astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον τρίτο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν αρκετά δραστήριο και ανανεωτικό, η σκέψη σου κινείται πιο πρακτικά και εφαρμόζεις ιδέες με χειροπιαστά αποτελέσματα. Η επικοινωνία σου γίνεται τώρα λίγο πιο ευέλικτη και κατανοείς τους άλλους δίνοντας περισσότερα περιθώρια και σου είναι πιο εύκολο να τους δικαιολογήσεις, ενώ παράλληλα βρίσκεις βοήθεια στους στόχους σου και διευκολύνονται οι κινήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στην ικανοποίηση μιας σημαντικής φιλοδοξίας αυτή την περίοδο.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της εργασίας σου και του χρόνου σου και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εσωτερική σου ζωή, το μυαλό σου, το άγχος και τους φόβους σου. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε σημαντικές αποφάσεις, υπογραφές, συμβόλαια ή αγορές που κάνεις αυτή την περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος απέναντί σου τονίζουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα και αναθεωρήσεις σε σκέψεις και αποφάσεις, ίσως να μην θέλεις να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά τώρα και να νιώθεις καλύτερα κρατώντας ένα χαμηλό και αινιγματικό προφίλ. Προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης, αν κάνεις κάτι παράλληλο στα προσωπικά σου ή αν παίζεις σε διπλό ταμπλό στα εργασιακά. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε τα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια, εκφράζεις τον εαυτό σου πιο αισιόδοξα και μεγαλόκαρδα και επενδύεις στο μέλλον τον παιδιών σου, αν είσαι γονέας.   

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια περίεργη και αγχωτική ατμόσφαιρα καθώς έχεις την τάση να ασχοληθείς και να διερευνήσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις αυτή την περίοδο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος που γίνεται απέναντί σου φέρνει ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αρχίζει να σε προετοιμάζει για δυσκολίες και μπερδέματα που αρχίζουν να εμφανίζονται από τα μέσα του μήνα και μετά και μπορεί να συμβούν διάφορα μικρά πραγματάκια που όμως μπερδεύουν και καθυστερούν τα σχέδιά σου, τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αλλά και τις προσωπικές σου υποθέσεις. Το κλίμα με συνεργάτες και πελάτες μπορεί να γίνει εκρηκτικό προς τα τέλη του μήνα και χρειάζεται προσοχή, ψυχραιμία και καλή διάθεση για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Από την άλλη, υπάρχουν αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες για να ξεδιαλύνεις μυστήρια και να αλλάξεις στοιχεία από τον εαυτό σου και τον τρόπο που λειτουργείς ώστε να βρεις ένα νέο σύστημα που φέρνει καλύτερα αποτελέσματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε προσωπικά ζητήματα. Είναι σαφώς μια περίοδος έντονα ψυχολογική και με πολλές σκιές και πρόσωπα που λειτουργούν πίσω από την πλάτη σου, όμως μπορείς να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι.
Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Στα ερωτικά θέματα υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που όμως μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν θέλει η καρδιά σου, αλλά το μυαλό σου λέει πως πρέπει για καλό σου. Σαφώς και είναι ένα θετικό διάστημα κατά το οποίο μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που σε ενδιαφέρουν, να ξαναβρεθείς με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου για να τα ξαναπείτε ή ακόμη και να προκύψει ένα αίσθημα από την δουλειά ή από τον φιλικό σου κύκλο, αλλά για κάποιο λόγο, κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι άνετο έτσι όπως θα το ήθελες ιδεατά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.