astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στην επικοινωνία και στις σχέσεις, καθώς ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας ευθυδρομεί στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν κατάλληλο για να εμβαθύνεις στο υποσυνείδητό σου, να εντοπίσεις και να συγκεκριμενοποιήσεις την ρίζα των φόβων σου και των ανασφαλειών σου, αλλά και να αφουγκραστείς και να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου. Παράλληλα μπορείς να κινηθείς πιο άνετα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και να αναβαθμίσεις και να εξελίξεις την γενικότερη εικόνα και κοινωνική σου θέση.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα κυριαρχεί η ενέργεια της νέας Σελήνης στον Τοξότη και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή που σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου. Τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες γνωριμίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες και χρήσιμες και να θέσεις τις βάσεις για να ικανοποιήσεις μια τρέχουσα φιλοδοξία σου. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε υποσχέσεις που μπορεί να μην τελεσφορήσουν, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε φίλους που τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο σωστοί, ετοιμάσου να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις των προηγούμενων ημερών ή μπορεί να χρειαστείς την βοήθεια και τις συμβουλές κάποιου ειδικού, καθώς το μυαλό σου μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο και αντιφατικό καθώς από την μία ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και η Πανσέληνος του μήνα τονίζουν την ανάγκη να τακτοποιήσεις σημαντικά θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Το άγχος αυξάνεται και θέλεις να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και να πάρεις τον χρόνο σου για να σκεφτείς και να διερευνήσεις τις εσωτερικές σου πτυχές, αλλά ο ανάδρομος Ερμής που οπισθοχωρεί στον Τοξότη και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν αρκετή κινητικότητα στον κοινωνικό σου κύκλο με εξελίξεις που σε κάνουν να εστιάσεις σε αυτό που γίνεται σε σχέση με τους άλλους και ταυτόχρονα αρχίζεις να αναθεωρείς φιλικές σχέσεις ή σχέδια που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου. Την τελευταία μέρα του μήνα ο Δίας ευθυδρομεί μετά από τέσσερις μήνες ανάδρομης τροχιάς στον πρώτο δεκανό του Ταύρου και τώρα ξεμπλοκάρουν και προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αφορούν το σπίτι σου, την ακίνητη περιουσία σου και την οικογένεια σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 13 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια πρώτη βάση για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης, κάνεις καινούργιες γνωριμίες και προωθείς τις φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ στις  27 του μήνα, η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ένταση και άγχος στην καθημερινότητά σου αλλά και ευκαιρίες για καλύτερο προγραμματισμό, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι θετικός και θεραπευτικός ως προς θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει στα επαγγελματικά σου και γενικότερα παίρνεις τα πάνω σου, τονίζεται η δημόσια εικόνα σου και βρίσκεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί με την βοήθεια προσώπων που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου ή με το αντικείμενο της εργασίας σου. Αυτή την περίοδο μπορείς να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και να βρεις συμμάχους στις ιδέες σου και στα σχέδιά σου, ενώ προς τα τέλη του μήνα ενδέχεται να υπάρξει φόρτος εργασίας, εντάσεις στην καθημερινότητα και επικοινωνιακά μπερδέματα, φρόντισε να μην υπογράψεις σημαντικά έγγραφα χωρίς να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Τα οικονομικά σου θέλουν μια κάποια προσοχή, αλλά γενικά μπορείς να τα καταφέρεις αξιοπρεπώς. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να μεσουρανεί στο ηλιακό σου ωροσκόπιο σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, σαφώς και τα αισθηματικά θέματα έρχονται έντονα στο προσκήνιο και η περίοδος σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις θέματα, αν είναι αυτή η περίπτωση, ή να ενδυναμώσεις την υπάρχουσα σχέση σου με κινήσεις που φέρνουν γαλήνη, αλλά και πάθος, ενώ παράλληλα ο μαγνητισμός σου είναι μεγάλος και αυτό φέρνει καινούργιες γνωριμίες που, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες και συναρπαστικές εξελίξεις και βαθιά ερωτική ένταση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.