρόσωπο του ζωδίου σου είναι πάντα δύσκολη και παίρνει χρόνο, αλλά πλέον καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να αλλάξεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σου, τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου ή τα επαγγελματικά σου. 

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα επαγγελματικά σου, η καριέρα σου, η δημόσια εικόνα σου και ο γάμος σου είναι τομείς που μπορείς φέτος να δεις σταθεροποίηση και επιτυχία, αλλά θα χρειαστεί από μέρους σου αρκετή προσπάθεια, πείσμα και υπομονή, και σίγουρα ένας βαθμός διαλλακτικότητας και προσαρμοστικότητας για να μπορέσεις να πετύχεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στους παραπάνω τομείς. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα στόχων και φιλοδοξιών και αυτό το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να αυξήσεις το εισόδημά σου από το επάγγελμα, να βρεις υποστήριξη, βοήθεια και εύνοια από άτομα που μοιράζονται κοινούς στόχους με σένα και γενικότερα να διευρύνεις και να επεκτείνεις την σφαίρα της επιρροής σου και γιατί όχι, ακόμη και την δημοτικότητά σου. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δίνοντας ευκαιρίες να καταλάβεις καλύτερα σε βάθος τον εαυτό σου, αλλά και να αρχίζεις να προετοιμάζεις ένα καινούργιο μεγάλο σχέδιο στην ζωή σου, που μπορεί να μην είναι με βάση το χρονοδιάγραμμα που καταστρώνεις άμεσα υλοποιήσιμο, αλλά τώρα μπορείς να θέσεις καλές βάσεις για το μέλλον αυτού του εγχειρήματός σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κρυφούς εχθρούς των οποίων η δύναμη μεγαλώνει αυτό το διάστημα και να λάβεις τα μέτρα σου. Ο Δίας με την εύνοιά του θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των άλλων, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον όγδοο έως τον δεύτερο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με την καριέρα σου, να ξεκαθαρίσεις σχέσεις με φίλους και να δράσεις πάνω σε φιλοδοξίες και στόχους που έχεις θέσει κατά την καινούργια χρονιά. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική σε σχέση με τα οικονομικά σου και την υλική σου ασφάλεια και δύναμη αυτοδιάθεσης και ότι θα χρειαστεί όχι μόνο να δράσεις ενεργά για αυτά τα θέματα, αλλά και να παλέψεις για να τα υπερασπιστείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονά σου και ενεργοποιούν ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού σου χάρη που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο και τις σημαντικές σχέσεις που έχεις, είτε πρόκειται για το προσωπικό σου κομμάτι, είτε για το επαγγελματικό. Είναι μια χρονιά που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και φέτος τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με εξελίξεις και σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις, γιατί εσύ ο ίδιος έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο ή γιατί ο σημαντικός άλλος στην ζωή σου σε φέρνει σε αυτό το σημείο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το 2022 είναι χρονιά πολλών και ριζικών αλλαγών καθώς οι φετινές εκλείψεις αγγίζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και προλογίζουν το κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων. Αυτές οι εκλείψεις γίνονται στις 30/4, στις 16/5, στις 25/10 και στις 8/11. Αν είσαι σε μια σχέση ή σε έναν γάμο που δεν σε εξελίσσει και μπαίνει -τελικά- εμπόδιο σε αυτά που προορίζεσαι να κάνεις, τότε το Σύμπαν παρεμβαίνει και σε απελευθερώνει. Αν από την άλλη είσαι σε μια σχέση που έχει αποδείξει την αντοχή και την αξία της, ίσως να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου), ενώ πολλοί ελεύθεροι Ταύροι, θα πάψουν να είναι για πολύ… ελεύθεροι! Ο Ουρανός όμως στο ζώδιό σου απαιτεί μόνο ουσιαστικές σχέσεις, ειδικά για τους γεννημένους 30/4-10/5, καθώς μοιάζεις να περνάς… εφηβεία!

Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου η διάθεσή σου ανεβαίνει μαζί με την θερμοκρασία και υπάρχει άνθιση στα ζητήματα καρδιάς, μολονότι γύρω στις 12-19/6 καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Σαφώς πιο βοηθητικό διάστημα είναι από τις 5 ως τις 28 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα δίνει τις «ευλογίες» της από τον τομέα των ερωτικών σου! Επίσης, από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου ο πλανήτης της αγάπης σου δίνει μια ακόμα μια ευκαιρία να αγγίξεις την καρδιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, με πάθος! Τέλος, ο Οκτώβριος του 2022 μοιάζει να ξαναφέρνει στο προσκήνιο τα διλήμματα στις επιλογές σου που σε απασχόλησαν στην αρχή και στο τέλος του 2021.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2022 πρόκειται να είναι μια χρονιά αλλαγών και σίγουρα η καριέρα και τα επαγγελματικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα. Αρχικά, ο αυστηρός Κρόνος από τον τομέα της καριέρας σου συνεχίζει να δυσκολεύει τους Ταύρους που λίγο… τεμπελιάζουν, αντίθετα επιβραβεύει τους Ταύρους που έχουν εργαστεί σκληρά, καμιά φορά όμως η κρόνια επιβράβευση σημαίνει και περισσότερες ευθύνες. Ο ανατρεπτικός Ουρανός συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου σε κάνει επαναστάτη, έτσι αν ένα εργασιακό περιβάλλον δεν σου ταιριάζει, τότε… παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλού! Ο ανάδρομος Ερμής από 14-25/1 και από 10-23/9 φέρνει μπερδεμένα δεδομένα στα επαγγελματικά! Οι εκλείψεις φέτος (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) αγγίζουν ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία στο ωροσκόπιό σου, έτσι οι αλλαγές φέτος θα είναι αναπόφευκτες, είτε τις δρομολογείς εσύ, είτε οι συνεργάτες σου.

Η Νέα Σελήνη την 1/2  φέρνει μια ανανέωση στην καριέρα. Από τις 6 Μαρτίου Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται στον τομέα της καριέρας, έτσι μέχρι τα μέσα Απριλίου σίγουρα θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά που σε κουράζουν μεν, αλλά η κούραση αυτή είναι παραγωγική. Η Πανσέληνος στις 16/4 φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου στην δουλειά, ενώ από τις 24 Μαΐου ως τις 5 Ιουλίου πιθανώς να αναλάβεις και υποχρεώσεις άλλων στην δουλειά. Η Αφροδίτη από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 23 Οκτωβρίου γλυκαίνει το κλίμα στα επαγγελματικά, σε συνδυασμό με μια θετική Νέα Σελήνη στις 25 Σεπτεμβρίου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.