astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό για να σκεφτείς έξυπνα και πρακτικά και να πάρεις αποφάσεις που ευνοούν τα επαγγελματικά σου ή να κάνεις μια καλή συμφωνία που σε ευνοεί οικονομικά ή που βελτιώνει την κοινωνική σου θέση. Οι ιδέες είναι πολλές καθώς τώρα η φαντασία σου λειτουργεί έντονα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα εξωτερικού, σπουδών ή να εισάγεις καινούργια στοιχεία στην φιλοσοφία σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από μια καινούργια πρακτική ή ένα σεμινάριο. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε αποφάσεις και εκτιμήσεις που κάνεις στην καριέρα σου, καθώς είναι ένα διάστημα που μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και πισωγυρίσματα και τα δεδομένα μεταβάλλονται.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία μεταξύ σπιτιού και καριέρας και εσύ θέλεις να τα καταφέρεις και να τα πετύχεις όλα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο σε κάνουν να αναθεωρείς κάμπιες αποφάσεις του προηγούμενου διαστήματος, χρειάζεται να προσαρμόσεις την φιλοσοφία σου στην πραγματικότητα, αν και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και βλέπεις θετικά το μέλλον. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν τα οικονομικά σου ή κάποια σημαντική επένδυση που θέλεις να κάνεις για το μέλλον σου…  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε σπουδές, ταξίδια και με κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιό σου, αλλά και σε νομικά ζητήματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση αλλά και ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να εστιάσεις δυναμικά στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποια από τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου ή μια μεγάλη ιδέα σε τρώει και σε καταναλώνει τόσο ώστε να μην λάβεις υπόψη κάποιες απαραίτητες ισορροπίες με αποτέλεσμα ναι μεν να ευνοούνται και να προχωράνε θετικά τα επαγγελματικά σου, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα χρειαστεί να ασχοληθείς και με την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, καθώς τα δικά σου άτομα σε χρειάζονται. Αυτόν τον μήνα είναι καλό να διαχωρίσεις την καριέρα από την προσωπική ζωή και να δώσεις έμφαση στον τομέα που πρέπει. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει επίσης προβλήματα και μπερδέματα στα εργασιακά και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις αποφάσεις. Αυτόν τον μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες πιο εύκολα και τα οικονομικά σου ξεμπλοκάρουν προς τα τέλη του μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Στο μεγαλύτερο μέρος του, ο μήνας είναι καυτός και βασανιστικός ως προς την ερωτική σου ζωή και θέλεις να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου, να το κατακτήσεις και να πάρεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι, μέσα και έξω από το κρεβάτι. Θα περάσεις από διαδικασίες αναθεώρησης όμως και θα θελήσεις να ψάξεις βαθύτερα λόγους και αιτίες της στάσης και της συμπεριφοράς του, και από το μυαλό σου θα περάσουν πολλά σενάρια. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα αρχίζουν από τα μέσα του μήνα και μετά να σε βοηθάνε να ηρεμήσεις, να βάλεις τα πράγματα μέσα σου σε μια σειρά και να  φιλοσοφήσεις λίγο περισσότερο την ζωή και τις σχέσεις. Ένα ταξίδι με το πρόσωπο της καρδιάς σου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.