astropedia.gr

Ιχθύες: ‘ Το Όνειρο Του Έρωτα ’


Εύθραυστοι και ονειροπόλοι, δίνουν την εντύπωση ότι ζουν μεταξύ ονείρου και  πραγματικότητας. Χάνονται μέσα στα συναισθήματα τους, τα οποία εναλλάσσονται όπως  τα κύματα  της θάλασσας. Τη μια στιγμή απόλυτα ευτυχισμένοι και την άλλη βυθισμένοι σε μια ανεξήγητη θλίψη. Ακραία συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, είναι οι άνθρωποι  που  θα προσφέρουν στους άλλους και θα τους συμπονέσουν όσο κανείς. Η σκληρή πραγματικότητα τους πληγώνει και θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεφύγουν απ’ αυτήν, είτε μέσα από την τέχνη, είτε μέσα από τη φυγή τους, πραγματική ή μη, με οδηγό τη φαντασία τους. Είναι άνθρωποι ευμετάβλητοι και ρέουν συνεχώς ,προσαρμόζοντας τον εαυτό τους σε κάθε κατάσταση.

Αυτό τους κάνει να φαίνονται καλόβολοι, ενώ είναι πολύπλοκοι εσωτερικά κι όταν νομίζεις ότι τους κατέχεις,  εκείνοι να είναι φευγάτοι μίλια μακρυά, ενώ μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο, να νιώθεις ότι είναι μακριά σου κι εκείνοι να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι. Ερωτεύονται με ένα βαθύ, απόλυτο τρόπο, με μιά λατρευτική μανία σχεδόν, που τους κάνει να εξιδανικεύουν το σύντροφο τους αλλά πολύ συχνά να απογοητεύονται γιατί εκείνος δε μπόρεσε να σταθεί επάξια στο βάθρο που τον βάλανε. Αναζητούν πάντα το ρομαντικό έρωτα, αυτόν που θα τους κάνει να αφεθούν και να ζήσουν τη μαγεία και το όνειρο κι ένα σύντροφο  δυνατό που να μπορεί να τους στηρίζει και να τους δώσει την πρακτικότητα και την ασφάλεια που είναι δύσκολο να κατακτήσουν μόνοι τους.

Ο Άντρας  Ιχθύς: Ο ποιητής του ζωδιακού, ο καλλιτέχνης, ο άντρας που ξυπνάει στις γυναίκες προστατευτικά συναισθήματα, παρασύρεται από τις διαθέσεις του και γοητεύει τον περίγυρο του με την απαλότητα του και την παντελή έλλειψη επιθυμίας του να επιβληθεί πάνω στους άλλους. Αν ψάχνετε για έναν άντρα σκληρό, που θα αποφασίζει πριν από σας για σας και που θα σας λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας σας με αποτελεσματικότητα και συνέπεια, διαλέξτε καλύτερα ένα άλλο ζώδιο. Ο Ιχθύς θα σας ταξιδέψει στον κόσμο ενός άυλου αισθησιασμού, ενός κόσμου που είναι ιδανικά συναισθηματικός και μυστικιστικός και που σαν όνειρο θα γεμίζει τις νύχτες σας. Το δύσκολο μέρος του έργου είναι οι μέρες, κι αυτό όχι γιατί αυτός ο άντρας δεν μπορεί να είναι πρακτικός, αλλά γιατί του είναι δύσκολο να μπει σε καλούπια και να προσαρμοστεί σε ότι μπορεί να του φαίνεται συμβατικό ή να τον περιορίζει.

Η Γυναικα Ιχθύς: Η γοργόνα, η γυναίκα με την έκτη αίσθηση, με την απόκοσμη γοητεία και τα υγρά μάτια, θα σας ερωτευτεί με έναν τρόπο που θυμίζει παραμύθι, γιατί έτσι τον έχει φανταστεί τον έρωτα. Ψάχνει ένα δυνατό σύντροφο που θα την στηρίζει και θα της αφήνει το περιθώριο ν’ αποτραβιέται όταν νιώθει τη ανάγκη, από τη σκληρή πραγματικότητα, στο χώρο των συναισθημάτων  και της φαντασίας της. Είναι η γυναίκα που θα βλέπει πάντα το ωραίο πάνω σας, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει! Επιλέγει να ωραιοποιεί πολλά πράγματα στη ζωή της, έχοντας απέραντη κατανόηση για τους άλλους. Ερωτεύεται βαθειά, με μι μυστικιστική προσήλωση, όμως αν της γκρεμίσετε το όνειρο, πολύ σύντομα θα αποτραβηχτεί, και θα ψάξει  για αλλού αυτό που έχει ανάγκη. Ταυτίζεται πολύ με το σύντροφο της, θα του προσφέρει με αυτοθυσία αν πιστέψει σ’ αυτόν, όμως πάντα ένα κομμάτι του εαυτού της θα μένει ανεξερεύνητο.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | Ιχθείς