astropedia.gr

Τοξότης: ‘Η Αισιοδοξία Του Έρωτα’


Ταξιδιάρα ψυχή, η ψυχή του Τοξότη διψάει για εμπειρίες, επέκταση και μια επιθυμία να τα ζήσει όλα. Εντυπωσιάζουν τον περίγυρω τους με το χιούμορ τους, την αυθόρμητη συμπεριφορά τους και το αριστοκρατικό τους παρουσιαστικό. Γι ’αυτούς η ζωή είναι μια περιπέτεια, ένα ταξίδι που σημασία έχει η διαδρομή και όχι το να φτάσουν κάπου απαραίτητα. Ενθουσιάζονται εύκολα, καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, συνήθως όμως τα αφήνουν μισοτελειωμένα αφού πάντα θα υπάρξει κάτι άλλο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον τους περισσότερο. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η ρουτίνα και η βαρεμάρα. Πάντα αισιόδοξοι, είναι συνέχεια σε κίνηση και θέλουν να έρχονται σε επαφή  με καινούργιους ανθρώπους, καινούργιες ιδέες, καινούργια μέρη. Κοιτάζουν πάντα μπροστά, φιλοσοφούν για όλα με έναν επιφανειακό συνήθως τρόπο γιατί δεν έχουν την υπομονή να μπουν βαθειά σε μια κατάσταση και ψάχνουν να βρουν το νόημα της ζωής, να αντιληφθούν το πως και το γιατί των πραγμάτων.

Ερωτεύονται αμέσως, ενθουσιάζονται, όμως δύσκολα παίρνουν ευθύνες και δύσκολα δεσμεύονται αφού αγαπάνε πολύ την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Χρειάζονται ένα σύντροφο που θα είναι και φίλος τους, θα τους δίνει αέρα να αναπνέουν και πολλές δόσεις χιούμορ και περιπέτειας. Δεν τους αρέσουν καθόλου τα δράματα, τα πάθη και οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις νιώθουν ότι τους βαραίνουν και τους στερούν την χαρά της ζωής που τόσο έχουν ανάγκη.

Ο Άντρας Τοξότης: Ο αιώνιος εργένης του ζωδιακού πολύ δύσκολα θα μπει σε μια κανονική σχέση, πόσο μάλλον σε γάμο. Ενθουσιάζεται αμέσως, ερωτεύεται κεραυνοβόλα, μ’ έναν επιφανειακό όμως τρόπο, δε φημίζεται για τη σταθερότητα και το βάθος των συναισθημάτων του. Αν κάποιος ανακάλυψε to ‘one night stand’ αυτός θα ήταν σίγουρα Τοξότης!! Όπως ο Δίας ο κυρίαρχος πλανήτης του, ο Τοξότης είναι ο άντρας της επέκτασης στον έρωτα και θα περάσουν πολλές γυναίκες απ’ τη ζωή του. Και σίγουρα είναι κυνηγός. Πάντα γελαστός, αισιόδοξος με ευγενικούς τρόπους απέναντι στη γυναίκα που τον ενδιαφέρει, θα της μεταδώσει τον ενθουσιασμό του για τη ζωή, θα την κάνει να χαίρεται και θα τη γεμίσει διασκέδαση και περιπέτεια. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ονειροπόλος και ιδεαλιστής. Η γυναίκα που θα καταφέρει να τον κρατήσει θα είναι ανεξάρτητη, δυναμική, θηλυκή, με τα δικά της ενδιαφέροντα και χωρίς καμία ανάγκη να τον βάλει σε όρια και πειθαρχία.

Η Γυναίκα Τοξότης: Πάντα αισιόδοξη, πάντα χαρούμενη, με μια θετική ενέργεια που ξεχειλίζει από παντού, η γυναίκα αυτή είναι πολύ δύσκολο να κατακτηθεί και να περιοριστεί. Είναι ερωτευμένη με τη ζωή και την περιπέτεια. Αεικίνητη, με ωραίο παράστημα, θα σας φλερτάρει και θα σας δείξει αμέσως το ενδιαφέρον της. Ζει με το δικό της τρόπο, ενάντια σε κανόνες και νόρμες και θα κάνει πράγματα που θα προκαλέσουν το περίγυρο της. Είναι πολύ ρομαντική κι επιζητά έναν άντρα που θα την ταξιδέψει με τις γνώσεις του και τη φιλοσοφία του για τη ζωή, μια και η δίψα της για μάθηση είναι ακόρεστη. Η ελικρίνεια της είναι παροιμιώδης, θα πει αυτό που έχει στο μυαλό της χωρίς να σκεφτεί αν σας πληγώσει, με όλη της την καλή διάθεση. Θα δοθεί στον άντρα που αγαπάει, αλλά μ’ ένα τρόπο που πάντα θα κρατάει την ελευθερία της και την ανεξαρτησία της ακέραιη.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | ΙχθείςNewsletter