astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο κυβερνήτης σου περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον έβδομο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό για τις επιδιώξεις σου σε ατομικό επίπεδο και μπορείς με έξυπνο τρόπο και στοχευμένη σκέψη να έχεις αποτελέσματα και να αισθανθείς ικανοποίηση και επιτυχία. Είσαι πιο κοινωνικός και ομιλητικός και εκφράζεις απόψεις, σχέδια και επιθυμίες με τρόπο ήρεμο, γλυκό αλλά ταυτόχρονα αποφασιστικό και επιβλητικό. Οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται αισθητά και λύνονται σημαντικά θέματα στην σταθερή σου σχέση.  

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα σπιτιού, οικογενείας και ακίνητης περιουσίας. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και αντιγνωμίες αλλά και αναποδιές σε δικά σου προσωπικά σχέδια ή με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να βιώσεις την ζωή και να απολαύσεις αυτά που μπορεί να σου προσφέρει, την χαρά και την ικανοποίηση, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα στην οικογένεια και στο σπίτι και χρειάζεται ίσως να αναθεωρήσεις παλιές και παγιωμένες απόψεις που είναι βαθιά ριζωμένες στο μυαλό σου. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν ανώτερες σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια και εξωτερικό.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε σπίτι και οικογένεια ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση με κάποιο φιλικό πρόσωπο, αλλά και ευκαιρίες για διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην αφήσεις αυτόν τον μήνα τα επαγγελματικά σου θέματα και άγχη να υποσκάψουν την γαλήνη και την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι μια περίοδος με ελαφρώς αυξημένες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσεις και αυτό θα το καταφέρεις, όπως κάθε φορά εξάλλου, χωρίς να κάνεις λάθη και παρατυπίες. Φρόντισε σε οικονομικά θέματα να μην φανείς σπάταλος και κάνεις αγορές που δεν τις θέλεις πραγματικά και απλά επηρεάστηκες από την γνώμη κάποιου άλλου ή από κάποιον που σε έπεισε γιατί απλά ήθελε να σου πουλήσει κάτι. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Στα ερωτικά ζητήματα, ο μήνας φέρει αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις με το ταίρι που δημιουργούν ένα γενικότερα ευχάριστο, ερωτικό και μαγνητικό κλίμα, ενώ αν είσαι μόνος, ο έρωτας μπορεί να σε περιμένει κυριολεκτικά στην γωνία και μπορεί μια απλή γνωριμία ή μια επαφή με κάποιον για κάποιον ασήμαντο ή τυχαίο λόγο να δημιουργήσει ενδιαφέρον και συναισθηματική εξέλιξη. Προσοχή βέβαια με την αναδρομή του κυβερνήτη σου από τα μέσα του μήνα και μετά, αλλά και προς τα τέλη του μήνα με την Πανσέληνο, καθώς επηρεάζεται ο τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με τα αισθηματικά και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι και απρόοπτα ή αποκαλύψεις που θέτουν την αισθηματική σου ζωή σε νέα βάση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.