astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και τον τρόπο που έχεις γαλουχηθεί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές μεταβολές γύρω από ακίνητη περιουσία και αγοραπωλησίες. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια ή στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με συνήθειες που δεν κάνουν καλό στην υγεία σου, αλλά και σε μπερδεμένες συμφωνίες στο επάγγελμά σου ή σε πρόσωπα που σου κρύβουν την αλήθεια και λειτουργούν πίσω από την πλάτη σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου και ειδικότερα θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τρίτα πρόσωπα και δάνεια σε απασχολούν και το κλίμα είναι ρευστό, κάτι που όμως σημαίνει ότι και την τελευταία στιγμή και εντελώς αναπάντεχα μπορούν να βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακή χρειάζεται όμως σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι συναισθηματικές σου σχέσεις, το φλερτ και το ευχάριστο παιχνίδι της ζωής σοβαρεύουν και ίσως να μην έχεις την διάθεση για ρίσκα και απερίσκεπτες κινήσεις ή ακόμη και να κρατάς μια πιο ντροπαλή στάση που σε περιορίζει.  Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα δημιουργικά σου σχέδια ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό. Σίγουρα δεν είναι μια περίοδος όμως για ρίσκα και παρακινδυνευμένες κινήσεις.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς για να βελτιώσεις ή να επεκτείνεις την αποδοτικότητά σου, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, σωματικά και ψυχολογικά. Τώρα δίνονται σημαντικές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα που σε ευνοούν, ακόμη και αν δεν φαίνονται τα πράγματα ακόμη ξεκάθαρα και οριστικά.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον τρίτο έως τον ένατο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως το σπίτι και η οικογένεια ακίνητα και επενδύσεις, εργασία, υγεία, σχέσεις και οικονομικά. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική ως προς την δράση σου γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές, σεμινάρια και ταξίδια ή ότι θα αναγκαστείς να τονίσεις την φιλοσοφία της ζωής σου και να υπερασπιστείς απόψεις και ιδεολογικές στο θέσεις σου γενικότερα στην κοινωνία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Οι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα οικονομικά και θέματα ασφάλειας και προσωπικής δύναμης και αυτοπεποίθησης. Είναι άξονας που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά έχει να κάνει και με την βαθύτερη και αναπόφευκτη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε σένα και κάποιο άλλο συγκεκριμένο πρόσωπο. Θέματα υλικής ασφάλειας και ψυχολογικής ελευθερίας θα τεθούν φέτος στο προσκήνιο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμα και αν υπήρξαν δυσκολίες την προηγούμενη χρονιά, το ζώδιο του Ζυγού ήταν από τα πιο ευνοημένα -τηρουμένων των αναλογιών- και πολλοί Ζυγοί είχαν ευκαιρία να βελτιώσουν σημαντικά την προσωπική τους ζωή. Μέχρι τον Μάιο λοιπόν σταθεροποιούνται τα βήματα που έγιναν ήδη μέσα στο 2021, ενώ από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο ο ευεργέτης Δίας παίρνει πάλι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, για σχέσεις, γάμους, αρραβώνες, δίνοντας μια πρώτη γεύση για τα καλά που θα έρθουν και το 2023, μιας και το ζώδιό σου τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε καιρό στο μάτι του κυκλώνα. Να θυμάσαι όμως ότι ο αυστηρός Κρόνος από τον τομέα των προσωπικών απαιτεί από εσένα να κάνεις επιλογές που σε τιμούν. Μέχρι τις 6 Μαρτίου έχεις άλλες προτεραιότητες και ίσως εστιάζεις σε όσα λείπουν, όμως από τις 6 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου (ειδικά με την Νέα Σελήνη την 1/4), ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη ενεργοποιεί θετικά τον τομέα των προσωπικών σου, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο!

Από τις 2 Μαΐου η Αφροδίτη ανοίγει τον δρόμο για την είσοδο του Δία στον τομέα των σχέσεων, φέρνοντας ούριους ανέμους για τα αισθηματικά σου, αρχικά ως τις 28 Μαΐου. Από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τις 23 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα σε ωθήσει σε αναθεωρήσεις και στα προσωπικά, όμως από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 23 Οκτωβρίου φιλοξενείς τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου, που υπόσχεται περισσότερο συναίσθημα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή είναι πράγματι μια χρονιά ανάπτυξης για τα επαγγελματικά σου, αφού αυτός είναι ο τομέας τον οποίο αγγίζει ο Δίας με το πέρασμά του από τους Ιχθύς, ήδη από τις 29/12/2021 ως τις 11 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να στείλεις βιογραφικά (μην ξεχνάς σαφώς τις περιόδους που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή!) για να αναζητήσεις μια νέα εργασία αν δεν εργάζεσαι ή να δεις την ήδη υπάρχουσα εργασία σου να βελτιώνεται! Βεβαιώσου όμως ότι βαδίζεις στην σωστή κατεύθυνση, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρει σε επιλογές που τελικά να μην σε αντιπροσωπεύουν. Από τις 11 Μαΐου ως τις 28 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει στον τομέα των συνεργασιών σου, έτσι θα μπορούσε να έρθει στο πλευρό σου ένας πολύτιμος συνεργάτης.

Νωρίτερα, ο Άρης από τις 15 Απριλίου ως τις 24 Μαΐου θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σου, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες με πελάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή γενικά πρόσωπα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 φέρνει θετικές προοπτικές στα εργασιακά, όπως επίσης και η Νέα Σελήνη στις 29/6 που πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και φέρνει πνοή αισιοδοξίας!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.