astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το νόημα όσων ακούς και η επαφή σου με το άμεσο περιβάλλον είναι διαδραστική σε βαθύτερα επίπεδα. Οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς περνάνε μέσα από πολλές διακυμάνσεις που οδηγούν σταδιακά σε απελευθέρωση. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στις καθημερινές σου επαφές και ο τρόπος που επικοινωνείς θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Η ανάγκη να ζήσεις ονειρικές στιγμές, να φλερτάρεις και να γευτείς αυτό που έχει να σου προσφέρει η ζωή είναι μεγάλη αλλά καλό είναι να κρατάς τα πόδια σου γερά στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια. Απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα σε επαγγελματικά και οικονομικά εγχειρήματα που δεν είναι εντελώς σίγουρα και μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου υπόσχονται.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος απέναντί σου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι σταθερές σχέσεις και οι συνεργασίες είναι ένας τομέας που συνεχίζει να σε απασχολεί εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί και της απρόβλεπτης συμπεριφοράς των προσώπων που σχετίζεσαι και ταυτόχρονα η ανάγκη να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και αντιδικίες κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Είναι μια χρονιά που υπάρχει η τάση να περιοριστούν καταστάσεις και εξελίξεις στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού, έτσι ώστε να τεθούν διαφορετικές και καλύτερες βάσεις και να μπορέσει η καθημερινότητα με την οικογένεια και οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα πρόσωπα να λειτουργήσουν καλύτερα και να βελτιωθούν. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν έντονοι προβληματισμοί στην οικογένεια ή να παρουσιαστούν επιπλοκές και καθυστερήσεις σε αγοραπωλησίες και θέματα ακινήτων. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα φλερτ και ρομαντικής διάθεσης, καθώς κατά το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς ευνοούνται τα αισθηματικά σου και ο τρόπος που εκφράζεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου έχει απήχηση, με αποτέλεσμα να μην είναι διόλου παράξενο αν αυτή την περίοδο γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο και αναπτυχθεί ένα μεγάλο ειδύλλιο ή στην περίπτωση που έχεις ήδη σχέση, να φουντώσει και πάλι ο έρωτας και το πάθος.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του πλέον σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας, όπως και στην βελτίωση της υγείας σου και της φυσικής σου κατάστασης, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον δεύτερο έως τον όγδοο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως οι ξεκάθαρες επικοινωνίες και η ευθεία προσέγγιση που θα κάνεις με τους γύρω σου, η δράση και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στην οικογενειακή εστία, οι κινήσεις σου πάνω σε θέματα ακινήτων και αγοραπωλησιών, αλλά και οι σχέσεις σου που θα γίνουν ένα πεδίο έντονης δράσης και εξελίξεων. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική γύρω από οικονομικής φύσης θέματα και θα κινηθείς έτσι ώστε να απαλλαχθείς από την πίεση που απορρέει από υποχρεώσεις και οικονομικές δεσμεύσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονά σου και ενεργοποιούν ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού σου χάρη που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο και τις σημαντικές σχέσεις που έχεις, είτε πρόκειται για το προσωπικό σου κομμάτι, είτε για το επαγγελματικό. Είναι μια χρονιά που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και φέτος τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με εξελίξεις και σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις, γιατί εσύ ο ίδιος έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο ή γιατί ο σημαντικός άλλος στην ζωή σου σε φέρνει σε αυτό το σημείο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρονιά… οδοστρωτήρας στα αισθηματικά, καθώς μετά το 2022 τίποτα δεν θα είναι όπως πριν! Το σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς! Αρχικά, από το ξεκίνημα της χρονιάς ως τις 11 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης στον τομέα των αισθηματικών, έτσι οι ελεύθεροι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για να ζήσουν έναν έρωτα, ενώ όσοι είναι σε έναν δοκιμασμένο γάμο, πιθανώς να θελήσουν έναν απόγονο. Ωστόσο οι φετινές εκλείψεις, στις 30/4, στις 16/5, στις 25/10 και στις 8/11, φέρνουν αναστάτωση και κλείσιμο κεφαλαίων σε σχέσεις, γάμους ή αρραβώνες, αν είσαι σε μια κατάσταση που πια δεν σου ταιριάζει. Αν το ταίρι σου και εσύ έχετε αποδείξει το υλικό σας, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!

Το παζλ συμπληρώνει ο ανατρεπτικός Ουρανός, ειδικά για τους γεννημένους από 1-10 Νοεμβρίου, και όλο το «παζλ» αυτό μιλά για αλλαγές, όσο και αν το ζώδιό σου δεν τις αγαπά. Κάποιες φορές είναι επιβεβλημένες. Από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά για τα ερωτικά σου, ειδικά γύρω στην Πρωτομαγιά που η Αφροδίτη και ο Δίας σε «χορό» σου δίνουν τις «ευλογίες» τους. Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου είναι επίσης ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, προσοχή όμως γύρω στις 12 και 19 Ιουνίου, 6 και 7 Νοεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σαν σταθερό ζώδιο δεν αγαπάς ιδιαίτερα τις αλλαγές, πόσο μάλλον τις επιβεβλημένες! Το 2022 λοιπόν είναι μια χρονιά αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά και ευκαιριών για τα επαγγελματικά σου. Οι φετινές εκλείψεις σε αγγίζουν άμεσα, έτσι οι εκλείψεις στις 30/4 και στις 8/11 φέρνουν αλλαγές (και ανατροπές ίσως) σε συνεργασίες σου, ενώ οι εκλείψεις στις 16/5 και στις 25/10 δείχνουν πως εσύ γυρνάς οριστικά σελίδα σε κάποιες καταστάσεις. Ο ανατρεπτικός Ουρανός αγγίζει επίσης τις συνεργασίες των γεννημένων 1-11 Νοεμβρίου.

Ο Δίας θα είναι στο πλευρό σου σε πολλά σου εγχειρήματα φέτος, θα βρίσκεται όμως στον τομέα των επαγγελματικών σου από τις 11 Μαΐου ως τις 28 Οκτωβρίου, περίοδος που μπορείς να έχεις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης! Η Πανσέληνος στις 16/2 σε καλεί να δεις κάποια πράγματα σχετικά με την καριέρα σου. Η Νέα Σελήνη την 1/4 φέρνει αέρα ανανέωσης στα επαγγελματικά. Από τις 2 ως τις 28 Μαΐου η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ από τις 24 Μαΐου ως τις 5 Ιουλίου ο Άρης σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις και μπόλικη κούραση, φρόντισε λοιπόν να μην ανεβαίνουν οι τόνοι στην δουλειά. Στις 28 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στην καριέρα σου φέρνει νέες προοπτικές αν έχεις κάνει την σωστή προετοιμασία. Από τις 11 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου (μέσα στο καλοκαίρι δηλαδή) εσύ έχεις πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου βήματα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.