astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον δέκατο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι διερευνητικό ως προς τις προθέσεις των σημαντικών προσώπων στην ζωή σου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θέματα απόψεων και πεποιθήσεων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του μέλλοντος. Κατάλληλο διάστημα λοιπόν για να καταλάβεις καλύτερα και αντικειμενικότερα τον σύντροφο ή τον συνεργάτη και να κινηθείς ανάλογα. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο άνετη και οι υποχρεώσεις κυλάνε χωρίς άγχος. Κάτι τελικά ξεμπλοκάρει!

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες και να ανοίξεις ένα ορμητικό δρόμο με αισιόδοξη ενέργεια. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός και να μην αφήσεις το μυαλό σου να σου παίξει παιχνίδια, γιατί παραβλέποντας λεπτομέρειες ή με το να είσαι απόλυτος σε κάποια σημεία θα χάσεις τις ευκαιρίες για εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και είσαι έτοιμος να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες και να βάλεις τάξη και πρόγραμμα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα στις επαφές σου με τους άλλους και θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα σε συνεργασίες και συμφωνίες που κάνεις αυτή την περίοδο. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν οι βαθύτερες σου σκέψεις, ξεδιαλύνονται οι φοβίες σου και έχεις πλέον την σιγουριά ότι κάτι αόρατο σε προστατεύει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη γίνεται απέναντί σου και δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση που σε κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό και την αξία σου, αλλά δημιουργεί ευκαιρίες για καλύτερους οικονομικούς χειρισμούς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας θέλει προσοχή και σταθερά βήματα λαμβάνοντας υπόψη τα πραγματικά δεδομένα και όχι στοιχεία που δημιουργούν εντυπώσεις ή υποσχέσεις που δεν έχουν τελικά αντίκρισμα. Γενικότερα η καθημερινότητα της ζωής σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις διευκολύνονται και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο σου πιο παραγωγικά και σκεπτόμενος σε βάθος τα πράγματα, αντί να αγχώνεσαι και να θολώνει η κρίση σου. Από τα μέσα του μήνα ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα και ασυνεννοησίες με συνεργάτες ή με σημαντικά πρόσωπα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός τόσο σε οικονομικά ζητήματα, όσο και στο τι υπογράφεις ή υπόσχεσαι. Ο μήνας έχει πολλές ευκαιρίες τόσο για επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και για προσωπικά ξεκινήματα, θα ήταν κρίμα να τις χάσεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Σημαντικές οι εξελίξεις που επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για τα αισθηματικά σου καθώς τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να αναθερμάνεις ουσιαστικά και σε βάθος την σχέση σου ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που αμέσως θα εξελιχθεί γρήγορα, παθιασμένα, σχεδόν καρμικά και θα σου δώσει την αίσθηση ότι έχεις βρει έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει πλήρως και έχετε κοινές απόψεις και ιδέες. Προσοχή προς τα τέλη του μήνα γιατί ο εγωισμός ή η ανασφάλειά σου μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική εμπλοκή στον σύντροφο και αυτό να μην έχει φυσικά θετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την αναδρομή του κυβερνήτη σου που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και του σεξ, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε παρεξηγήσεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να χάσει τον έλεγχο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.