astropedia.gr

ΛΕΩΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου καθημερινά και πίσω από τις κουρτίνες, χωρίς απαραίτητα να το καταλαβαίνεις, αν και η πιο εμφανής εκδήλωσή του είναι σαφώς στην μεγάλη ανασφάλεια που επικρατεί στον τομέα της εργασίας και στα παιχνίδια δύναμης που παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Φέτος έχεις έντονα την ανάγκη να μεταμορφώσεις το καθημερινό κομμάτι της δουλειάς σου και να είναι ο καιρός πλέον να ανακτήσεις την δύναμή σου και τα δικαιώματά σου. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα εργασιακά σου θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, για πιθανές δολοπλοκίες και πλεκτάνες, όπως επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε θέματα που αφορούν το άγχος σου και την υγεία σου. 

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Θα χρειαστούν φέτος αρκετές προσαρμογές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το πορτοφόλι σου και ειδικότερα σε οτιδήποτε αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια που θα βασανίσουν την στενή επαφή με τον σύντροφο.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου σε κάνουν να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει και μπορεί να νοιώθεις ανησυχία και ανασφάλεια για το μέλλον της καριέρας σου, όμως η χρονιά μπορεί να σου κρύβει ευχάριστες και κυρίως προσοδοφόρες εκπλήξεις, αν αφεθείς στην ροή των γεγονότων και κάνεις μερικές αλλαγές που δεν ήθελες να τολμήσεις μέχρι τώρα. Μπορείς να αφήσεις την προσωπική σου σφραγίδα στην εργασία σου και να κάνεις τους άλλους να σε θυμούνται για αυτό που πέτυχες. Προσοχή όμως σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι σταθερές σου σχέσεις και οι συνεργασίες που διατηρείς περνάνε φέτος από προβλήματα, αλλά τα εμπόδια που υπάρχουν λειτουργούν έτσι ώστε οι σχέσεις κάθε είδους να μπουν σε ένα πιο σοβαρό πλαίσιο και να αποκτήσεις μια σταθερή βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις ή εμπόδια και περιορισμοί που δεν είναι εύκολο να υπερβείς και θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή ή ακόμη και να ξανασκεφτείς σχέδια γύρω από σχέσεις, επαγγελματικές και όχι μόνο. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα οικονομικών και να έχεις εύνοια και βοήθεια μέσα από συνεργάτες, τον σύντροφο ή στις διευθετήσεις που κάνεις γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Αυτό το πρώτο τετράμηνο του έτους μπορεί επίσης να φέρει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου και να ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία σου. 

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα ανώτερων σπουδών, ταξιδιών και γνώσεων που σου ανοίγουν τους ορίζοντες, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον πέμπτο έως τον ενδέκατο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως η καθημερινότητα και η εργασία σου, η υγεία σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, τα οικονομικά σου, η καριέρα και τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική σε σχέση με τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου και θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να κινηθείς έξυπνα, λογικά και χωρίς βιασύνη, ειδικότερα σε περιπτώσεις που βλέπεις ότι οι φίλοι και τα πρόσωπα που μέχρι τώρα σε υποστήριζαν στα σχέδιά σου, τώρα δυσκολεύονται να το κάνουν για τους δικούς τους λόγους..

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σου εξελίξεις, την καριέρα σου, την οικογενειακή σου ζωή και την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, με το σπίτι ή ακόμη και με ακίνητα, αγοραπωλησίες, κληρονομιές και μετακομίσεις. Αυτή η χρονιά λοιπόν θέτει θέματα που έχουν να κάνουν με ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και πιθανότατα να αλλάξει κάτι που έχει να κάνει με την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό, τον τόπο που διαμένεις, μπορεί να έρθει ένας γάμος ή ένας σημαντικός χωρισμός, μια προαγωγή ή μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου που δεν περίμενες.. Επηρεάζεσαι αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή αν ο Ήλιος σου βρίσκεται σε αυτές τις μοίρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μετά από μια δύσκολη χρονιά που είχες διλήμματα στις σχέσεις και κλήθηκες να δεις κατάματα δύσκολες αλήθειες σε σχέση με τις επιλογές σου σε πρόσωπα και καταστάσεις, το 2022 σου δίνει μια ανάσα. Ο αυστηρός Κρόνος συνεχίζει να ελέγχει τα πεπραγμένα σου στην σχέση σου ή και τον γάμο σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Μένει ακόμα ένα τελευταίο… τεστ αντοχής στην προσωπική σου ζωή τον Οκτώβρη, που επανέρχονται για μια τελευταία φορά τα διλήμματα του 2021. Αυτήν την στιγμή όμως βλέπεις πιο ώριμα τις καταστάσεις! Οι Λέοντες που είναι ήδη παντρεμένοι, ενδεχομένως να πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες μες τις εκλείψεις στις 30/4 και στις 8/11.

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου την 1/2 φέρνει μια νέα θετική σελίδα στα αισθηματικά σου! Από τις 6 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου υποδέχεσαι την «θεά του Έρωτα», την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, έτσι η προσωπική σου ζωή έχει πολύ περισσότερους λόγους για χαμόγελα, τρυφερές στιγμές και αν αναζητάς κάτι νέο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ειδικά γύρω στις 6/3! Προσοχή όμως γύρω στις 19/3 και στις 28/3 για ανατροπές. Από τις 11 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μεσουρανεί στο ζώδιό σου και σου δίνει ακόμα περισσότερη λάμψη, τόλμη και γοητεία. Τέλος, από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου, ειδικά και με την Νέα Σελήνη στις 24/11, νιώθεις και πάλι την ευεργετική επίδραση του πλανήτη της αγάπης στα προσωπικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2022 είναι μια χρονιά που σίγουρα δεν θα την κατηγορήσεις ως πληκτική, καθώς συνεχίζουν πολλά πλανητικά φαινόμενα που σε απασχόλησαν μέσα στο 2021, που σου έφεραν μάλιστα διλήμματα. Τώρα όμως, φέτος, έχει έρθει η ώρα για αλλαγές! Ήδη από τις 2/1 η Νέα Σελήνη φέρνει κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά. Οι φετινές εκλείψεις, ειδικά οι εκλείψεις στις 30/4 (ηλιακή) και στις 8/11 (σεληνιακή) αγγίζουν άμεσα και τον τομέα της καριέρας, έτσι πολλοί Λέοντες φέτος πιθανώς να κάνουν ριζικές ανατροπές, ακόμα και αλλαγή αντικειμένου (σε αυτό θα πρέπει να συμφωνεί όμως και το γενέθλιο ωροσκόπιο). Παράλληλα ο ανατρεπτικός Ουρανός θα συνεχίσει το ταξίδι του στον τομέα της καριέρας σας, αγγίζοντας περισσότερο τους γεννημένους από 1-12 Αυγούστου.

Ο Κρόνος απέναντί σου θα συνεχίσει να ελέγχει τα πεπραγμένα σου σχετικά με τους συνεργάτες σου όμως ο Δίας είναι η… ασπίδα σου φέτος! Από 11 Μαΐου ως τις 28 Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δείχνοντας ευκαιρίες και επέκταση! Έχεις μάλιστα ευκαιρία να «λάμψεις» στον τομέα της καριέρας από 28 Μαΐου μέχρι 23 Ιουνίου χάρη στην Αφροδίτη, ένα αρκετά κουραστικό διάστημα όμως θα είναι για τα επαγγελματικά σου από 5 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου, λόγω του Άρη. Θυμήσου, η Πανσέληνος στις 13/7 πιθανώς να εντείνει αυτό το κλίμα. Τέλος, από τις 10/12 έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.