astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος απέναντί σου, στον Αιγόκερω, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ένας τομέας που θα σε απασχολήσει και φέτος σοβαρά, καθώς η ανασφάλεια και το άγχος αυξάνονται και οι σχέσεις είναι σαν ένα ναρκοπέδιο που ανά πάσα στιγμή ένα απρόσεχτο βήμα μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις και καταστροφές. Ίσως ο θυμός που έχει συσσωρευτεί να μη σε αφήνει να εκφραστείς τόσο γλυκά όσο θα ήθελες, αλλά δεν φταίει ο σύντροφος ή ο συνεργάτης και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις μια μέση οδό και να μην είσαι ή άσπρο ή μαύρο. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στις σταθερές σου σχέσεις θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με μεγάλες ιδέες, με σχέδια που τα ελέγχει κάποιος άλλος μακριά από εσένα και γενικότερα να μην ασπαστείς καμία ιδέα και φιλοσοφία χωρίς να την έχεις πρώτα μελετήσει εξονυχιστικά,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από την θετική πλευρά, η καρδιά και το μυαλό σου μπορούν να κατακλυστούν από συμπόνια, κατανόηση και αγάπη, κάτι που θα είναι χρήσιμο και θα σώσει πολλές καταστάσεις αντισταθμίζοντας άλλες δύσκολες επιρροές της χρονιάς. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα σχέδιά σου, επαγγελματικά και όχι μόνο, και οι φιλοδοξίες σου παίρνουν μια διαφορετική στροφή φέτος και μπορεί να αποφασίσεις να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε έναν καινούργιο στόχο που μπορεί να φαίνεται απίστευτος και να δημιουργήσει έκπληξη σε όσους σε γνωρίζουν. Επίσης, καινούργια άτομα μπαίνουν στην ζωή σου τα οποία σε ανανεώνουν και σε εκπλήσσουν. Ιδιαίτερη προσοχή όμως σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, που επηρεάζουν ανατρεπτικά τα σχέδιά σου ή αναστατώνουν τις φιλικές σου σχέσεις.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου και ειδικότερα οι οφειλές και οι εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς σου φέρνουν δυσκολία και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής που σε βολεύει πλέον καλύτερα. Δεν είναι απίθανο να επωμιστείς οικονομικά βάρη ή υποχρεώσεις που απορρέουν από την σταθερή σου σχέση ή μια συνεργασία.  Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις που πάνε πίσω τις οικονομικές σου εξελίξεις ή που σε καταβάλλουν ψυχολογικά και κατεβάζουν την λίμπιντο, επηρεάζοντας έτσι και τις σχέσεις σου. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές και μακρινά ταξίδια και έχεις εύνοια σε θέματα που αφορούν νομικές σου υποθέσεις. Αυτό το τετράμηνο μπορείς να επενδύσεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αναπτύξεις μια φιλοσοφία ζωής που συμπεριλαμβάνει εναλλακτικές θεωρήσεις. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, αναγνώρισης και κοινωνικού στάτους, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον έκτο έως τον δωδέκατο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως οι σταθερές σχέσεις, οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, τα οικονομικά σου, η καριέρα, αλλά και να επιδιώξεις σημαντικά καινούργια σχέδια. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά φέρνει αρκετά άγχη και θα χρειαστεί να κάνεις ένα είδος χειρουργικής επέμβασης για να αφαιρέσεις φοβίες και βαθιές ανασφάλειες από την ψυχή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την έκφραση του αυθεντικού σου εαυτού, την απόλαυση όσων έχει να σου προσφέρει η ζωή, με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου, τους φίλους σου και με αυτούς που υποστηρίζουν το όραμα που έχεις στην ζωή. Φέτος λοιπόν θα τεθούν θέματα που ουσιαστικά αγγίζουν την ελευθερία δράσης και δημιουργίας που έχεις και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με αφορμή τις εξελίξεις που αναπάντεχα σε φέρνουν σε αυτό το σημείο να κάνεις σημαντικές επιλογές για το μέλλον σου. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρονιά αλλαγών, κατά βάση θετικών, στα αισθηματικά σου, μολονότι στο ξεκίνημά της υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ήδη από τις 19/12/2021 ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις το παρελθόν (ειδικά με την Νέα Σελήνη στις 2/1 και με την Πανσέληνο στις 18/1), να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με πρώην και να λυτρωθείς από τα βαρίδια που κουβαλάς από παλιά σε αυτόν τον τομέα, μέχρι τις 29 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη γίνεται και πάλι ορθόδρομη. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι ένα ελπιδοφόρο διάστημα για νέες γνωριμίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση δεν είναι καλό διάστημα για αρραβώνα ή γάμο. Δυο από τις εκλείψεις της χρονιάς προλογίζουν μια κάποια… αναστάτωση, αλλά και εξέλιξη στα προσωπικά σου, η μία στις 16/5 και η άλλη στις 25/10. Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου μπορείς να διορθώσεις πολλά στις σχέσεις σου, με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, ορθόδρομη!

Το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές από τις 18 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα και την αγάπη, ενώ παράλληλα πολύ θετικό είναι και το διάστημα από 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου, για την προσωπική σου ζωή. Και τέλος, από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη και πάλι περνά στον τομέα των σχέσεών σου, δίνοντας το πράσινο φως για τις σχέσεις σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή είναι μια χρονιά που δικαιώνει τους κόπους σου σε πολλά σημεία, καθώς ο ευεργέτης Δίας από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα είναι στον τομέα της καριέρας σου, έτσι σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία σου να διαπρέψεις στο αντικείμενό σου. Ήδη όμως από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας από τους Ιχθύς θα διευρύνει τους στόχους και το κουράγιο σου! Μετά την αναστάτωση και τις αλλαγές που έφερε το 2021 με τις εκλείψεις του για τα επαγγελματικά σου, τώρα είναι η ώρα να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Ένα από αυτά τα διαστήματα θα είναι από 2 μέχρι 28 Μαΐου που η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρα σου θα δίνει εύνοια. Νωρίτερα, με την Νέα Σελήνη την 1/4  έρχονται νέες ευκαιρίες στο κομμάτι της καριέρας σου.

Ένα πιεστικό διάστημα όμως θα είναι από 24 Μαΐου μέχρι 5 Ιουλίου, περίοδος κατά την οποία πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή άνθρωποι που έχουν λόγο στην δουλειά σου, μοιάζουν να σε πιέζουν πολύ με τις απαιτήσεις τους. Σε αυτό πιθανώς να συντελέσει και η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη. Από τον Σεπτέμβριο πάντως και μετά, μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως κληθείς να καλύψεις το κενό κάποιου άλλου στην δουλειά (πράγμα που μεταφράζεται ως περισσότερη κούραση για σένα σαφώς), όμως η Αφροδίτη από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου στον τομέα των επαγγελματικών θα δώσει σίγουρα ώθηση, όπως και η Νέα Σελήνη στις 23/11.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.